Evo mi smo dosli s pregleda, bebac je oko 1300kg, raste i veliki je, za oko 2 tjedna je veci po mjerama. Doktor me zezao oo vidim pazilo se na kile hehe. Iduci tjedan idem na ogtt. I iskreno malo me zivcira sva ta frka oko secera. Taman dosla jedna trudnica i sestra mi kaze da je isla u bolnicu radi secera te da secer se dobiva radi viska kila u trudnoci. Pa prema tome zene koje dobiju 20 i vise kg u trudnoci sta bi trebale bit stalno u bolnici..
Najbitnije mi je da sam vidjela svog bebaca i da glava mu je dole skroz. 😊
Barba bas se vidi razlika, lijepo napredujete 😊
Ma Violeta, nemoj se uopce zamarat secerom. Svak kaze svoje i onda ispadne bauk. Moja seka je isla na ogtt pa joj je bilo poviseno i onda jr svakih mjesec dana isla u bolnicu na 24 sata gdje su joj kontrolirali secer. Nista strasno. Znaci, 1 dan jr provela u bolnici i onda doma. Tako nekih 4-5 puta ako se ne varam. I da, isla je na carski prije termina nesto malo zbog secera. Ali sad nema problema s time, sve joj je ok
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta, drago mi je da napredujete! Uopće nije istina da je šećer povezan s viškom kg. Na trudničkom tečaju sam vidjela MRŠAVICU koja je rekla da ima gestacijski dijabetes, tako da... a kao što si rekla, ima i one koje dobivaju 20-30kg i ni š od šećera...
Da, na koliko si u +?? Zanima me jer smo doslovno isto trudne
Barbs da sve nam je isto. Jel tvoja beba odgovara pi mjeri i racunanju tt? Moj je velik 😊
I da malo mi je nizi tlak danas, a i osjecam se bezveze. Cak me i sestra i doktor pitali kako mi je, jesam dobro.
Violeta, tu smo negdje Mada ja kad se vazem na obicnoj vagi i digitalnoj je totalno drugacija kg, tako da cu morat kod sveki ujutro se vagati...
Moja beba je isto velika... Na 4Du u 26.tj.je bio veci za deset dana-27+2/3 i imao 1103g... Vidjet cemo na slijedecem pregledu sto kazu
Kad je tebi slijedeci???
Violeta, tu smo negdjeMada ja kad se vazem na obicnoj vagi i digitalnoj je totalno drugacija kg, tako da cu morat kod sveki ujutro se vagati…
Moja beba je isto velika… Na 4Du u 26.tj.je bio veci za deset dana-27+2/3 i imao 1103g… Vidjet cemo na slijedecem pregledu sto kazu
Kad je tebi slijedeci???
27.7. Sljedeci pregled 😊
Za ogtt mi je rekao samo drugi dan da nazovem da vidimo rezultate. Tako da cu to rijesit do srijede 😊
Cure evo me! 😘
Bome, nije mi dobro sjeo ovaj ogtt. Jos tamo na vadenju ajde, nakon drugog mi je bilo malo slabo al nista strasno. Vise zbog toga jer nisam smjela ni kap vode popit i neudobni su stolci... al kad sam dosla doma samo sam se srusila i zaspala. Jako me iscrpilo, ali mislim da je to zato jer su mi izvadili tri epruvete krvi a i inace kad mi vade krv dosta mi se spava... Sad sam malo bolje iako me glava malo boli, popit cu kavu. Uh, eto i to je iza nas. Samo da sad nalaz bude dobar! Sutra ce biti gotovo i salju gin. Jel vas zvala kad su stigli nalazi ili ste same zvale?
Treca sreca i Barbs divnice ste! Barbs nije ti mali trbuh, to najvise ovisi o anatomiji zene i kako se i gdje maternica siri.
Tsh su mi vadili na pocetku trudnoce ali ne u sklopu kks nego zasebno. Mislim da je to obavezan pregled.
Violeta drago mi je da je sve dobro na predledu!
Sanjchi vidjela sam tvoju sliku dok sam cekala vadenje! 😂 Mislim da je najbolje da mi dodemo do tebe probat te delicije 😜 Lijepo si slozila izgleda prefinooooo 😊
Muz je brizan i igra se s bebicom, mazi trbuh i jedva cekamo da dode. I slazem se da treba razgovarati ako nam nesto smeta. Ja nikad ne sutim i ne volim kad se svadamo jer sam onda tuzna i frustrira me jer ne mogu izdrzat da sutim pa uvijek prva progovorim i moram to rijesit. Ne volim da mi bilo sto visi nad glavom.
Sortiraj odgovore
Najstariji