Evo gledam kako mi trbuh poskakuje i umirem od smijeha😍 preslatko
Mene to lagano zivcira...slatko mi je kad se samo mice i lupka ali evo jucer sam se pocela vikat da prestane, bas me iritiralo....ne volim taj alienski osjecaj kad se uhvati akrobacije neke izvodit. Ok da je cujem da je ziva ali ono brate previshe bude bas nelagodno...
žena-majka-carica:)
Ja uopće ne kužim te pokrete bebe, baloncici? Pa nisam uopće sigurna da li osjetim 🤔🤔
Treca_sreca slika je mrak :D Bas ti odlično to stoji, a sta mm negoduje. Ionako je to samo do plaze, svejedno ces se skinuti 😂😁
… ostala bi s njim, ali cim obavim sta imam idem po njega. Jos je vikao zamnom mamice, mamice dok sam ga ostavljala :(
Ajoj to najteze bude. Nekad djeca drame i kad su zdrava pa bas oteza odlazak na posao, a jos kad su bolesni i jadni….da ti srce slomi.
Tebi njega cuva baka inace ili ide u vrtic?
Moji su redovno svako ljeto te crijevne viroze u vrticu dobivali….prodje u dan-dva srecom jer je to mali organizam/crijeva pa se rascisti brze nego u nas velikih ali milo ti ih dok traje:(
Malena dokad tvoj ide u vrtic? Mom je sutra zadnji dan, evo bas idem kupit poklon za tete…oprastamo se od vrtica, najesen skola! A do rujna ce me popilat njih dvoje bez skole i vrtica, puni energije a ja ko stara kornjaca usporena….bas smo ekipa!
Moj L je ide jos samo danas. 😊ja sam od sutra na godisnjem, a onda na porodiljnom, tak da moj Luka ostaje s mamom puna 2 mjeseca, do 1.9. Nek se i on malo odmori od vrtica, virusa i bakterija 😁.
Za 10ak dana idemo na moreee kod bake i dida 😀
Gustat cemo i biti dolje dok nam se bude... 😊
Treca sreca, u vrtic ide. Ajde, bar nije bio bolestan od 12 mjeseca. Nadam se da ce ozdravit do vikenda.
I haljinica ti odlicno stoji, ma da je i meni podzamasta 😁
A inace to i jest s odjela donjeg rublja. Ali ja si redovno kupujem tako spavacice i donje majice pa ih furam kao gornje...za plazu i kad je prevruce. Samo su nekad malo preocite s kojeg su odjela
Malena super! Sezonu tresanja ste propustili ali za kupanje je sad najlipse...tan je ugrijalo lipo
JUTROOO
Aaaajmeeeeeee, KAKO SE DANAS LAKSE DISEEEE!!! Cak je i frisko, al tako lijepo... Upravo sjedim na terasi nakon marende i pijem kavu. DIVNO!!!
Sutra idem u Rijeku na promociju od kunjada (brat od dragoga). Nema kuhanja... WUHUUU
Nadam se da ce Ivana pustiti na g.o. Danas je otisao raditi.
Sanjchi, bas lijepa gesta od tebe!! Booomeeeee sam i ja ogladnila kad sam vidjela sliku... A jos kad znam da je sve domace... Aaajmeeeee... Mi cesto jedemo domace kod prijatelja.. Nema do domaceg..
Malena, zelim da ti mali brzo ozdravi!!
Treca sreca, lijepu robicu si kupila... Sto se roze haljine tice, i ja sam mislila da je spavacica... SEKSIII
I neeeeee, POGODI?! NEMAM JOS DOPUSTENJE DA KUPUJEM ROBICUUU!!!
A s obzirom da ja ne zaradjujem, etooo
Bas su svi zlocestiii!!!!
Sanjchi, nadam se da ces se pomiriti s dragim!! Zao mi je sto ste se posvadjali... I slazem se s tobom, definitivno stan treba srediti prije nego dodje... Ja ne zelim ni pomisliti kako ce nama biti kad krenemo stan graditi ili renovirati (ovisno o tome kako ce se odvijati stvari)...
SLIJEDECI TJEDAN NAM SOBA DOLAZIIII!!! AAAAJMEEEEEEE, KAKO SAM HAPPPYYYY!!!!
Cure, statuse azuriram kasnije kad se jave cure koje DANAS imaju pregled.
Treca sreca, ja sam prekjucer na malog urlala jer je udarao ispod rebra dok sam sjedila za stolom... Aaajmeeeee, bas zna biti neugodno..
Kako se TATA (dragi) odnosi prema meni sada kad sam trudna?! AAAAJMEEEEE, JAKO JE DOSADAN!!
Slatki je i jako drag... I stalno mi mazi trbuh i ljubi i sve... I brizan je i pazljiv, al braaaateeee milo... Po noci idem 81626162661611 puta piskiti jer pijem cijelu noc (kao i ti TRECA SRECA, budim se dehidrirana non stop) i svaki put skoci: DI IDES? UPALI SVIJETLO! TI JE DOBRO?! DA RIKNES... Hahahahhahahahahahahahhahshshahhaahaha
Da li netko zna da li se moze narucivati Online preko Orchestre?? Nasa Pula je "divna" za povoljnu djecju robicu!!
Jucer su nam patronazne sestre na tecaju rekle da kupimo robicu min 56 vel .. jedino ako dr kazu da ce biti manja onda da kupimo manju da beba moze iznositi dovoljno dugo jer da ne "bacamo" novce na stvari koje ce brzo prerasti...
Jako su drage... Dobili smo i potvrdu. Upoznali smo sestru koja ce nam dolaziti doma.
Dali su nam i popis sto nam treba za bolnicu (za mamu i bebu) i od opreme, odjece i ostalih stvari za kuci... Ako je netko zainteresiran, slikam i posaljem.
Sortiraj odgovore
Najstariji