Kod nas je isto padala kiša skoro cijelu noć, milina za spavanje.Ujutro su me probudili strašni grčevi u lijevoj nozi, točnije u listu.Još me sad boli noga od njih.
TSH- moj je 1,08, ( bio je 0,92 prije trudnoće) rekla dr da nesmije biti veći od 1,5.Ali pošto je moja trudnoća iz IVF, to opet ima neke svoje procedure i propise zbog lijekova koje primaš.Ja isto mislim da je do 2,5 ok.
Ivanavanda1205- mislim da se u tih par dana ne može ništa dogoditi bebi, u ponedjeljak ćeš dobiti terapiju i to je to

Ja kupujem u C&A i H&M... jedno i drugo mi odlicno...C&A mi čak malo draži...roba super...cjene pristupačne...ljepih stvari za bebače..znaju imati za djecu ono 2+1 gratis pa sam znala vidjet mame sa velikim bušama kako biraju i gledaju...🙈😊

Dolores, ovdje sam pročitala od puno njih da su i njima rekli da TSH ne smije preći 1,5, a meni uvijek govorila 2,5... Očito kod svakoga drugačije

Tome se uopće ne čudim, svi znamo kako kod nas sve funkcionira. Svatko po svojem.
Prekrasne su ti slike barbs.

Stitnjaca - nije dobar tako visok tsh u trudnoci....sto prije se javit dr endokrinologu da dobijes/pojacas terapiju...eutirox ili sta vec.
barbs super ti je timeline photo trbuscica

žena-majka-carica:)
C&A za bebe - srednja zalost. Ima znjplj kvalitete ali dade se ubost i nesto kvalitetno a povoljni su dosta.
Ali imaju nekih komada od taaaankog pamuka koji se nakon 3 pranja razrupa sam od sebe...kao LIDL.
h&m je nesto bolji ali i skuplji...
kakogod imaju preslatke i.lipe robe za klince i ako ne kupujem polovno kvalitetnije, onda cesto kupim u njih..

Hvala, Treca sreca! Tek sad kad gledam te slike vidim razlikuuu!!!
A inače, jučer sam vidjela curu koja je trenirala sa mnom i pitala me koliko još do kraja, pa kad sam joj rekla 3 mj je rekla da se nikad ne bi reklo jer da imam mali trbuh I neki susjed kojeg dragi zna je isto pitao u ponedjeljak: još dosta, ha? I onda su se žena i on iznenadili kad sam rekla: još 3 mjeseca!
Da li imam mali trbuh? Da li je to normalno uopće?!

Suncokretice ovo za kupovinu na vrijeme...
mogu samo potpisati od a do z
em bas uzivam u tom em nisam praznovjerna
svjesna sam ja "ne daj boze" situacija ali ne namjeravam si taj gust uskratit jer "sto ako"....da me *avo ne cuje. Pu pu

Barbs nije ti mali...samo nije spicast (ko moj npr) pa manje strsi.
Mene pak vec ima neko vrime pitaju "kad ce" intonacijom kao da ocekuju da je za 5dana termin onda kad kazem jos 3mj skoro ostanu bez teksta

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji