Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    29. Lipanj 2017. 08:51

barbs

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09.
    Dorja91–08.09.
    babylove28–09.09. KB Osijek
    Dena1009–10.09.
    I_me–20.09. KB Pula Ema
    treca_sreca–21.09. KB Split Mila
    M@lena–23.09. KB Sv.Duh Lucija
    Tea2803–24.09. KB Petrova
    Buba_Mara- 25.09. Šimun
    pandora–27.09.
    barbs–27.09. KB Pula Diego
    Violeta1–27.09.
    dzenny-1.10.
    Senoritkova–02.10. Rita
    Loira-02.10.
    Aleksandra2 - 06.10. KB Split
    kiki–09.10. KB Sv.Duh Vito
    Marijana–11.10.
    IvanaIvica-20.10.
    Natasha255–21.10.
    sretna–22.10.
    Kokoloo–22.10. KB Zadar
    Ineska -23.10.
    Sanjchi255–24.10. KB Sisak Lucija
    Ana2711–29.10. KB Petrova
    suncokretica–01.11. KB Petrova Lea
    Belle84–01.11. KB Sv.Duh
    Lorelai–07.11.
    Dragy–07.11.
    Mamuka-09.11.
    Riana–10.11.
    Hope–11.11.
    Giovi–15.11. KB Rijeka
    anna_bella–15.11.
    luce–16.11. KB Split
    mc_mouse–18.11. Toni
    Yel–18.11. KB Merkur
    Maca1510–22.11.  D KB Split  
    Brandnew–03.12.
    Dolores123–07.12.
    Angel03–10.12.NASI PREGLEDI
    Senoritakova-29.06.
    Violeta-29.06.
    Giovi-30.06.
    Natasha555-03.07.
    Barbs-06.07.
    dzenny-06.07.
    m@lena-06.07.
    Aleksandra-06.07.
    Brandnew–07.07.
    IvanaIvica-07.07.
    Buba_Mara-08-07.
    mamuka-10.07.
    Ineska-11.07.
    belle-12.07.
    Tea2803–12.07.
    Dorja-12.07.
    i_me-14.07.
    Mc_Mouse -15.07. 4D
    Dolores123–17.07.
    Giovi–18.07.
    Sanjchi-18.07.
    Babylove28–19.07.
    Angel03–19.07.
    Suncokretica-21.07.
    Yel-25.07.
    Kiki-31.07.
    Luce–
    Treca_sreca –
    Maca-

Luce, izgubila sam tvoj datum pregledaMaca, nisi nam napisala datum svog pregleda, pa kad budeš stigla javi

Evo sad sam vidila. , datum pregleda je 19.07 i mozes dodat deckica kod mog imena da mozemo pratit ko je prevladava decki ili cure 😂 

url=https://daisypath.com]

29. Lipanj 2017. 08:58

Malena, hehe...i ja dok sam rezala ali nisam ni griza uzela..nekako mi ne ide..cekam kiflice😂 kobase su nase a sir sveki radi..kozji..fin joj je..samo ga ja sad ne mogu smislit😖  ne pase mi, jedino svjezi. A to sam u ivih 5 mj T pojela 2 puta..pa tako da ni to bas ne jedem

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    29. Lipanj 2017. 09:01

Sanjchi ziva sam haha kako ne bi bila 😂
    Mmmm najednom sam ogladnila ono pravo 😂 bas mljaac sad bi mi dobro doslo uza kavu 😀
    M@lena bas mi je zao za L 😯😯 dusa mala nadam se da nije nista strasno ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    29. Lipanj 2017. 09:02

sretna

Moj L se zalio ujutro da ga boli trbuh i na kraju je povracao doma i jos u autu kad sam ga sveki vozila :/

Mrvica malaaa, to mi je nekako najgore. Moj je L isto bio nervozan jutros, nista mu nije bilo po volji, jos sam ga ja vozila u vrtic, a najcesce ide s tatom, pa je bio i tuzan...a vrtic skoro prazan, nema njegove ekipe. 😩
    Nadam se da nije nista strasno i da ce brzo proci! 😐

• sretna
    29. Lipanj 2017. 09:02

sanjchi255

sretna

Moj L se zalio ujutro da ga boli trbuh i na kraju je povracao doma i jos u autu kad sam ga sveki vozila :/

A jadnicak mali…jel to njemu zna tako doc ili je mozda kakva viroza ili nesto?

Ma ne, ne bi to bilo normalno da mu dode tako. Ocito ljetna viroza, tak je i proslo ljeto povracao dan-dva i onda bio ko nov. Nadam se da ce tako i ovaj put biti

• sretna
    29. Lipanj 2017. 09:04

M@lena

sretna

Mrvica malaaa, to mi je nekako najgore. Moj je L isto bio nervozan jutros, nista mu nije bilo po volji, jos sam ga ja vozila u vrtic, a najcesce ide s tatom, pa je bio i tuzan…a vrtic skoro prazan, nema njegove ekipe. 😩
    Nadam se da nije nista strasno i da ce brzo proci! 😐

I meni je to povracanje najgore. Da ne moram u zg poslovno, ostala bi s njim, ali cim obavim sta imam idem po njega. Jos je vikao zamnom mamice, mamice dok sam ga ostavljala :(

• Mamuka
    29. Lipanj 2017. 09:13

jutro cure!
    Jučer je baš bio neki bzvz dan, baš san bila ko u nekom bunilu. Drago mi je da je završio. Bila nam je godišnjica braka, ali s micicon je teško otić negdi na ručak/večeru pa je bio običan dan uz hrpu slatkiša koju san dobila od muža.
    treca_sreca ne odustaješ od shopping nikako.  Ja sam kupila za sad samo maale nikeice. Gledam po netu šta ima na sniženju al nije baš da mi se nešto svidilo. Ako mi se šta I sviđa nema broja. Mogla bi otić do OVSa jer oni imaju stvarno slatki stvari I kvalitetni su. Fagotino majčice sam kupovala micici I to je bilo sa nekim điđa miđama po sebi I prala na 60 al nisu se makle. A pamuk je tako lip i mekan. Preporuka za OVS velika.
    Što se tiče muževog maženja stomaka.... Da u prvoj T je to definitivno na nekoj drugoj razini. Stalno je nešto mazio ovo ono.... Sad navečer pomazi. Volio bi osjetit udarac al malac ga ignorira pa.... No to je sve daleko manje nego sa micicon. Zezan ga da ga neće mali volit jer će mu bit totalni stranac pa mu bude krivo I odman se počme opravdavat kako ne stigne jer se igra sa micicon I nosi je spavat.... A I trosjed nam je postao pretisan I prevruće je da zajedno ležimo I gledamo TV pa sam ja na dvosjedu a on na trosjedu. Volila bi da je malo vise svjestan, ali dobro osvjestit će se milom ili silom.
    Moran priznat da sam  I ja nekako neopterećena trudnoćom I puno manje pazim nego u prvoj T. Nije to ta euforija ko prvi put. Volila bi da nije tako jer nekako osjećam krivnju zbog toga jer nije da ga manje volimo, ali jednostavno je drugačije. Prvi put je ipak prvi put.... Kad dođe nadoknadit ćemo.

• Mamuka
    29. Lipanj 2017. 09:17

sretna moja micica je prije neka 3 tjedna 4 dana povraćala I imala temp 38-39 čim prestane ibuprofen djelovat, ali nakon ta 4 dana je samo odjednom sve prestalo I bila je super.
    Jutros se I ona bunila da neće ići kod tete čuvalice. Muž je vozi kod nje jutri I onda je govorila da neće ostati s tetom, a inače je obožava I uvik oće ić kod tete. Danas im je neki dan D.

29. Lipanj 2017. 09:32

Tea,navrati😛
    Hmmm..onda je definitvno neka virozica, bude to proslo. Evo gledam kako mi trbuh poskakuje i umirem od smijeha😍 preslatko

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    29. Lipanj 2017. 09:39

sretna

… ostala bi s njim, ali cim obavim sta imam idem po njega. Jos je vikao zamnom mamice, mamice dok sam ga ostavljala :(

Ajoj to najteze bude. Nekad djeca drame i kad su zdrava pa bas oteza odlazak na posao, a jos kad su bolesni i jadni....da ti srce slomi.
    Tebi njega cuva baka inace ili ide u vrtic?
    Moji su redovno svako ljeto te crijevne viroze u vrticu dobivali....prodje u dan-dva srecom jer je to mali organizam/crijeva pa se rascisti brze nego u nas velikih ali milo ti ih dok traje:(
    Malena dokad tvoj ide u vrtic? Mom je sutra zadnji dan, evo bas idem kupit poklon za tete...oprastamo se od vrtica, najesen skola! A do rujna ce me popilat njih dvoje bez skole i vrtica, puni energije a ja ko stara kornjaca usporena....bas smo ekipa!

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.