Meni kad je pozlilo poslije drugog vadenja su dali vodu i rekli da se smije piti (voda jel)
Nalaz ok
nego, jeste krenule više u shopping mame, krenula su sniženja..
ja se danas počastila s tri "haljinice" u NY a bebici u OVS kupila isto par krpica, da ne ispadnem sebična
Tek sad vidim "spavacicu" 😁. Da, muz ti je u pravu, fakat izgleda kao spavacica 😊. No boli te briga, ides na plazu, ne u crkvu ili opcinu. 😉 ja nekako preferiram kratke pamucne hlace i majicice na bretele kad idemo na plazu. Obicno idemo svi zajedno (i svekar i svekrva) pa ono...malo da se upristojim... 😁iako znam da mi rijec ne bi rekli...😊
U Grizanskoj sam, nisam mijenjala doktoricu pa u taj spadam. Srecom nije mi zlo pa mogu izdrzati. Al sam zedna i nije bas neki okus od glukoze pa bi dobro doslo bar mrvica danisperem taj okus.
Violeta, bas tako. Da sam ja takva na poslu prema bilo kome ne bi se toleriralo...
Jutrooooo ♡
Kako ste busicee jeste se naspavale 😀😊
Treca sreca super ti je "spavacica" meni se bas svidja i lijepa si 😍😍😍
Lijepe su i stvarcice za curu ♡
Ja se nista bas ne pripremam to cu tek iza mora 😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nesto za zamezit😋
Jos kiflice radim..sad se tijesto dize...😋😋
Za veterinare...spasili su nam peseka pa da im se nekako oduzim😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj L se zalio ujutro da ga boli trbuh i na kraju je povracao doma i jos u autu kad sam ga sveki vozila :/
Ooo Tea pa ziva si😛 kako tvoja busica?
Moj L se zalio ujutro da ga boli trbuh i na kraju je povracao doma i jos u autu kad sam ga sveki vozila :/
A jadnicak mali...jel to njemu zna tako doc ili je mozda kakva viroza ili nesto?
Nesto za zamezit😋
Jos kiflice radim..sad se tijesto dize…😋😋
Za veterinare…spasili su nam peseka pa da im se nekako oduzim😊
Mmmmm, najedanput sam ogladnila 😋😊
Sortiraj odgovore
Najstariji