Malena super! Sezonu tresanja ste propustili ali za kupanje je sad najlipse...tan je ugrijalo lipo

žena-majka-carica:)
JUTROOO
Aaaajmeeeeeee, KAKO SE DANAS LAKSE DISEEEE!!! Cak je i frisko, al tako lijepo... Upravo sjedim na terasi nakon marende i pijem kavu. DIVNO!!!
Sutra idem u Rijeku na promociju od kunjada (brat od dragoga). Nema kuhanja... WUHUUU
Nadam se da ce Ivana pustiti na g.o. Danas je otisao raditi.
Sanjchi, bas lijepa gesta od tebe!! Booomeeeee sam i ja ogladnila kad sam vidjela sliku... A jos kad znam da je sve domace... Aaajmeeeee... Mi cesto jedemo domace kod prijatelja.. Nema do domaceg..
Malena, zelim da ti mali brzo ozdravi!!
Treca sreca, lijepu robicu si kupila... Sto se roze haljine tice, i ja sam mislila da je spavacica... SEKSIII
I neeeeee, POGODI?! NEMAM JOS DOPUSTENJE DA KUPUJEM ROBICUUU!!!
A s obzirom da ja ne zaradjujem, etooo
Bas su svi zlocestiii!!!!
Sanjchi, nadam se da ces se pomiriti s dragim!! Zao mi je sto ste se posvadjali... I slazem se s tobom, definitivno stan treba srediti prije nego dodje... Ja ne zelim ni pomisliti kako ce nama biti kad krenemo stan graditi ili renovirati (ovisno o tome kako ce se odvijati stvari)...
SLIJEDECI TJEDAN NAM SOBA DOLAZIIII!!! AAAAJMEEEEEEE, KAKO SAM HAPPPYYYY!!!!
Cure, statuse azuriram kasnije kad se jave cure koje DANAS imaju pregled.
Treca sreca, ja sam prekjucer na malog urlala jer je udarao ispod rebra dok sam sjedila za stolom... Aaajmeeeee, bas zna biti neugodno..

Kako se TATA (dragi) odnosi prema meni sada kad sam trudna?! AAAAJMEEEEE, JAKO JE DOSADAN!!
Slatki je i jako drag... I stalno mi mazi trbuh i ljubi i sve... I brizan je i pazljiv, al braaaateeee milo... Po noci idem 81626162661611 puta piskiti jer pijem cijelu noc (kao i ti TRECA SRECA, budim se dehidrirana non stop) i svaki put skoci: DI IDES? UPALI SVIJETLO! TI JE DOBRO?! DA RIKNES... Hahahahhahahahahahahahhahshshahhaahaha

Da li netko zna da li se moze narucivati Online preko Orchestre?? Nasa Pula je "divna" za povoljnu djecju robicu!!
Jucer su nam patronazne sestre na tecaju rekle da kupimo robicu min 56 vel .. jedino ako dr kazu da ce biti manja onda da kupimo manju da beba moze iznositi dovoljno dugo jer da ne "bacamo" novce na stvari koje ce brzo prerasti...
Jako su drage... Dobili smo i potvrdu. Upoznali smo sestru koja ce nam dolaziti doma.
Dali su nam i popis sto nam treba za bolnicu (za mamu i bebu) i od opreme, odjece i ostalih stvari za kuci... Ako je netko zainteresiran, slikam i posaljem.

Ja ne znam sta je moj sinoc izvodio u trbuhu, al bas me bolilo, ono, kao da se nabijao naprijed i sve mo rastezao, hoces poprecno, bocno, ma na sve strane. Nadam se da se nije okrenuo na zadak, a bio je na glavacke okrenut 😂

Sretna, drzim fige da samo izvodi akrobacije. Meni je jos u 26.tj bio okrenut na zadak.. Vidjet cemo 6.7. sto kazu...

Ako nisam pogrijesila osobu, KIKI, sretno na Ogttu... Mozda si do sada vec gotova... Menu nisu dali nista da pijem... Aaajmeeeee... Zao mi je sto nisam popila prije pregleda... Bas sam bila zeeeeednaaaaa..

Treca sreca, tebi je treci put pa ti mozda zato ide na zivce to sto kazes, kao alien😆 ali meni je sve to novo i uzbudljivo, za sad me nista ne smeta. Nek radi sto zeli, bitno da je sve ok.
Barbs, ma hicemo, popustit ce to mene, a i njega, al eto, mene sad jos hormoni valjda drze pa se to produzilo....super za sobicu! Znam kako ti je, to je milina kad se neato napokon privede kraju 🙌🙌🙌
a evo, i peciva sam ispekla..sad se obuc (jos sam u pidzami😂😂) pa lijepo sa svim tim pravac veterinaru😀

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uf vidim nisam jedina loše spavala, užas, sparno, vruće, pa krenula kiša i neki ružni vjetar. Katastrofa sam danas, al bit će bolje sutra nadamo se!
Jučer išla u mali shopping, kupila jednu premekanu dječju dekicu, podlogu za presvlačenje i ručnik s kapicom. Sve u pepcu za jako povoljne novce. Robicu ću još malo pogledati jer nisu imali sniženja, iako su njihove cijene tako jeftine da su povoljniji od drugih dućana na sniženju. Robica im je prekrasna! Jedino što imaju baš samo za muško ili žensko, teško se nađe nešto uvinerzalno. A ja ću teško odoljeti robici za curice
Dorja, moj savjet je da se ne razdvajate, koju god opciju izabrali. Sretno s odlukom koja nije nimalo laka!
Napadaji gladi- zasad ih nemam, čak mi se apetit i smanjio od ovih vrućina...
Sanjchi, moj muž mazi trbuh al isto ne često, dosta radi i dođe umoran. IInače je on velika maza, al mislim da mu još nije došlo do glave da je beba u mom trbuhu hehe. Tek sad kad se osjeti na van, ali treba to uhvatiti
Mislim da trebate otvoreno razgovarati, nemoj skupljati bijes u sebi i duriti se. Reci mu što misliš, makar se posvađali, ali ćete ipak nešto riješiti i raspraviti. Isto smatram da je kuća bitnija od bilo čega drugoga, kad dođe beba nećete imati ni vremena ni živaca za sređivati kuću...
Treća sreća, izgledaš mrak!!
Kiki, sretno na ogttu!
barbs, zašto ti ne daju kupiti robicu???

Tea i barbs, maleni L od Sretne je bolestan,vjerojatno ljetna virozica, moj je jos uvijek u punom pogonu samo malo neraspolozen. ☺
Jel nam Kiki ziva?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji