Jutro cure...vidm bilo je i onih koji nisu spavali nocas😅 kod nas je ne padalo,, nego lijevalo, bas se spustila. Jos mi je prozir bio otvoren (imamo okrugli prozor na sobi pa se otvara onako do pola, ne cijeli, i ne moze zapadavat unutra) ma milina...jutros friski svjezi zrak...odmah se nekako bolje osjecam. Lakse se dise...
Soping, neznam kad cemo, prvo cekamo 100% potvrdu spola pa cemo vidjet. Bitno da je meni moja bebica dobro a to uvijek stignem.
A ovo za dragog...neznam sto vise reci. Znam da nije emotivac ali ima dana kad me totalno to izbaci iz takta i to se njemu neda objasnit. Ja sam inace emotivna osoba i volim bit i mazasta i svakakva kad smo sami. Ali on ne...i to me 😡 sad, mada me prije nije toliko smetalo. Sve si razmisljam da kad dode bebica da cemo se nas dvije stalno mazit a njega ko sisa😛😂
Treca sreca, predobra ti je spavacica...sexy...razumijem muza😆 ja da tako sto obucem za plazu moj bi dobio zivcani slom. 😂😂 mozda bi trebala..haha...da malo potaknem neke emocije🙈
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo popila sam glukozu 🤢
Sad cekam drugo vadenje.
Vodu smijem piti?
Citam vas kasnije, ovo je bas bljak 🤢
Evo popila sam glukozu 🤢
Sad cekam drugo vadenje.
Vodu smijem piti?
Citam vas kasnije, ovo je bas bljak 🤢
Koliko znam nista ne smijes pit ni jest..bar ja nisam smjela
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
U nas ne daju ni vodu piti nit jednog koraka napraviti....Ali ja sam namolila da gucnem tu i tamo jer ja inace pijem svako par minuta radi kaslja....pitaj. Velike su vrucine i trebali bi ti dopustit. Samo ti fali da dehidriras. Svalako velike kolicine tekucine ne vjerujem da ce ti dozvolit ali malo "smocit usta" bi trebalo bit okej
žena-majka-carica:)
Hvala Sanjchi, citam i ja po netu pa pise nista.... necu onda nista...
Jutro..evo ja sam nekako uspjela zaspat nakon sto sam se dobro ispovracala. Mislim da moram malo pripaziti kakve mikseve jedem.. 😣
Kod nas vidim neki vjetric, nadam se da je ova kisa bar malo razbila vrucinu...
Inace, imam macica od 2 tj i mama maca nema vise mlijeka 🙁, hranim ga na malu spricu, bas mi dođe ko vjezba. Mislim, znam da nije ni slicno bebi, al ono, drzim malo krhko bice i mucimo se vise od 2 sata popapati 5ml mlijeka, a place i place i place.... evo ako nist drugo uvjezbat cu strpljenje. 😏
url=https://lilypie.com]
Treca sreca ma nemam tu koga pitati, u domu zdravlja sam, mos mislit kako su susretljivi... izdrzat cu sad do drugog vadenja pa cu pitat onda..
Treca sreca ma nemam tu koga pitati, u domu zdravlja sam, mos mislit kako su susretljivi… izdrzat cu sad do drugog vadenja pa cu pitat onda..
Oni tamo rade kao da si na silu, uzas. Svaka cast izuzecima. A da mi se ponasamo tako na nasem poslu davno bih dobile otkaz. Izdrzi i mozes ti to 😊 mene isto uskoro ceka 😑
Mi odemo na ispit pa na pregled, jos i doznake moram nosit, naporan dan 🤔. Javimo se poslije kontrole sta je bilo 😚
Treca sreca ma nemam tu koga pitati, u domu zdravlja sam, mos mislit kako su susretljivi… izdrzat cu sad do drugog vadenja pa cu pitat onda..
Meni su rekli kao najbolje ne piti ne jesti, ako ti dodje bas lose mozes popiti koji gutljaj vode, no ak ne moras nemoj. U kojem si DZ? Zvonigradska ili Prilaz baruna Filipovica?
Oni tamo rade kao da si na silu, uzas. Svaka cast izuzecima. A da mi se ponasamo tako na nasem poslu davno bih dobile otkaz. Izdrzi i mozes ti to 😊 mene isto uskoro ceka 😑
Mi odemo na ispit pa na pregled, jos i doznake moram nosit, naporan dan 🤔. Javimo se poslije kontrole sta je bilo 😚
Sretno na pregledu! Jedva cekamo vijesti o bebici! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji