Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    29. Lipanj 2017. 09:13

jutro cure!
    Jučer je baš bio neki bzvz dan, baš san bila ko u nekom bunilu. Drago mi je da je završio. Bila nam je godišnjica braka, ali s micicon je teško otić negdi na ručak/večeru pa je bio običan dan uz hrpu slatkiša koju san dobila od muža.
    treca_sreca ne odustaješ od shopping nikako.  Ja sam kupila za sad samo maale nikeice. Gledam po netu šta ima na sniženju al nije baš da mi se nešto svidilo. Ako mi se šta I sviđa nema broja. Mogla bi otić do OVSa jer oni imaju stvarno slatki stvari I kvalitetni su. Fagotino majčice sam kupovala micici I to je bilo sa nekim điđa miđama po sebi I prala na 60 al nisu se makle. A pamuk je tako lip i mekan. Preporuka za OVS velika.
    Što se tiče muževog maženja stomaka.... Da u prvoj T je to definitivno na nekoj drugoj razini. Stalno je nešto mazio ovo ono.... Sad navečer pomazi. Volio bi osjetit udarac al malac ga ignorira pa.... No to je sve daleko manje nego sa micicon. Zezan ga da ga neće mali volit jer će mu bit totalni stranac pa mu bude krivo I odman se počme opravdavat kako ne stigne jer se igra sa micicon I nosi je spavat.... A I trosjed nam je postao pretisan I prevruće je da zajedno ležimo I gledamo TV pa sam ja na dvosjedu a on na trosjedu. Volila bi da je malo vise svjestan, ali dobro osvjestit će se milom ili silom.
    Moran priznat da sam  I ja nekako neopterećena trudnoćom I puno manje pazim nego u prvoj T. Nije to ta euforija ko prvi put. Volila bi da nije tako jer nekako osjećam krivnju zbog toga jer nije da ga manje volimo, ali jednostavno je drugačije. Prvi put je ipak prvi put.... Kad dođe nadoknadit ćemo.

• Mamuka
    29. Lipanj 2017. 09:17

sretna moja micica je prije neka 3 tjedna 4 dana povraćala I imala temp 38-39 čim prestane ibuprofen djelovat, ali nakon ta 4 dana je samo odjednom sve prestalo I bila je super.
    Jutros se I ona bunila da neće ići kod tete čuvalice. Muž je vozi kod nje jutri I onda je govorila da neće ostati s tetom, a inače je obožava I uvik oće ić kod tete. Danas im je neki dan D.

29. Lipanj 2017. 09:32

Tea,navrati😛
    Hmmm..onda je definitvno neka virozica, bude to proslo. Evo gledam kako mi trbuh poskakuje i umirem od smijeha😍 preslatko

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    29. Lipanj 2017. 09:39

sretna

… ostala bi s njim, ali cim obavim sta imam idem po njega. Jos je vikao zamnom mamice, mamice dok sam ga ostavljala :(

Ajoj to najteze bude. Nekad djeca drame i kad su zdrava pa bas oteza odlazak na posao, a jos kad su bolesni i jadni....da ti srce slomi.
    Tebi njega cuva baka inace ili ide u vrtic?
    Moji su redovno svako ljeto te crijevne viroze u vrticu dobivali....prodje u dan-dva srecom jer je to mali organizam/crijeva pa se rascisti brze nego u nas velikih ali milo ti ih dok traje:(
    Malena dokad tvoj ide u vrtic? Mom je sutra zadnji dan, evo bas idem kupit poklon za tete...oprastamo se od vrtica, najesen skola! A do rujna ce me popilat njih dvoje bez skole i vrtica, puni energije a ja ko stara kornjaca usporena....bas smo ekipa!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Lipanj 2017. 09:43

sanjchi255

Evo gledam kako mi trbuh poskakuje i umirem od smijeha😍 preslatko

Mene to lagano zivcira...slatko mi je kad se samo mice i lupka ali evo jucer sam se pocela vikat da prestane, bas me iritiralo....ne volim taj alienski osjecaj kad se uhvati akrobacije neke izvodit. Ok da je cujem da je ziva ali ono brate previshe bude bas nelagodno...

mc_mouse
    29. Lipanj 2017. 09:48

Ja uopće ne kužim te pokrete bebe, baloncici? Pa nisam uopće sigurna da li osjetim 🤔🤔

mc_mouse
    29. Lipanj 2017. 09:49

Treca_sreca slika je mrak :D Bas ti odlično to stoji, a sta mm negoduje. Ionako je to samo do plaze, svejedno ces se skinuti 😂😁

• M@lena
    29. Lipanj 2017. 09:54

treca_sreca

sretna

… ostala bi s njim, ali cim obavim sta imam idem po njega. Jos je vikao zamnom mamice, mamice dok sam ga ostavljala :(

Ajoj to najteze bude. Nekad djeca drame i kad su zdrava pa bas oteza odlazak na posao, a jos kad su bolesni i jadni….da ti srce slomi.
    Tebi njega cuva baka inace ili ide u vrtic?
    Moji su redovno svako ljeto te crijevne viroze u vrticu dobivali….prodje u dan-dva srecom jer je to mali organizam/crijeva pa se rascisti brze nego u nas velikih ali milo ti ih dok traje:(
    Malena dokad tvoj ide u vrtic? Mom je sutra zadnji dan, evo bas idem kupit poklon za tete…oprastamo se od vrtica, najesen skola! A do rujna ce me popilat njih dvoje bez skole i vrtica, puni energije a ja ko stara kornjaca usporena….bas smo ekipa!

Moj L je ide jos samo danas. 😊ja sam od sutra na godisnjem, a onda na porodiljnom, tak da moj Luka ostaje s mamom puna 2 mjeseca, do 1.9. Nek se i on malo odmori od vrtica, virusa i bakterija 😁.
    Za 10ak dana idemo na moreee kod bake i dida 😀
    Gustat cemo i biti dolje dok nam se bude... 😊

• sretna
    29. Lipanj 2017. 09:56

Treca sreca, u vrtic ide. Ajde, bar nije bio bolestan od 12 mjeseca. Nadam se da ce ozdravit do vikenda.

I haljinica ti odlicno stoji, ma da je i meni podzamasta 😁

treca_sreca
    29. Lipanj 2017. 10:08

A inace to i jest s odjela donjeg rublja. Ali ja si redovno kupujem tako spavacice i donje majice pa ih furam kao gornje...za plazu i kad je prevruce. Samo su nekad malo preocite s kojeg su odjela  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI