Treca sreca, sexy si jako
Sto se tice dragog, sav je u trudnoci zajedno samnom i to mi je super. Vodim ga na sve preglede, prica sa sinom , mazi busu i preslatko ih je slusati, a i sam po sebi je jedna velika maza, tako da uzivam u tome- iskreno. Nadam se da ce i u sl. trudnoci biti tako (daj Boze da je bude).
Neprospavana noc? Meni je vec sad u prosjeku svaka 3. Uzas! Bas spavam na rate- par sati navecer, pa onda od 6 ujutro opet malo, pa popodne
Pretpostavljam da zato sto vise ne radim. Vi dobro spavate?
Ja ne spavam uopće dobro...samo se prevrćem po krevetu...dragi zahrci,okrene se odmah gotovo...sad grmi i nema šanse..stalno moram na wc,pa sam žedna,pa mi je stalno nešto..😩😩
Jooj trebala bi i ja sad u shopping kad porodiljni sjedne🙈 Samo ja neću odoljet toj maloj robici..neću imat granice...dragi će mi dobit živčani slom..😂... još kad dođe curka ko i ka koja voli trcat po dućanima i hvatat sniženja 😂😂
Cure sve ste zakon..nasmijala sam se dosta ovoga šta se tiče svekrva..moja bas ni ne mari za mene..tako da🤔 Ali Boze moj...Trebat će mir itekako kad se dođe iz bolnice a ne da odmah sva uža familija navali a ja još k sebi neću ni doc 😑😑
IvanaIvica, Ineska ima jos neko budan vidim😣
Ja sam lijepo zaspala al me probudio vjetar, puse ko lud, pa sam zatvarala prozore jer je letila kisa unutra, pa mi je sad zagusljivo da ne mogu disat, pa mi ide na povracanje jer sam prije spavanja pojela (utsput) par zlica zapecena graha, pa moram na wc, pa me probolo u (za promjenu) lijevom kuku....a jos k tome nema mi muza, nemam ni kome da cmizdrim...
Inace lijepo pajkim u zadnje vrijeme al ova noc mi neka paklena 😝😝
Muz inace voli mazit trbuh i prica bebi i sudjeluje u svemu. Sad kad nije sa nama, svaki dan kad se cujemo pita kako je. Inace, izvana bradati roker, bas ono grubog izgleda, a kad smo sami nema vece maze. ☺☺
url=https://lilypie.com]
Ni ja ne spavam.... fuj sam!
Ali mm pila sve u 16😂 Jos mi je maloprije rekao da spavam i maknem se s mobitela, a ja na to da me ostavi na miru, on kaže znaci tako i okrene se 😂 I normalno, nastavi gdje je stao....
a ja sama sa svojih 100 Paranoja. Na svaki šuš reagiram.
Mouse bas mi je zao da se jos nosi smirila:(
Ja nisam spavala dobro ali od vrucine..ni nocas kao i xadnjih 3 noci....nekih 27-28 c je u sobi a to mi je previshe. Cijelu noc suha usta pa se nalijevam vode pa 5x dignem piskit a ujutro umorna evo kao da me netko mlatio. Sanjam o malom zahladjenju kakvo je barbs jucer opisivala...kisa i svjez zrak....mmmm soasila bih se!
žena-majka-carica:)
nego, jeste krenule više u shopping mame, krenula su sniženja..
ja se danas počastila s tri "haljinice" u NY a bebici u OVS kupila isto par krpica, da ne ispadnem sebična
Ja sam se uclanila u Orchestru. Oko 60 kn, neka im je akcija uclanjenja od Uskrsa. Sljedeci tj idem ozbiljno u kupovinu. U prvoj t sam imala spavavice koje sam posudila, pa cu i sebi kupiti barem to, s botuncicima za dojenje. 😊
Sto se mazenja busice tice, puno manje nego u prvoj trudnoci, no znam da muz jedva ceka svoju princezu. 😊
Jutro cure! Budna sam od 5. Jucer je opet bio prolom oblaka i padala kisa i led.
Kad sam otvorila balkonska vrata da izracim usao je tako fini friski zrak.. ajme miline... 😍 lakse se dise. Mozda mi se i tlak malo unormalizira. Idem sad u pulu u bolnicu sa frendicom, ima pregled.. pa cu odmah prosrtat bolnicom da vidim gdje je sta.. da se ne gubim kad mene budu slali. 😂
Ivana prava trudnicka pupa 😊
Treca sreca sexy mama 😊 ne sminem muzu pokazat sliku 😂😂 odmah ce me trazit da si i ja tak nesto kupim 😂
Moj mene odgovarao da nije to za plazu ni pod razno. A vidit cu, kad malo uhvatim boje bit ce extra...
Malena super za orchestru...meni je taj ducan "otkrice" ....bas su nekako moj djir, puno lijepih stvarcica. Mislim da ce moja cura dosta robe iz njih imat....i iz OVS pidmarka fagottino mi je isto preee za moj ukus.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji