Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    28. Lipanj 2017. 23:04

treca_sreca

znaš šta…ja sam se spasila doslovno kad su njih dva došli do te točke da se mogu sami ujutro ustat i upalit si crtani.
    Jer brate ako se njemu u 4 ujutro ne spava, meni se bgome spava!!
    Bilo je gadno "samo" prve cca 2god, dok je premalen da mu objasniš da je "sada noć i da se treba spavat, a po danu ćemo haračit" nekim bebačima to slabo ide u glavu

Srecom, L uspijem objasnit da je "mrak" i da.moramo spavat. I sta je najbolje odmah je zaspao kad je kegao nazad u jrevet. Al on cim vidi da.se.dani, na silu se u stanju probudit. Bas ne voli spavat

• M@lena
    28. Lipanj 2017. 23:16

treca_sreca

Violeta, tako je većini….potpuna promjena životnog stila. Pogotovo onima koji nisu bili u nekoj zajednici di su imali priliku vidit kako to izgleda 24h s klincima u kući….ne na TVu nego u stvarnosti. I najviše nadrapaju oni koji su navikli na prevelik komod i spavati do 10 da ne kažem i kasnije….jer kad beba dođe nema majci da ćeš do iza 6-7 spavat (ovo sam puno rekla, mene su moji dizali oko 3-4am, i to smo smatrali "prospavanom noći")

Boze...prospavana noc? Spavanje do 10? Sto je to? 😂
    Nikad nisam bila spavalica, nije mi bio problem dignuti se niti u 2,3,4 am.
    Al kad je L dosao, koji je bio zahtjevna beba ono ajme, tek sam tada pocela cijeniti san i spavanje! Znao bi pola sata spavati, onda bi se probudio a da ja jos nisam zaspala, pa bi ga nosili i tjesili po stanu muz i ja naizmjence 45 min do sat, nekad i dva. Onda bi zaspao, a mi bi popadali kao kruske po kaucu. Bila sam iscrpljena, izmozdena i svakakva... to je trajalo vise od pola godine. Kad me pitaju kad mi je sin prvi put prospavao noc do nedavno bih slijegala ramenima. Tek od nedavno bi odspavao do 5 ujutro bez nekih intervencija. Jos uvijek ima pokoja burna noc, no jako su se prorijedile, jaaako. 
    No za takvo dijete se ne mozete dovoljno pripremiti, al mozete se trenirati u beskrajnom strpljenju, to ce vam znaciti neizmjerno puno.

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 23:26

ja sam prije djece bila uvijek ranoranioc, srećom. Ustajala sam u 7 ako ne i prije....i odmah u akciju.
    Muž je taj koji je imao gadnih problema jer on nikad (prije, dok je mogao birat ) nije bio jutarnji tip.
    A djeca ne pitaju....jel se tebi dade ili ne. Ustaj i idemo u petu brzinu. Ja sam maštala uvijek o onim nekim scenama iz filmova i s TVa gdje djeca lijepo mirno dođu u krevet mazit se i sl.....moji su (pogotovo prvorođenac) za "dobro jutro" redovno zvali plačem, da ne kažem vriskom....ono skačeš se u 2-3-4-5 ko da si vatrogasac na sirenu....stres samo takav.
    I nakon xy godina tako, zaredaš jedno pa drugo dijete, nekih barem 5god (ne)spavanja i bez šanse za prirodnim buđenjem, baš naučiš cijenit san. One rijetke dane u godini kad npr klinci ostanu u bake prenoćit, pa onda mm i ja ne vjerujemo svoji močima/ušima da je takav mir i tišina u kući zaboravi čovjek...

žena-majka-carica:)

violeta1
    28. Lipanj 2017. 23:33

Barbs bas to za komentare na fb, strava hahaha...
    Moj muz nekad uopce nije u trudnoci a nekad opet previse. Sad lezimo u krevetu on drzi ruku na stomaku i prica s bebom, ajde molim te javi se tati 🤣 a meni smjesno hehe.. Najvise me iznenadi kad smo u drustvu a on mi ima nesto za reci da ne radim tako vec drugacije jer tako nije dobro za trudnicu pa mi posalje poruku. Npr.kad smo isli na rod, tata raspalio klimu u autu i bilo je onak hladnije, a on meni posalje poruku da nije dobro za mene biti u tako hladnom i nek kazem tati..ja sam se pukla smijati i samo mu zmignila, a on ono fin zet pa se stidi rec 😂😂

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 23:33

nego, jeste krenule više u shopping mame, krenula su sniženja..
    ja se danas počastila s tri "haljinice" u NY a bebici u OVS kupila isto par krpica, da ne ispadnem sebična

...a ovo za iduće ljeto curi mojoj:

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 23:34

violeta1

kad smo u drustvu a on mi ima nesto za reci da ne radim tako vec drugacije jer tako nije dobro za trudnicu pa mi posalje poruku.

a legende, predobar je 

violeta1
    28. Lipanj 2017. 23:35

treca_sreca

nego, jeste krenule više u shopping mame, krenula su sniženja..
    ja se danas počastila s tri "haljinice" u NY a bebici u OVS kupila isto par krpica, da ne ispadnem sebična

Bas ti sexy stoji 😊😊 a za curku je lijepo i slatko.. pocela sam s kupovanjem, i cula sam da ima snizenja dosta pa cemo opet koji dan otici. Sad ovih dana nikako ne mozemo 😑

violeta1
    28. Lipanj 2017. 23:36

treca_sreca

violeta1

kad smo u drustvu a on mi ima nesto za reci da ne radim tako vec drugacije jer tako nije dobro za trudnicu pa mi posalje poruku.

a legende, predobar je

😂🤣😉

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 23:37

isplati se skroz...evo ja danas te majičice po 29kn a haljinica 59....ma ne možeš polovnu (tu klasu) na našim portalima tipa njuškalo/mojekrpice uhvatit za te novce..

luce <3
    29. Lipanj 2017. 00:33

Barbs 24.7. Mi je sljedeci pregled 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.