Iako tko god me rijetko vida kaze da ne kuze gdje su te moje kile. Ali dobila sam guze, noga, obraza i naravno stomak. Danas sam se slikala za osobnu hahaha kao mala bucka sam ispala, a dobro i inace ispadnem na osobnoj cudno.
To je ok skroz. Ulazis u trece tromjesecje sad. Meni kaze ginekologica da ako se u drugom dobije malo vise da onda najcesce u trecem ne bude veliki prirast. Znam da sve ovisi od trudnice do trudnice ali najcesce je jedno tromjesecje "krizno" sto se tice kilaze. Moja kolegica s posla samo 3 kg do 28.tjedna i onda 7 u zadnjem tromjesecju. Isto tako sestra moja jako puno u prvom a onda u drugom i trecem manje.
Vidit cu sad sta ce doktor reci na pregledu a i iduci mjesec kakav ce mi biti. Jer sad i stopala i ruke mi naoticu pa mozda i zbog toga je vece kilaza. A stalno pijem nesto najvise vode i stalno idem na wc pa mi smetaju ti odlasci na wc al opet bolje da pijem neg da ne. Koliko si ti dobila do sada Belle?
Dorja, za sto su tablete?
Vec joj jr malo bolje, hvala Bogu..nebih joj voljela davat nista na svoju ruku kad joj je veterinarka dala sve potrebno. Popodne je hodala i malo se kao svadala sa sekom. Izgleda da cemo ju uspjet spasit!! 🙌🙌🙌💕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Violeta ja do 20.tjedna samo 3 kg (islo jaaako sporo, po pola kile mjesecno dobivala) i sad odjednom dvije kile u 2 tjedna. Ak se tako nastavi, bit cu tenk. Mene ne brine prirast ako je polagan (pa trudna sam zaboga i normalno je) ali tako odjednom dobiti toliko u kratkom vremenu je ono sto mene brine.
I moja je beba jos na zadak pa valjda zato jos ne osjecam pod rebrima i na zelucu, logicno zapravo 😬
Kupila sam i ja nedavno futtice i odlicne su, ne skidam se iz njih. Nosim iz po vani kao natikace.
Od trudnicke robe ne nosim nista posebno, kupila sam samo trudnicke hlace i jos prije a sad nosim obicne haljine ljetne. Spavam u spavacici koju imam od prije, sira je i super, samo cu morat kupit za bolnicu s gumbicima jer ova ih nema pa ne bi mogla dojit.
Bebu isto osjecam nekad vise nekad manje, mislim da je to normalno. Al isto se unervozim kad mi se ne javlja.
Kile su za sad ok al moram obrati paznju na vaganje jer nisam par dana tak da ni ne znam koliko je tocno na prazan zeludac sad.
Malena predivna si! 😊
Dorja, za sto su tablete?
Vec joj jr malo bolje, hvala Bogu..nebih joj voljela davat nista na svoju ruku kad joj je veterinarka dala sve potrebno. Popodne je hodala i malo se kao svadala sa sekom. Izgleda da cemo ju uspjet spasit!! 🙌🙌🙌💕
Vitamini proteini i minerali. Daje se psima nakon operacije, okota.... Pitaj svoju veterinarku. Dize pse iz mrtvih, al ono stvarno.
Violetaja do 20.tjedna samo 3 kg (islo jaaako sporo, po pola kile mjesecno dobivala) i sad odjednom dvije kile u 2 tjedna. Ak se tako nastavi, bit cu tenk. Mene ne brine prirast ako je polagan (pa trudna sam zaboga i normalno je) ali tako odjednom dobiti toliko u kratkom vremenu je ono sto mene brine
Mozda nije nista strasno, mozda beba raste naglo pa zato. Nemoj se puno briniti, prati kako dobivas i svakako pitaj na kontroli. Ja idem ogtt vadit ali ne znam koji dan tocno to cu na pregledu saznat, malo me brine jer nikad nisam vadila secer tako da ni ne znam kakav mi je bio il kakav bi mogo bit bar naslutit
Sortiraj odgovore
Najstariji