Sanjchi ma bitno da bude bolje,nadam se da bude!!
Grudnjak iz Mullera kupila 2 obukla 1 eto .. Nemozes isprobati kasnije bilo dobro i onda puf doslo mlijeko cice naotekle za dva broja otisli grudnjaci u ormar!

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Belle tako je meni u zadnjih mjesec i pol, a sad vec tjedan dana miruje kilaza. Ono jutarnja i vecernja varira do 1kg. Ja sam na zadnjem pregledu dobila 3kg i sad ovaj mj 2kg, misla sam da ce ici i na vise ali sad je stalo debljanje.

Malena divno ti stoji trudnoca..
za dojenje od odjece imam dvi majice na bretele od hm maternity....super su. A grudnjake za dojenje jos iz prve T sto sam narucivala preko ebaya vrhunska klasa Emma-Jane maternity brand....jos uvik su ko novi i 10x udobniji i bolji od ovih nekih Anita i muller i hm sto su mi rodice dale nedavno..

žena-majka-carica:)
I kupila sam su futti-ce napokon veceras! Jedva ih cekam isprobat sutra na duzem hodanju jer one moje ravne kakve inace nosim neortopedske su me zadnjih dana bas pocele patit...

žena-majka-carica:)
Violeta, na kolko si kg sad?
+8kg od pocetka trudnoce. Imala sam 68 na prvom pregledu, a sad 76kg. Do sad je lijepo islo s kilama a u et skoro 2mj, 5kg sam dobila, previse je to za mene. Tak da moram pazit jako.

Iako tko god me rijetko vida kaze da ne kuze gdje su te moje kile. Ali dobila sam guze, noga, obraza i naravno stomak. Danas sam se slikala za osobnu hahaha kao mala bucka sam ispala, a dobro i inace ispadnem na osobnoj cudno.

To je ok skroz. Ulazis u trece tromjesecje sad. Meni kaze ginekologica da ako se u drugom dobije malo vise da onda najcesce u trecem ne bude veliki prirast. Znam da sve ovisi od trudnice do trudnice ali najcesce je jedno tromjesecje "krizno" sto se tice kilaze. Moja kolegica s posla samo 3 kg do 28.tjedna i onda 7 u zadnjem tromjesecju. Isto tako sestra moja jako puno u prvom a onda u drugom i trecem manje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji