Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2017. 17:43

Tea bile smo 3 sata na infuziji, i jos 15 min dok ju je pogledala kad smo dosle i cijepila na odlasku..bitno da pocne jest da joj se povrati snaga
    Malena, prekrasan trbuh...bas si vitka trudnica, samo sw trbih vidi
    Violeta, uh..pozar...dobro da su ga na vrijeme ugasili😅
    Lupkanje-svakako ga osjetim..posvuda..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

loira
    26. Lipanj 2017. 17:44

malena, lijepa simoj je trbuh pak vrlo malen, a navršili smo 26 tj...
    kućni ljubimci - mi imamo psa, mačka i afričkog tvora od nedavno, bit će veselo 
    sprovodi - propustila sam sprovod svoje bake nedavno jer ne živim u hrv...bilo je teško, ali bilo bi mi još teže da sam bila tamo...
    žene, kako stojite s odjećom za dojenje? je li tko od vas koristio/kupovao i gdje naći nešto korisno i povoljno?

loira
    26. Lipanj 2017. 17:46

lupkanje - samo ispod i u razini pupka malo, bit će da je malena mirna na mene 

• sretna
    26. Lipanj 2017. 17:49

Malena, prekrasna si!!!

I_me
    26. Lipanj 2017. 17:51

Malena 😍👍super si

I_me
    26. Lipanj 2017. 18:05

Poludit cuu.. ne znam kako da se namjestim vise... pritisak ispod desnih rebara..i jos me lupa u njih..

• M@lena
    26. Lipanj 2017. 18:42

Hvala, cure! 😊
    Na zadnjem pregledu sam s kilazom bila na +4, mislim da sam sad blizu +5. Osjetim kad se dogodi onaj skok u rastu bebe, jer tada naglo dobijem bar pola kg, ono od danas do sutra.
    I_me, barem nemas brige, beba se vec okrenula, to je super. 
    Od odjece za dojenje imam nekoliko grudnjaka. Nisam kupovala nista specijalno za dojenje, samo nisam mogla nositi haljinice, mozda ovog puta kupim koju haljinicu za dojilje. 

babylove28
    26. Lipanj 2017. 19:43

Meni je na pregledu s 25 tj bila na zadak i tad sam jos osjecala udarce oko pupka i dolje, a sad s 29 tj je glavicom dolje i bas osjetim oko zeluca i ispod grudi
    To sam pocela osjecat nazad jedno tjedan dva

babylove28
    26. Lipanj 2017. 19:50

Upravo kupila 2 spavacice u C&A jao jesu bapske
    Imam osjecaj da cu se brzo nakon vizite prebacit u pidzamu i majicu na bretele

Suncokretica
    26. Lipanj 2017. 20:00

Malena, super za dobre nalaze! Buša ti je baš lijepo velika, ajme treba to nositi već sada hehe
    Kiki, mene beba najviše lupa ispod pupka, mislim da ću nositi dosta niže. Još nije velika jer smo u 22-om tjednu trudnoće, ali vidjet ćemo kako će biti kad naraste. Zadnjih 4 dana non stop lupa i sad se već vidi na trbuhu, ali mi je to tek sad krenulo tako da mislim da će do kraja trudnoće lupati na sve strane 
    Odjeća za dojilje- znam samo da su mi preporučili grudnjak za dojenje iz mullera, a za odjeću imaju ovi specijalizirani dućani tipa mama nova, ali su dosta skupi. 
    Zna li tko gdje kupiti dobre a povoljne spavaćice za dojilje? Treba mi sada za spavanje jer me piđame stišću oko struka, a usput i da imam za kasnije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.