Cure pozdrav🙂je li koja od vas isla na trudnicki tecaj u dom z. na crnomercu?zanima me ima li tamo parking i gdje se nalazi ta dvorana,gdje moram uci?hvala🙂

Belle da te malo utjesim... ja sam nakupila u mjesec i par dana 9 kila.... gin me poslala hitno na ogtt i rezultati ispali odlicni, povisenog secera ni u tragovima, ali sam se tih dana pretrpavala sa svakakvim glupostima i non stop zvakala... sad pazim na prehranu malo bolje i kilaza se ne mijenja, dakle samo paziti na hranu i male promjene kilaze su ok....
Pozdrav curke 😘
Evo i mene 😫
Znaci i nakon dvije ture antibiotika zbog streptokoka opet su je našli i uz to E. Coli. Vrijednost 10na4. I opet nastavljam s ninurom, jer sam alergična i na peniciline i cefalosporine. Doktor u bolnici kaže da nije opasno za dijete, ali me zanimaju vaša iskustva ukoliko netko nažalost ima 😭
Ja sam sva van sebe. U 2h je neki manijak pokušao provaliti preko puta nas u stan. Susjed bio doma. Dreka. Galama. Vriska. Cijeli stan nam se tresao. Zvali policiju. Netko lupao po našim vratima, pa su skinuli vatrogasni aparat sve živo udarali s njim i naspricali cijeli kat.... naravno dok je policija došla manijak je nonšalantno izašao iz zgrade. ja sam se od silnog šoka i upiskila u gaćice, zamrla sam od straha. Van sebe sam totalno.
Nista nisam spavala. Bojala sam se da ce se vratiti. mm me htjeo i na hitnu voditi, ali ja sam se bojala i do WC-a, a kamoli iz stana. (Sva sreca imamo protuprovalna vrata). Popodne idem kod ginekologa koji mijenja moga da mi da recept i uputnicu i pitat cu ga za bolovanje. Devastirana sam. Samo mi se plače, a moram Nazad na posao 😭😭😭😭

Pozdrav curke 😘
Evo i mene 😫
Znaci i nakon dvije ture antibiotika zbog streptokoka opet su je našli i uz to E. Coli. Vrijednost 10na4. I opet nastavljam s ninurom, jer sam alergična i na peniciline i cefalosporine. Doktor u bolnici kaže da nije opasno za dijete, ali me zanimaju vaša iskustva ukoliko netko nažalost ima 😭
Ja sam sva van sebe. U 2h je neki manijak pokušao provaliti preko puta nas u stan. Susjed bio doma. Dreka. Galama. Vriska. Cijeli stan nam se tresao. Zvali policiju. Netko lupao po našim vratima, pa su skinuli vatrogasni aparat sve živo udarali s njim i naspricali cijeli kat…. naravno dok je policija došla manijak je nonšalantno izašao iz zgrade. ja sam se od silnog šoka i upiskila u gaćice, zamrla sam od straha. Van sebe sam totalno.
Nista nisam spavala. Bojala sam se da ce se vratiti. mm me htjeo i na hitnu voditi, ali ja sam se bojala i do WC-a, a kamoli iz stana. (Sva sreca imamo protuprovalna vrata). Popodne idem kod ginekologa koji mijenja moga da mi da recept i uputnicu i pitat cu ga za bolovanje. Devastirana sam. Samo mi se plače, a moram Nazad na posao 😭😭😭😭
Ajme ne mogu vjerovati, bas mi je zao. Probaj se smiriti i nekako opustiti radi bebe. Budi jaka. Nadam se da se nikad vise nece ponoviti.

ajme strašno..to je baš bia šok..još u trudnoći.. Samo sad probaj bit smirena, dobro je na kraju i prošlo.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav curke 😘
Evo i mene 😫
Ja sam sva van sebe. U 2h je neki manijak pokušao provaliti preko puta nas u stan. Susjed bio doma. Dreka. Galama. Vriska. Cijeli stan nam se tresao. Zvali policiju. Netko lupao po našim vratima, pa su skinuli vatrogasni aparat sve živo udarali s njim i naspricali cijeli kat…. naravno dok je policija došla manijak je nonšalantno izašao iz zgrade. ja sam se od silnog šoka i upiskila u gaćice, zamrla sam od straha. Van sebe sam totalno.
Uzas! Mogu misliti kako si se prepala :( smiri se sada kolko mozes da beba ne osjeca taj stres. Sumnjam da ce se manijak vratit opet nakon policije...za bakterije iskustva nemam, ali uz terapiju ces to vec rijesit :)

Sva sreca pa ni MM nije padalo na pamet da izlazi iz stana. A dok su policajci dođi liftom jer sto bi išli pješke na treći kat, on je slobodno odšetao 😡

Uff mouse koji sok. I za bilo koga a ne u trudnoci, mogu mislit kako si se uznemirila :( srecom se nisi nasla na stubistu nego bila u stanu....boze kakvih ludjaka ima naokolo

žena-majka-carica:)
Svasta! Kao u nekom filmu! Vazno da je dobro proslo. Smiri se. Bice neki narkic ostao bez goriva/ napajanja. Pokusaj se sabrati. Sto se tice bakterija ukljuci probiotike (acidosalus, domaci kefir) u prehranu 2×dnevno i slusaj doktore.

Za bakterije ti nemam iskustva...al nadam se da ces rijesit. Jel uzimas acidosalus?
Malena koliko psylum ljuskica da stavim u 2dcl kefira i koliko minuta da pustim bubrit? Pocela sam radit domaci kefir napokon i htjela bih to muzu smutit kako si rekla da otvara? On ima gadnih tegoba s tim.

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji