Ja mislim da ja pod hitno moram na ogtt jer sam u zadnja 2 tjedna dobila 2 kile. Dosad dobivala pola kile ili kilu mjesecno! Ovakav skok mi je cudan jako. Jedem isto kao prije, stovise, cak i bolje nego u ovih 5 mjeseci trudnoce...slatko ne jedem, pijem jako puno vode jer je vrucina, jedem lubenicu, dorucak uvijek nesto zdravo a kilaza raste i to jako brzo. Tlak mi je ok (citala sam da ako je tlak visok i brzo se dobiva na tezini moze biti preeklampsija)....pa se nekako nadam da to nije...
Bila sam neki dan u c&a u areni i uopće više nemaju odjel za trudnice, a u city centru su imali, ali ga povlače tako da očito oni više neće prodavati asortiman za trudnice
Šteta jer su baš bili povoljni i dobre kvalitete...
Ajmeee, vidi buse 😋😁 super je, Malena. Znaci to me ceka za mj. dana. 😍 Od odjece jos nemam nista specijalno, a bojim se prerano kupovati da na kraju u nesto ne bih stala 😶
Ja mislim da ja pod hitno moram na ogtt jer sam u zadnja 2 tjedna dobila 2 kile. Dosad dobivala pola kile ili kilu mjesecno! Ovakav skok mi je cudan jako. Jedem isto kao prije, stovise, cak i bolje nego u ovih 5 mjeseci trudnoce…slatko ne jedem, pijem jako puno vode jer je vrucina, jedem lubenicu, dorucak uvijek nesto zdravo a kilaza raste i to jako brzo. Tlak mi je ok (citala sam da ako je tlak visok i brzo se dobiva na tezini moze biti preeklampsija)….pa se nekako nadam da to nije…
Uf, cudno, mozda je jednostavno beba naglije narasla, znaju imat brzi i sporiji rast, al da, napravi ga za svaki sl., Ak kazes da zdravo papas, onda je sve vjerojatno ok 🙃
Sanjchi ma bitno da bude bolje,nadam se da bude!!
Grudnjak iz Mullera kupila 2 obukla 1 eto .. Nemozes isprobati kasnije bilo dobro i onda puf doslo mlijeko cice naotekle za dva broja otisli grudnjaci u ormar!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Belle tako je meni u zadnjih mjesec i pol, a sad vec tjedan dana miruje kilaza. Ono jutarnja i vecernja varira do 1kg. Ja sam na zadnjem pregledu dobila 3kg i sad ovaj mj 2kg, misla sam da ce ici i na vise ali sad je stalo debljanje.
Malena divno ti stoji trudnoca..
za dojenje od odjece imam dvi majice na bretele od hm maternity....super su. A grudnjake za dojenje jos iz prve T sto sam narucivala preko ebaya vrhunska klasa Emma-Jane maternity brand....jos uvik su ko novi i 10x udobniji i bolji od ovih nekih Anita i muller i hm sto su mi rodice dale nedavno..
žena-majka-carica:)
I kupila sam su futti-ce napokon veceras! Jedva ih cekam isprobat sutra na duzem hodanju jer one moje ravne kakve inace nosim neortopedske su me zadnjih dana bas pocele patit...
žena-majka-carica:)
Violeta, na kolko si kg sad?
+8kg od pocetka trudnoce. Imala sam 68 na prvom pregledu, a sad 76kg. Do sad je lijepo islo s kilama a u et skoro 2mj, 5kg sam dobila, previse je to za mene. Tak da moram pazit jako.
Sortiraj odgovore
Najstariji