Hvala vam cure na podršci. Nadam se da cu uspjet dobiti bolovanje bar ovaj tjedan....

Violeta, uzivajte koliko mozete!! treba iskoristiti dok ste u dvoje, a kad bebica dodje cete uzivati u troje!!
Belle, ne brini za kg!! Ako se zdravo hranis, sve je u redu
FUTTIIICEEEEE sam kupila pred 2 tjedna... MILINAAAA
Ja sam jutros isla vaditi krv za stitnjacu, pa na kavu s frendicom. Trebale smo na more, ali danas je jako promijenjivo... Ne zna se ako ni kad ce kisa
Jucer sam gustala na moru sa frendicom koja je cuvala neku curicu tako da nam nije bilo dosadno
Danas smo i dragi i ja htjeli na more. Vidjet cemo ako ce se sto promijeniti...
Jako je sparnooo

Mouse ja sam pila vrste: obicni, forte, virosalus.
s cesnjakom su mozda malo bljakaviji....forte i virosalus (viroslaus je s kozjim pa je najcudnijeg okusa) a obicni ti je okej za prvi put. On je od kravljeg mlika i nema cesnjaka.
uostalom cesnjak mozes odvojeno unosit u orgsnizam kako ti pashe...ja sam lani ga gutala u komadu (kao da je tableta) jer sam cula da tako najmanje steti zelucu a sve korisno stigne do crijeva gdje i treba da djeluje.

žena-majka-carica:)
Cure super za preglede! 😊
A za provalu strasno! Bas stres...nadam se da ce ti dati slobodno.
U cetvrtak idem na ogtt ali ne mogu dobiti svoj dom zdravlja da pitam kad trebam doci i di se to radi. Kad ste vi isle i jel se ide tamo di i inace vade krv? Znam da je svugdje drugacije ali ne mogu doci do informacija... Doci cu odmah u 7:30 od kad rade pa cemo vidjeti...

A za provalu strasno! Bas stres…nadam se da ce ti dati slobodno.
U cetvrtak idem na ogtt ali ne mogu dobiti svoj dom zdravlja da pitam kad trebam doci i di se to radi. Kad ste vi isle i jel se ide tamo di i inace vade krv? Znam da je svugdje drugacije ali ne mogu doci do informacija… Doci cu odmah u 7:30 od kad rade pa cemo vidjeti…
Ja sam isla u dom zdravlja gdje inace vadim krv. Radno vrijeme im je od 7-9., pa sam dosla odmah rano u 7 da se rijesim..

Hvala curke :)
Kod mene u dz se trebam naruciti, tu pretragu rade 2 dana u tjednu.
Pozdrav svima i drzite se!
Mouse...dio nisam odg.
Farmacia specijalizirane ljekarne ga drze a obicne mozda ne svaka. Ali zadnjih par puta ja sam ga uzela u bio planet ducanu zdrave prehrane.....mozda neki tako ducan ima isto kraj tebe....a moze se i od marinalabopus direkt narucit.

žena-majka-carica:)
A za provalu strasno! Bas stres…nadam se da ce ti dati slobodno.
U cetvrtak idem na ogtt ali ne mogu dobiti svoj dom zdravlja da pitam kad trebam doci i di se to radi. Kad ste vi isle i jel se ide tamo di i inace vade krv? Znam da je svugdje drugacije ali ne mogu doci do informacija… Doci cu odmah u 7:30 od kad rade pa cemo vidjeti…
Kiki, provjeri prvo koju uputnicu imas. Ako je uputnica crvene boje, moras prvo do svoje dr opce prakse da ti da uputnicu (crno-bijela isprintana) za laboratorij. Ako ti je uputnica crno-bijela ides direktno u laboratorij u dom zdravlja gdje vadis krv. Meni je rekla da je za takve testove potrebno doci najkasnije do 8 ipo, da im je takav red. Ja sam trebala raditi u Zvonigradskoj, no posto mi je bila crvena uputnica (to je uputnica za bolnicu) isla sam na sv Duh jer je moja dr opce prakse radila poslijepodne taj dan. Nadam se da sam ti pojasnila. 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji