Sva sreca pa ni MM nije padalo na pamet da izlazi iz stana. A dok su policajci dođi liftom jer sto bi išli pješke na treći kat, on je slobodno odšetao 😡
Uff mouse koji sok. I za bilo koga a ne u trudnoci, mogu mislit kako si se uznemirila :( srecom se nisi nasla na stubistu nego bila u stanu....boze kakvih ludjaka ima naokolo
žena-majka-carica:)
Svasta! Kao u nekom filmu! Vazno da je dobro proslo. Smiri se. Bice neki narkic ostao bez goriva/ napajanja. Pokusaj se sabrati. Sto se tice bakterija ukljuci probiotike (acidosalus, domaci kefir) u prehranu 2×dnevno i slusaj doktore.
Za bakterije ti nemam iskustva...al nadam se da ces rijesit. Jel uzimas acidosalus?
Malena koliko psylum ljuskica da stavim u 2dcl kefira i koliko minuta da pustim bubrit? Pocela sam radit domaci kefir napokon i htjela bih to muzu smutit kako si rekla da otvara? On ima gadnih tegoba s tim.
žena-majka-carica:)
Ajme mc_mouse... grozno.. 🙁 mogu mislit koji sok!
Ja sam imala e.coli. pila sam ujutro i navecer po jednu salicu caja od brusnice i tokom dana saku susenih brusnica i puuuuno tekucine.
Bok drage cure!
Obavila sam pregled, sve je ok, dobila sam uputnicu za ogtt
Sljedeci pregled je 25.7.
Sretno svima 😘
Bok drage cure!
Obavila sam pregled, sve je ok, dobila sam uputnicu za ogtt
Sljedeci pregled je 25.7.
Sretno svima 😘
Super yel!!! Drago mi da je sve ok!
Yel drago mi je da je sve u redu. Uzivaj u trudnoci 😊
Mi smo sreli jednu kolegicu i pohvalila je mog muza da se vidi da mu godi trudnoca moja da se udebljo i da je bas zgodan, a meni je rekla da uzivam maksimalno u trudnoci, da se druzim i idem svagdje jer sve se promjeni kad beba stigne. Kod nas su Vezovi ovih dana a iduci tjedan i iduci vikend je glavno. Tako da cemo skoro svaku vecer muz i ja ici, a u cetvrtak on i svira tamo 😊
Kako ste vi danas? Meni je nekako tesko, bili vani pili kavu pa sam prokuhala. Sada kuham rucak i ucim, ne izlazim van do navecer hehe... Muz je otisao u bascu kod nas povezati rajcicu, htjela sam mu pomoci ali ne mogu biti vani koliko mi je vruce.
Za bakterije ti nemam iskustva…al nadam se da ces rijesit. Jel uzimas acidosalus?
Malenakoliko psylum ljuskica da stavim u 2dcl kefira i koliko minuta da pustim bubrit? Pocela sam radit domaci kefir napokon i htjela bih to muzu smutit kako si rekla da otvara? On ima gadnih tegoba s tim.
Dvije cajne zlicice na 2 dcl. Nemoj pustat da bubri, nek popije odmah (najbolje ujutro nataste) i obavezno popiti casu vode iza toga i piti duplo vise vode cijeli dan, jer psillyum upija vodu iz organizma. Nadam se da ce mu pomoci. Ja otkad to pijem imam redovnu stolicu, a prije toga svako 4 dana 😐.
Sortiraj odgovore
Najstariji