Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    27. Lipanj 2017. 10:28

Sva sreca pa ni MM nije padalo na pamet da izlazi iz stana. A dok su policajci dođi liftom jer sto bi išli pješke na treći kat, on je slobodno odšetao 😡

treca_sreca
    27. Lipanj 2017. 10:57

Uff mouse koji sok. I za bilo koga a ne u trudnoci, mogu mislit kako si se uznemirila :( srecom se nisi nasla na stubistu nego bila u stanu....boze kakvih ludjaka ima naokolo

žena-majka-carica:)

• M@lena
    27. Lipanj 2017. 10:58

Svasta! Kao u nekom filmu! Vazno da je dobro proslo. Smiri se. Bice neki narkic ostao bez goriva/ napajanja. Pokusaj se sabrati. Sto se tice bakterija ukljuci probiotike (acidosalus, domaci kefir) u prehranu 2×dnevno i slusaj doktore. 

treca_sreca
    27. Lipanj 2017. 11:01

Za bakterije ti nemam iskustva...al nadam se da ces rijesit. Jel uzimas acidosalus?
    Malena koliko psylum ljuskica da stavim u 2dcl kefira i koliko minuta da pustim bubrit? Pocela sam radit domaci kefir napokon i htjela bih to muzu smutit kako si rekla da otvara? On ima gadnih tegoba s tim.

žena-majka-carica:)

I_me
    27. Lipanj 2017. 11:01

Ajme mc_mouse... grozno.. 🙁 mogu mislit koji sok!
     Ja sam imala e.coli. pila sam ujutro i navecer po jednu salicu caja od brusnice i tokom dana saku susenih brusnica i puuuuno tekucine. 

27. Lipanj 2017. 11:10

Bok drage cure!
    Obavila sam pregled, sve je ok, dobila sam uputnicu za ogtt
    Sljedeci pregled je 25.7.

Sretno svima 😘

I_me
    27. Lipanj 2017. 11:12

Yel

Bok drage cure!
    Obavila sam pregled, sve je ok, dobila sam uputnicu za ogtt
    Sljedeci pregled je 25.7.

Sretno svima 😘

Super yel!!! Drago mi da je sve ok!

violeta1
    27. Lipanj 2017. 11:21

Yel drago mi je da je sve u redu. Uzivaj u trudnoci 😊
    Mi smo sreli jednu kolegicu i pohvalila je mog muza da se vidi da mu godi trudnoca moja da se udebljo i da je bas zgodan, a meni je rekla da uzivam maksimalno u trudnoci, da se druzim i idem svagdje jer sve se promjeni kad beba stigne. Kod nas su Vezovi ovih dana a iduci tjedan i iduci vikend je glavno. Tako da cemo skoro svaku vecer muz i ja ici, a u cetvrtak on i svira tamo 😊

violeta1
    27. Lipanj 2017. 11:23

Kako ste vi danas? Meni je nekako tesko, bili vani pili kavu pa sam prokuhala. Sada kuham rucak i ucim, ne izlazim van do navecer hehe... Muz je otisao u bascu kod nas povezati rajcicu, htjela sam mu pomoci ali ne mogu biti vani koliko mi je vruce.

• M@lena
    27. Lipanj 2017. 11:38

treca_sreca

Za bakterije ti nemam iskustva…al nadam se da ces rijesit. Jel uzimas acidosalus?
    Malenakoliko psylum ljuskica da stavim u 2dcl kefira i koliko minuta da pustim bubrit? Pocela sam radit domaci kefir napokon i htjela bih to muzu smutit kako si rekla da otvara? On ima gadnih tegoba s tim.

Dvije cajne zlicice na 2 dcl. Nemoj pustat da bubri, nek popije odmah (najbolje ujutro nataste) i obavezno popiti casu vode iza toga i piti duplo vise vode cijeli dan, jer psillyum upija vodu iz organizma. Nadam se da ce mu pomoci. Ja otkad to pijem imam redovnu stolicu, a prije toga svako 4 dana 😐.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.