Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2017. 11:39

Bokic curke..evo brzinski da se javim, cekamo red kod veterinara. Pregled prosao ok, sve ke dobro, kaze doktorova vaga da sam od pocetka u plusu 8 kg. Moja doma kaze 7😆 uglavnom, zadovoljan on, zadovoljna ja..iduca kontrola 18.7. Taman prije mora😊
    Za provalu-strasno!! Koji stres...brz oporavak! 😯
    Danas je kod nas ok, nije tako strasno, avo mi (ja i pesica) sjedimo vani pod jabukom, vjetar pirka i bas je taman. Nije vruce..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    27. Lipanj 2017. 11:43

Yel, odlicno za pregled i sretno na ogtt-u, ponesi limun da ga iscjedis u tu bljuvotinu od glukoze, bit ce ti lakse popiti. 😉
    Violeta, uzivajte zajedno. Kad beba dodje trebat ce svoj red i ritam, pa cete se prilagoditi njoj. 😊 ja se danas dobro osjecam, ali i to varira od dana do dana. Kad je sparno onda mi bude lose da bih iz koze iskocila. No toako bi bilo i da nisam trudna. 😊

barbs
    27. Lipanj 2017. 11:49

Pozdrav, mamite!! 
    Yel i Sanjchy, super za pregled!! Azuriram termine kad dodjem na komp.
    Sanjchy, drzim fige da sve bude u redu s Lottom!
    Mc Mouse, aaajmeeeee, koji sok!!! Prestraaaaasno!! Meni nije bilo svejedno kad su proganjali nekog psihopata koji se muvao u blizim selima, a kamoli da se desilo sto i tebi! Probaj odmarati!! 

mc_mouse
    27. Lipanj 2017. 11:49

Treca_sreca, ne uzimam acidosalus, jel to kupim u ljekarni? Da li znaš koji je dobar?

mc_mouse
    27. Lipanj 2017. 11:51

Hvala vam cure na podršci. Nadam se da cu uspjet dobiti bolovanje bar ovaj tjedan....

barbs
    27. Lipanj 2017. 11:53

Violeta, uzivajte koliko mozete!!  treba iskoristiti dok ste u dvoje, a kad bebica dodje cete uzivati u troje!! 
    Belle, ne brini za kg!!  Ako se zdravo hranis, sve je u redu  
    FUTTIIICEEEEE sam kupila pred 2 tjedna... MILINAAAA 
    Ja sam jutros isla vaditi krv za stitnjacu, pa na kavu s frendicom. Trebale smo na more, ali danas je jako promijenjivo... Ne zna se ako ni kad ce kisa 
    Jucer sam gustala na moru sa frendicom koja je cuvala neku curicu tako da nam nije bilo dosadno  
    Danas smo i dragi i ja htjeli na more. Vidjet cemo ako ce se sto promijeniti...
    Jako je sparnooo 

• sretna
    27. Lipanj 2017. 12:05

Yel i Sanjchi,super za preglede! 😊

treca_sreca
    27. Lipanj 2017. 12:17

Mouse ja sam pila vrste: obicni, forte, virosalus.
    s cesnjakom su mozda malo bljakaviji....forte i virosalus (viroslaus je s kozjim pa je najcudnijeg okusa) a obicni ti je okej za prvi put. On je od kravljeg mlika i nema cesnjaka.
    uostalom cesnjak mozes odvojeno unosit u orgsnizam kako ti pashe...ja sam lani ga gutala u komadu (kao da je tableta) jer sam cula da tako najmanje steti zelucu a sve korisno stigne do crijeva gdje i treba da djeluje.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    27. Lipanj 2017. 12:18

Malena thanks!

žena-majka-carica:)

Kiki156
    27. Lipanj 2017. 12:21

Cure super za preglede! 😊 
    A za provalu strasno! Bas stres...nadam se da ce ti dati slobodno. 
    U cetvrtak idem na ogtt ali ne mogu dobiti svoj dom zdravlja da pitam kad trebam doci i di se to radi. Kad ste vi isle i jel se ide tamo di i inace vade krv? Znam da je svugdje drugacije ali ne mogu doci do informacija... Doci cu odmah u 7:30 od kad rade pa cemo vidjeti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.