Mene bebica svugdje lupka Pogotovo danas... Danas je prilicno aktivan... I cak mi se trbuh mrda ko zele
Mamuka, zao mi je radi frendicine mame... Jaaaao, kad pomislim... Mama ima 54 godine 16.9.a tata 60 godina... Aaajmeeee... Necu ni pomisljat na lose stvari...
Isto kao i tu, cula sam i citala da ih lagana muzika opusta
Angel, uzivajte Mi cemo na put slijedece godine s bebicom... Ili za godisnjicu ili na ljeto...
Vidjet cemo... Ima vremena do onda.
Ajmeee, ne sprovodi, necu ni pomisljati 🙈 Sta vas vec tako visoko lupkaju (rebra, zeludac)? Meni je tek oko razine pupka, ma mozda i bolje, jer je moja mama imala zgaravice pa pretpostavljam da je to bilo zbog tih high-kickova u zeludac 😜
Ajmeee, ne sprovodi, necu ni pomisljati 🙈 Sta vas vec tako visoko lupkaju (rebra, zeludac)? Meni je tek oko razine pupka, ma mozda i bolje, jer je moja mama imala zgaravice pa pretpostavljam da je to bilo zbog tih high-kickova u zeludac 😜
Moj vec visi na glavacke pa moguce da zato vec moze do rebra s nogicom, tocno.ispod rebra me udri
Meni se jos nije okrenila pa osjetim nogice u donjem dijelu, a kad legnem na bok osjetim u cijelom trbuhu kao da salto radi. 😊
Malena bas si lijepaaa 👍👍😊😊Koliko si dobila do sada kg? Ovdje se vidi samo stomak ovo ostalo ti je bas taman, prekrasna trudnica.
Moj bebac lupka svagdje i svakako iako u zadnja 3 dana je mirniji, javlja se ali ne lupa jako, mali sam i zabrinuta. Jedan dan je bio bas miran, i uplasila sam se i onda navecer se malo javio.
Violeta, nasi bebaci nas cesti zezaju... Eto meni je do nedavno bilo kao i tebi i to nekoliko dana za redom... Javio se rano ujutro i kasno navecer; 2-3 dana tako... A onda nekoliki dana non stop...
Violeta, nasi bebaci nas cesti zezaju… Eto meni je do nedavno bilo kao i tebi i to nekoliko dana za redom… Javio se rano ujutro i kasno navecer; 2-3 dana tako… A onda nekoliki dana non stop…
Moguce da je i to..treniraju nas jos u stomaku hehe.. a prva mi je trudnoca pa mi sve novo i nepoznato i onda pazim i osluskujem tijelo 😊
M@lenaaa prekrasnaa si 😍😍😍 Busica je preepre 😙😍
Treca sreca ja sam kao i ti 😁 valja bit na oprezu isto sam sklona tome .. Mozda da sam prenjela nebi imala takav pogled ali kako sam rodila 3tj prije ja sam debelo na oprezu 😁😂
Mene malisa lupa posvuda iznad pupka sa nogama jer mu je glava dolje 😁😁😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji