Poludit cuu.. ne znam kako da se namjestim vise... pritisak ispod desnih rebara..i jos me lupa u njih..

Hvala, cure! 😊
Na zadnjem pregledu sam s kilazom bila na +4, mislim da sam sad blizu +5. Osjetim kad se dogodi onaj skok u rastu bebe, jer tada naglo dobijem bar pola kg, ono od danas do sutra.
I_me, barem nemas brige, beba se vec okrenula, to je super.
Od odjece za dojenje imam nekoliko grudnjaka. Nisam kupovala nista specijalno za dojenje, samo nisam mogla nositi haljinice, mozda ovog puta kupim koju haljinicu za dojilje.

Meni je na pregledu s 25 tj bila na zadak i tad sam jos osjecala udarce oko pupka i dolje, a sad s 29 tj je glavicom dolje i bas osjetim oko zeluca i ispod grudi
To sam pocela osjecat nazad jedno tjedan dva

Upravo kupila 2 spavacice u C&A jao jesu bapske
Imam osjecaj da cu se brzo nakon vizite prebacit u pidzamu i majicu na bretele

Malena, super za dobre nalaze! Buša ti je baš lijepo velika, ajme treba to nositi već sada hehe
Kiki, mene beba najviše lupa ispod pupka, mislim da ću nositi dosta niže. Još nije velika jer smo u 22-om tjednu trudnoće, ali vidjet ćemo kako će biti kad naraste. Zadnjih 4 dana non stop lupa i sad se već vidi na trbuhu, ali mi je to tek sad krenulo tako da mislim da će do kraja trudnoće lupati na sve strane
Odjeća za dojilje- znam samo da su mi preporučili grudnjak za dojenje iz mullera, a za odjeću imaju ovi specijalizirani dućani tipa mama nova, ali su dosta skupi.
Zna li tko gdje kupiti dobre a povoljne spavaćice za dojilje? Treba mi sada za spavanje jer me piđame stišću oko struka, a usput i da imam za kasnije...

Ja mislim da ja pod hitno moram na ogtt jer sam u zadnja 2 tjedna dobila 2 kile. Dosad dobivala pola kile ili kilu mjesecno! Ovakav skok mi je cudan jako. Jedem isto kao prije, stovise, cak i bolje nego u ovih 5 mjeseci trudnoce...slatko ne jedem, pijem jako puno vode jer je vrucina, jedem lubenicu, dorucak uvijek nesto zdravo a kilaza raste i to jako brzo. Tlak mi je ok (citala sam da ako je tlak visok i brzo se dobiva na tezini moze biti preeklampsija)....pa se nekako nadam da to nije...

Bila sam neki dan u c&a u areni i uopće više nemaju odjel za trudnice, a u city centru su imali, ali ga povlače tako da očito oni više neće prodavati asortiman za trudnice
Šteta jer su baš bili povoljni i dobre kvalitete...

Ajmeee, vidi buse 😋😁 super je, Malena. Znaci to me ceka za mj. dana. 😍 Od odjece jos nemam nista specijalno, a bojim se prerano kupovati da na kraju u nesto ne bih stala 😶
Ja mislim da ja pod hitno moram na ogtt jer sam u zadnja 2 tjedna dobila 2 kile. Dosad dobivala pola kile ili kilu mjesecno! Ovakav skok mi je cudan jako. Jedem isto kao prije, stovise, cak i bolje nego u ovih 5 mjeseci trudnoce…slatko ne jedem, pijem jako puno vode jer je vrucina, jedem lubenicu, dorucak uvijek nesto zdravo a kilaza raste i to jako brzo. Tlak mi je ok (citala sam da ako je tlak visok i brzo se dobiva na tezini moze biti preeklampsija)….pa se nekako nadam da to nije…
Uf, cudno, mozda je jednostavno beba naglije narasla, znaju imat brzi i sporiji rast, al da, napravi ga za svaki sl., Ak kazes da zdravo papas, onda je sve vjerojatno ok 🙃
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji