Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ineska
    26. Lipanj 2017. 14:00

Hvala cure :) Da, ja isto vec neko vrijeme razmisljam da pustim neku muziku bebacu, pa nemam ideja koju. Ako netko ima, please sherajte. Po nalaze OGTTa idem sutra, pa cemo vidjeti.

• sretna
    26. Lipanj 2017. 14:12

Tu muziku sam probala pustat u prvoj tridnoci, ali me tolko zivcira ta muzika da nisam mogla, tak da nis od toga 😂 a i ne vjerujem bas u te teorije da im to razvija mozam

Marijana12345
    26. Lipanj 2017. 14:13

Ineska

Hvala cure :) Da, ja isto vec neko vrijeme razmisljam da pustim neku muziku bebacu, pa nemam ideja koju. Ako netko ima, please sherajte. Po nalaze OGTTa idem sutra, pa cemo vidjeti.

Ja slusam pianiste: YIRUMA, LUDOVICO EUNAUDI, RICHARD CLAYDERMAN i solisticu (violina/violoncelo) LINDSEY STERLING... klasicna glazba poput Mozarta, Brahmsa, Bacha i sl me nakon nekog vremena pocne nervirati. Skinula sam si muziku preko youtube convertera pa slusam i preko moba i u autu...  ima puno i playlista kad upises u google "piano (sleeping, calming, lerning) music"... mislim da je to super i za bebu i za mamu jer totalno minimizira stres i neke negativne vibracije. inace seka ima bebaca mjesec dana i fenomenalno reagira na white noise i na sve moguce Lullaby melodije s Youtube-a prilikom uspavljivanja, cak ostavi da sviraju po sat-dva kolko i traje ta jedna melodija

babylove28
    26. Lipanj 2017. 14:19

Obavila i ja famozni ogtt
    Nakon drugog vadenja krvi mi je pozlilo u roku 3min pa su se sjatili oko mene i polegli me.Uzas bas sam se nemocno osjecala.Nije mi fuj tekucina cak ni neku glad nisam osjecala ,uvjerena sam da je za sve mriv moj niski tlak nadam se da je to to i da me vise nece slati, sutra su nalazi

treca_sreca
    26. Lipanj 2017. 14:22

ajd nek je iza tebe to.....i mene taj niski tlak već x puta doveo do situacije da se osjećam tako jadno i hoću/neću bit živa idući tren. Grozno...kao nije opasan (za razliku od visokog) ali brate isto je nezgodan!

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    26. Lipanj 2017. 14:24

Evo primjer jedne glazbe: https://www.youtube.com/watch?v=kxkwnBX6LGg
    Sve traju po sat ili više pa si sami potražite na youtubeu koja vam više odgovara. Mene zasad jako opuštaju ali ih puštam onako u pozadini dok nešto radim ili ležim, ništa preglasno. Nadam se da mi neće dosaditi 
    Ne znam koliko razvija bebin mozak al definitivno reagira lupanjem, a i ja se opustim tako da nam jako odgovara 

treca_sreca
    26. Lipanj 2017. 14:25

glede mjuze - ja ne vjerujem da će beba bit pametnija od tog....glupost....ali ima nešto u povezanosti glazbe i mozga, makar psihičkog stanja. Ja kad meni netko pusti neku žešću muziku, iritantnu, postanem nervozna u 15sec. S druge strane neka me glazba (tipa one latino, bachata i sl) odmah oraspoloži, a neka druga (laganini)  me odmah opusti i uvede u neki "nirvana" djir....mislim da je glazba moćna stvar jako. I da svakako nije za zanemariti....ali nije sad da ću Mozarta slušati

žena-majka-carica:)

barbs
    26. Lipanj 2017. 14:29

Kad sam isla OGTT vaditi nisam ni ja samo sjedila... Isla sam kod svojih sa tatom i tamo sjedila, ali u bolnici ne .. mada 2. I 3. Put bi mi rekle: morate sjesti! Sad cemo vas primiti...
    Joj, cure, bas mi je zao sto vam je bilo lose nakon glukoze...  Meni je sve bilo u redu...
    Ja cesto bebi znam pustati neku laganu muziku 
    Tea, ne boli mene nista , inace bih trcala doktoru.... Mada ako budem primijetila nesto drugacije, otici cu... Imam tek 6.7.pregled... 

barbs
    26. Lipanj 2017. 14:29

Treca sreca, slazem se s time sto si napisala 

violeta1
    26. Lipanj 2017. 14:37

Pozdrav svima 😊😊 Mi smo jucer imali nevrijeme i jos se slama, 275komada zapalilo od susjeda, cijelo selo je bilo u dimu. Dvoriste puno dima satima. Danas se jos osjeti dim. Hvala Bogu uspjeli su vatrogasci ugasiti. 
    Danas me moj muz bas nekako zivcira, sat ok pa sat vremena najbolje da mi nije pred ocima, pa onda me uhvati neki plac ajme..dan je bas neki pun promjena. Cak misli da ni on nije danas sav svoj 🤣 A kud me pucaju hormoni tu kao i da njega pucaju, uzas. Sad sam ja u dnevnoj a on u spavacoj malo da se maknemo hahha... gledam tv i lezim i smijem se u sebi kakvi smo danas ludi. 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.