Meni se jos nije okrenila pa osjetim nogice u donjem dijelu, a kad legnem na bok osjetim u cijelom trbuhu kao da salto radi. 😊

Malena bas si lijepaaa 👍👍😊😊Koliko si dobila do sada kg? Ovdje se vidi samo stomak ovo ostalo ti je bas taman, prekrasna trudnica.
Moj bebac lupka svagdje i svakako iako u zadnja 3 dana je mirniji, javlja se ali ne lupa jako, mali sam i zabrinuta. Jedan dan je bio bas miran, i uplasila sam se i onda navecer se malo javio.

Violeta, nasi bebaci nas cesti zezaju... Eto meni je do nedavno bilo kao i tebi i to nekoliko dana za redom... Javio se rano ujutro i kasno navecer; 2-3 dana tako... A onda nekoliki dana non stop...

Violeta, nasi bebaci nas cesti zezaju… Eto meni je do nedavno bilo kao i tebi i to nekoliko dana za redom… Javio se rano ujutro i kasno navecer; 2-3 dana tako… A onda nekoliki dana non stop…
Moguce da je i to..treniraju nas jos u stomaku hehe.. a prva mi je trudnoca pa mi sve novo i nepoznato i onda pazim i osluskujem tijelo 😊

M@lenaaa prekrasnaa si 😍😍😍 Busica je preepre 😙😍
Treca sreca ja sam kao i ti 😁 valja bit na oprezu isto sam sklona tome .. Mozda da sam prenjela nebi imala takav pogled ali kako sam rodila 3tj prije ja sam debelo na oprezu 😁😂
Mene malisa lupa posvuda iznad pupka sa nogama jer mu je glava dolje 😁😁😁

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea bile smo 3 sata na infuziji, i jos 15 min dok ju je pogledala kad smo dosle i cijepila na odlasku..bitno da pocne jest da joj se povrati snaga
Malena, prekrasan trbuh...bas si vitka trudnica, samo sw trbih vidi
Violeta, uh..pozar...dobro da su ga na vrijeme ugasili😅
Lupkanje-svakako ga osjetim..posvuda..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
malena, lijepa simoj je trbuh pak vrlo malen, a navršili smo 26 tj...
kućni ljubimci - mi imamo psa, mačka i afričkog tvora od nedavno, bit će veselo
sprovodi - propustila sam sprovod svoje bake nedavno jer ne živim u hrv...bilo je teško, ali bilo bi mi još teže da sam bila tamo...
žene, kako stojite s odjećom za dojenje? je li tko od vas koristio/kupovao i gdje naći nešto korisno i povoljno?
lupkanje - samo ispod i u razini pupka malo, bit će da je malena mirna na mene
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji