Sve vise krizam otok. Nije ni mm za otok iako je liječnik. Kaze da ne zna kako bi reagirao. A sad da razmisljamo o helikopteru e pa isto ne bih. Mozda zbog vrućine i obveza Zelim pobjeći ali..... Ipak ne. Sanjchi drzim fige da se Lotta oporavi.
Lijepa si, Ineska..
Kiki, nisu kontrakcije u pitanju. Imala sam ih i ja, najvise kad bi se preforsirala...
I me, ma kakviiii .... Ja samo ljencarim itkad je dragi na g.o Imam filing ko da se beba rasteze, pa me zanimalo ako se koja susrela s time (pogotovo one koje su vec mame)... A dosta ga osjetim kad se mice... Onda na dodir osjetim gdje je tocno...
Tea, srecom nemam problema sa probavom... Sinoc su ti grcevi bili kao na pocetku trudnoce, kao da se sve rasteze... Mozda I me ima i pravo; mozda je to jer je beba veca (u 26.tj je bio veci za 10 dana i imao 1103g)...
Obrisala bih te mame koje se ne javljaju, ali ne znam ni sama vise tko su...
Ti si imala toooneeeee obveza, pa se nisi javljala... Neke se javljaju jednom mjesecno ..
Kad mali ima rodjendan?
Pozdrav!
Jučer osvježilo, a danas se opet ne da disati od ove vrućine. Srećom pa ne radim pa izbjegavam maksimalno ovo najgore doba preko dana. Kad moram nešto obaviti, pošteno me izmori sunce i vrućina... Čuvajte se cure!
Sanjchi, sretno s pesekom i da se što prije oporavi!
Ineska, nadam se da nećeš morati ponavljati OGTT, vjerujem da ti nije bilo lako. Ja sam sretna da sam to nedavno obavila bez povraćanja i mučnine. Bušica je super!
Puštate li glazbu? Ja evo na youtubeu svaki dan puštam glazbu za trudnice koja kao stimulira bebin mozak, a i pomaže mamama da se opuste, baš uživam u tome a beba me više lupka kad to puštam
Bebe pamte što su slušale u utrobi i onda ih ta glazba smiruje kad se rode
ja sam lijena za to...daj ako imaš neku playlistu podijeli link. da sve rodimo male einsteine
Biste li se usudile otici na otok koji s kopnom ima jednom dnevno vezu i putovanje traje dva sata?
Nisam prije vidjela tvoj post, sorry. Jedna linija dnevno i voznja dva sata, ne bih se usudila, iskreno. Bez obzira na urednu trudnocu i sve, drz' se ti kopna i hitne u blizini. Ne mislim da ces se poroditi, vjerojatno ce ti, kao prvorotki trebati vremena od pocetnih trudova, no puno je tu stvari koje se mogu zakomplicirati i da se to, ne daj Boze, desi ne bi nikad sebi oprostila. A s tim na umu, ne bi se mogla ni opustiti kak spada. 😉
Potpis na ovo...ja isto ne bih.
Čak se mislim za vikendicu koja je manje od 1h vožnje od Splita da li ću i koliko ću boraviti tamo....jer kad opale gužve usred sezone a ti trebaš negdi hitno sitć hmm...a na otoku ne daj bože kakvog vjetra, prekida se svaka veza.....ok, sad je to najgori scenarij i treba baš bit pegula da se to sve poklopi, ali ja ne bih se iskušavala sreću.
Ineska baš lijepo...a za OGTT jel su ti barem tu prvu vrijednost dali kao rezultat....ako je ona okej ne vjerujem da ćeš morat ponavljat...ali ako je na granici ili loša, digurno hoćeš...
Aleksandra ne mogu vjerovat da su tebi dozvolili da šetkaš između vadjenja krvi! Meni nisu dali doslovno 5m da ustanem, odmah dramili da će se poremetit rezultati da neće bit 100% kao kad mirujem i ne trošim glukozu...
žena-majka-carica:)
Uopće se ne brinem da ce me uvatit trudovi toliko ranije, da ne bi isla negdi dalje il na otok. Mozda zato sta sam u prvoj prinila 8 dana i bila zacimentirana sve dok me na carski nisu stavili..pa sam nekako sigurna haha
Sta se ogtt-a tice, mene isto sokiralo..u domu zdravlja u st mi nisu dali mrdnit..morala sam dva sata sidit i samo su mi vadili 2 puta krv..prvu na taste i drugi put nakon dva sata sidenja u cekaoni.
A sad u sucurcu, 3 puta vadila krv i mogla di god ocu..šok..Ne znam kakve su mi vrijednosti,samo ej rekla da je u redu.. U prvoj t mi je bia nizak..na taste 4,1 i nakon dva sata od glukoze 3.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sretna ja sam takva pa i ja cu se vracati sa 31-32
M@lena ja sam eto rodila u 37tt pa ne bi riskirala kao ti da se vracam u 36tt jos su mi tu one zadnje pripreme alo boze moj svi smo razliciti ja sam panicar pa eto ;)))
Sanjchi koliko dugo ste na infuziji?
Barbs pa neznam prvi puta cujem to da bi bolilo jer je veca beba pa meni je J prednjacio za 2tj pa me u ovoj tr neke stvari malo vise bole
Uzivaaaj na moru
Rodendan je u subotu a slavit cemo u nedelju
Sretna e tu je vjv i razlika ja nisam preveliki obozavaoc mora :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Naravno da prvenstveno ovisi kakva je trudnoca.
Meni je ova dosad bila uredna (uz to sta sam pdmah ubacila "u prvu" preventivno) ali znam iz prethodnih da sam sklona ranijem otvaranju i trudovima...i u mene se to sve jako brzo odvija. Tako da jasno da moram bit full oprezna. Ali i bez ikakvih indikacija i preth losih iskustava, trudnoca je drugo stanje i nikad ne znas sta mozes ocekivat sutra....
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji