Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    26. Lipanj 2017. 11:58

Mamuka

Bog cure!

Vidim da se većina kupala ovaj vikend. Mislin da po ovim paklenim vrućinama I nema se šta pametnije za napravit.
    Mi smo jučer išli malo s brodićem na kupanje I bilo mi je suuuper. Predivna prirodna pješčana plaza, savršeno čisto more, prijatelji,… Ne može čovik vise ništa ni poželit.
    Spojila sam ovaj vikend pa nakon 4 dana se malo teško vratit na posa…. Al tješim se još malo pa ću na GO.
    Malo se zaboravim pa ne presvučem odman kupaći, al toliko je vruće pa valjda neću skupit nikakvu glupost.
    Što se tiče ljetovanja na otoku ja sam definitivno za. Mi 7.8. idemo na Vis, u Komižu I jedino me prisilnoležanje u krevetu može odgovorit (ne daj Bože). Bit ću 26/27 tt I mislin da je to još OK I da sam daaleko od poroda.
    Što se tiče odvikavanja od pelena ne znam ništa jer I mene to tek čeka, a sve nešto odgađam jer mi se čini da micica još nije spremna. Jučer nam se na plaži popiškila na 3 ručnika. Svaki put kad joj se piški ide na ručnik I naravno svaki put je išla na drugi. Kad je pitam oće piškit samo maše glavom. Nekako mislim da ćemo se još malo s pelenama bavit. Od prijatelja kćer se rješila pelena bez ikakvih problema. Sama kaže kad će piškit. Ako kaže da ne mora, stvarno ne mora….. Doduše ona je starija od micice 5 miseci I ima to sve svoje. Micici su sad 2 god I 3 miseca, al ne čini mi se da je spremna….

Mojoj je isto sad 2 god i 2 mj...malo vise.. pokušavamo ej odviknit..al nista ozbiljno dok na ne odem na bolovanje. Baba je vecinu dana drzi bez pelena..Uspila se i popiskit 2 puta u tutu, inace samo sidi i igra se da piski. Al do kraja lita cemo se valjda rjesit pelena. Vise mi nije ni normalno da onako velika cura kaka u pelenu( jos izgleda i starije nego sta je jer je velika). Ako ko zna kakav trik ako postoji sta kako se lakse ostavit pelena,nek javi!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

26. Lipanj 2017. 11:59

Ineska, sad moras ponavlja OGTT? 
    Slikica je preslatka, busica raste😍

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

26. Lipanj 2017. 12:02

Sretna, 
    I mislim da budemo, smjestaj nam jr free pa ono, da iskoristimo. ST je blizu pa nema velike brige. Sutra kontrola..bas me zanima sto ce reci vaga..ja nekako imam osjecaj da ja stagniram, da se sad nista ne dogada. Jedino bebica lupka..

Tejuska♡
    26. Lipanj 2017. 12:53

Barbs ma nije to od uzbudenja vec od jela 5l vode i skakanja,jer sam povracala kad sam doma dosla 
    M@lena izdrazala sam da , ma neznam sta su te tockice ali prepisujem to vrucini...
    Meni J recimo uopce ne obavlja nista na tutu,sve na wc sam se popne obavi pusti vodu opere ruke i eto,u travu i to isto piski kad ne stignemo do wc 
    Dorja ja se iskreno ne usudim,mozda sam panicar ili bilo sta,ali meni je i ovo vec sta cu u 30 tt ici na more malo na knap,ali nije otok pa stignemo do svega u bilo kojem slucaju,eto mozda jesam panicar ali na otok ne bi isla
    Treca sreca da budem valjda,jos sinov rockas da profestamo i onda laganini
    M@lena drzim fige za dobri nalaz !!

Marijana posteljina je divnaa
    Ineska busica je prekrasna i zao mi je za povracanje nadam se da neces morat opet ici
    Grcevi imam ih kada imam problema sa stolicom ili ako nisam isla par dana ili ako cu dobit proljev  ali vrlo dobro znam kak su grozni !!!!
    Brisite sa popisa cure koje se ne javljaju ili su u zimskim,nema smisla sve to stalno kopirati i muciti se ako se ne javljaju,doduse nisam ni ja bila bolja ovih zadnjih par tjedana 
    Sanjchi kak su pesekiii ?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Ineska
    26. Lipanj 2017. 12:55

sanjchi255

Ineska, sad moras ponavlja OGTT?
    Slikica je preslatka, busica raste😍

Pa, nadam se da ne, vidjet cemo sutra nalaze. Rekle su samo da ce staviti u napomenu da sam prije 2. vadenja povracala i to je, nadam se, dovoljno 🙃 Raste, raste 😋

• sretna
    26. Lipanj 2017. 13:00

sanjchi255

Sretna,
    I mislim da budemo, smjestaj nam jr free pa ono, da iskoristimo. ST je blizu pa nema velike brige. Sutra kontrola..bas me zanima sto ce reci vaga..ja nekako imam osjecaj da ja stagniram, da se sad nista ne dogada. Jedino bebica lupka..

Jos i bespalatan smjestaj! Bilo bi ludi da na odete na prekrasan Hvar onda 😊

• sretna
    26. Lipanj 2017. 13:01

Tea2803

Barbsma nije to od uzbudenja vec od jela 5l vode i skakanja,jer sam povracala kad sam doma doslaM@lenaizdrazala sam da , ma neznam sta su te tockice ali prepisujem to vrucini…
    Meni J recimo uopce ne obavlja nista na tutu,sve na wc sam se popne obavi pusti vodu opere ruke i eto,u travu i to isto piski kad ne stignemo do wcDorjaja se iskreno ne usudim,mozda sam panicar ili bilo sta,ali meni je i ovo vec sta cu u 30 tt ici na more malo na knap,ali nije otok pa stignemo do svega u bilo kojem slucaju,eto mozda jesam panicar ali na otok ne bi isla
    Treca srecada budem valjda,jos sinov rockas da profestamo i onda laganini
    M@lenadrzim fige za dobri nalaz !!

Marijanaposteljina je divnaa
    Ineskabusica je prekrasna i zao mi je za povracanje nadam se da neces morat opet ici
    Grceviimam ih kada imam problema sa stolicom ili ako nisam isla par dana ili ako cu dobit proljevali vrlo dobro znam kak su grozni !!!!
    Brisite sa popisa cure koje se ne javljaju ili su u zimskim,nema smisla sve to stalno kopirati i muciti se ako se ne javljaju,doduse nisam ni ja bila bolja ovih zadnjih par tjedana

Ma sta ti je na knap sa 30 tt? :) ja cu biti u 31 tt kad cu doma ici s mora, a da mogu jos bi ostala 😄

26. Lipanj 2017. 13:04

sretna

sanjchi255

Sretna,

Jos i bespalatan smjestaj! Bilo bi ludi da na odete na prekrasan Hvar onda 😊

Hahahha....bili smo vec dva puta, tamo prijatelji imaju kucu pa nas zovu k sebi. I sad cemo isto, pa da se odmorimo jos dok smo nas dvoje😊
    Tea, evo jos sjedim s Lottom na infuziji, sad bi joj to trebalo pomoci! 

26. Lipanj 2017. 13:12

Hvar kao Hvar je lijep ali nema mi tamo plaza po volji. Ne volim kad su stijene, drazi su mi pijesak i sljunak. Na Pagu su mi plaze super 

• M@lena
    26. Lipanj 2017. 13:12

sretna

Tea2803

Barbsma nije to od uzbudenja vec od jela 5l vode i skakanja,jer sam povracala kad sam doma doslaM@lenaizdrazala sam da , ma neznam sta su te tockice ali prepisujem to vrucini…
    Meni J recimo uopce ne obavlja nista na tutu,sve na wc sam se popne obavi pusti vodu opere ruke i eto,u travu i to isto piski kad ne stignemo do wcDorjaja se iskreno ne usudim,mozda sam panicar ili bilo sta,ali meni je i ovo vec sta cu u 30 tt ici na more malo na knap,ali nije otok pa stignemo do svega u bilo kojem slucaju,eto mozda jesam panicar ali na otok ne bi isla
    Treca srecada budem valjda,jos sinov rockas da profestamo i onda laganini
    M@lenadrzim fige za dobri nalaz !!

Marijanaposteljina je divnaa
    Ineskabusica je prekrasna i zao mi je za povracanje nadam se da neces morat opet ici
    Grceviimam ih kada imam problema sa stolicom ili ako nisam isla par dana ili ako cu dobit proljevali vrlo dobro znam kak su grozni !!!!

Ma sta ti je na knap sa 30 tt? :) ja cu biti u 31 tt kad cu doma ici s mora, a da mogu jos bi ostala 😄

Ja cu se vracati s mora u 36.tt. 😁 no bit cu u okolici Splita. Nije isto otici negdje van civilizacije i negdje gdje je hitna i rodiliste nadohvat ruke. Kad se budemo vracali ionako stajemo svakih sat-sat ipo radi L, pa mislim da mi ni voznja nece biti problem. U prosloj t sam imala BH kontrakcije pa sam svejedno putovala autom par sati u 8.mj t.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.