Barbs ja sam jucer imala one lazne kontrakcije ako na to mislis? To je normalno sad u ovoj fazi i nije opasno.
Za na nase mame naravno, nezamislivo mi je sad bez vas prolazit trudnocu! Pricam s vama vise nego s frendicama, a i cujemo se cesce 😊 S njima nisam ni upola pricala o svemu ovome kad su ili vec rodile ili jos nisu trudne, tako da blago meni s vama! 😃
Svašta ćemo mi otkriti, Kiki, od naših mamaMame, da li je normalno osjećati grčeve? Sinoć sam ih osjećala… Kao one na početku, ali nešto slabije i manje su trajale… Ujutro opet leđa, ali ne stalno nego kad nepravilno sjedim … Kažu mi roditelji da je krenula bol radi težine (trbuha)…
jutro cure!
grceve u predjelu stomaka nemam.. mozda ti bebica raste i rasteze se,a posto je vec preko kile pa te malo i boli...nemam pojma.. nagadjam..mene je 2x boljelo kao desni jajnik al to sam se isforsirala..jesi radila nesto teze jucer??
mene pate grcevi u listovima..pijem magnezij 300. l svejedno..inace mi treba malo duze da ustanem iz kreveta al danas kad su me uhvatili iskocila sam ko curica neka .
i danas sam definitivno skinula vjencani prsten jer sam pocela oticat..vise mi otice desna noga nego lijeva, a jucer su mi i ruke pocele..
Jutro mame...ja sam evo sa svojom pasicom na infuziji, dosli s mora u pola 10, uzela caddy i odmah veterinaru s njom. Sad ce to valjda pomoc😅
Putovanje na otok..ja se ne bih usudila...mislim, sad cemo ic na Hvar u 7. mj ali veze su ceste. A i manje sam trudna pa tako da mislim da ce bit to ok
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
sto se tice putovanja na otok...ne bi se bas usudila..meni je bolnica udaljena 40ak min voznje autom pa mi i vec daleko..
bolove u ledjima nemam,al kad sjedim na kaucu obavezno si stavim jastuk pod ledja jer mi je tako lakse za sjedit i ustat..
Jutro mame…ja sam evo sa svojom pasicom na infuziji, dosli s mora u pola 10, uzela caddy i odmah veterinaru s njom. Sad ce to valjda pomoc😅
Putovanje na otok..ja se ne bih usudila…mislim, sad cemo ic na Hvar u 7. mj ali veze su ceste. A i manje sam trudna pa tako da mislim da ce bit to ok
nadam seda ce sad pasici biti bolje..
ja se ne mogu zamisliti bez svoj psa.. dusa mala..
Jutro mame…ja sam evo sa svojom pasicom na infuziji, dosli s mora u pola 10, uzela caddy i odmah veterinaru s njom. Sad ce to valjda pomoc😅
Putovanje na otok..ja se ne bih usudila…mislim, sad cemo ic na Hvar u 7. mj ali veze su ceste. A i manje sam trudna pa tako da mislim da ce bit to ok
Imamo ih 4 ali svaki je poseban na svoj nacin. I sve ih jednako volim. Drugo nam vise nista ne preostaje nego nadati se da ce bit dobro.
Hmmm...sad ste me dali u razmisljanjr..dal da idemo na Hvar ili ne? 😯
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pozz cure,žene,majke...
Evo nisam pisala koja 4 dana. Bar sam imala sad sta citat
U petak sam radila ogtt i krvnu sliku.. ja sam smila u pauzama ic setat tj di ocu i vratit se svako uru. I smila sam pit vodu. Sve drukcije nego kad san u prvoj t to radila.
Ugl nalazi dobri,samo zeljezo na granici,al ionako ga pijem, znaci samo nastavit.
Uzela sam petak slobodno zbog ogtt-a pa nisan radila od čet do danas..mogu vam rec da me spasilo..preporodila san se kupajući u moru i druzeci se s muzem i malom. Al mi je zato danas tako tesko palo vratit se radu.
Ne znam koliko cu izdrzat ove voznje u busu od skoro uru vrimena(vecinom na nogama)..Dosta mi je svega..Ja bi godisnji..
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Imamo ih 4 ali svaki je poseban na svoj nacin. I sve ih jednako volim. Drugo nam vise nista ne preostaje nego nadati se da ce bit dobro.
Hmmm…sad ste me dali u razmisljanjr..dal da idemo na Hvar ili ne? 😯
Odite na Hvar!!
Bog cure!
Vidim da se većina kupala ovaj vikend. Mislin da po ovim paklenim vrućinama I nema se šta pametnije za napravit.
Mi smo jučer išli malo s brodićem na kupanje I bilo mi je suuuper. Predivna prirodna pješčana plaza, savršeno čisto more, prijatelji,... Ne može čovik vise ništa ni poželit.
Spojila sam ovaj vikend pa nakon 4 dana se malo teško vratit na posa.... Al tješim se još malo pa ću na GO.
Malo se zaboravim pa ne presvučem odman kupaći, al toliko je vruće pa valjda neću skupit nikakvu glupost.
Što se tiče ljetovanja na otoku ja sam definitivno za. Mi 7.8. idemo na Vis, u Komižu I jedino me prisilno ležanje u krevetu može odgovorit (ne daj Bože). Bit ću 26/27 tt I mislin da je to još OK I da sam daaleko od poroda.
Što se tiče odvikavanja od pelena ne znam ništa jer I mene to tek čeka, a sve nešto odgađam jer mi se čini da micica još nije spremna. Jučer nam se na plaži popiškila na 3 ručnika. Svaki put kad joj se piški ide na ručnik I naravno svaki put je išla na drugi. Kad je pitam oće piškit samo maše glavom. Nekako mislim da ćemo se još malo s pelenama bavit. Od prijatelja kćer se rješila pelena bez ikakvih problema. Sama kaže kad će piškit. Ako kaže da ne mora, stvarno ne mora..... Doduše ona je starija od micice 5 miseci I ima to sve svoje. Micici su sad 2 god I 3 miseca, al ne čini mi se da je spremna....
Pozzich mame, citam vas unatrag i vidim- svakakve teme se vrte.. evo danas je bio moj red na OGTT i prelose mi je bilo 😕 Naravno: povracala sam taj koncentrat secera, borila sam se sat i 15, te nakon prvog vadenja odletila u wc. Bila sam i zelena i vrtilo mi se, cak mi se i bebac poceo buniti i skakutati, uf 😣 bas sam se oscrpila. Odmah mi je puno bolje bilo. Pregled cekam 11.07., a danas sam usla u 6. mj 😜 Wiiiiii! Pocela sam se kupati jer je tu u St vrijeme prevruce (inace nedavno doselili iz Zg) i more je prekrasno. Tema je bila i otok- pa osobno, mozda bih i otisla ako je sve ok, jer me tjesi ovaj helic u St koji stalno vozi na otoke i fura pacijente 🙂 Evo jedna fotkica i premda nisu slatki peseki u pitanju, svejedno sam odlucila podieliti s vama 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji