Aleksandra, moguce da je od tlaka ali i ovog vremena... Bljaaaak.... Sparina...
Inace, lijepo sam spavala sinoc i SAMO jednom se digla da idem piskiti
Pa da Barbs. Nista ne postoji. Maternica se širi gore meni desno. Stišće kanal u mjehuru i to je uzrok boli....
znaci odvratno. Kako mogu, samo puste vodu i izlete. Ne ponesu ni wc papir. Boze sačuvaj.
Imam alergiju na takvo ponašanje.
Bas me deprimira ovo okruženje u bolnici. Nit sapuna, nit wc papira. Jos mi mm sve donijeo, a kad vidim druge žene kako odu na wc i ruke ne operu meni muka. Imam osjećaj da cu se zaraziti.
Krv dobra. Urin dobar. Beba dobro. Ja imam bolove od mjehura. Terapija ne postoji. Ne vrijedi mirovati jer kaže doktor svakako ce boliti. Kad je ne izdrzivo sto vise na lijevoj strani i tableta protiv bolova.
A ako me danas ne puste, sutra je praznik…..
😭
Ajme bas mi je za da ti je tako, zabavi se na klokanici i po netu, pa ce proc i to. Zabavljat cemo te mi!
A super da je s bebon sve dobro, to i je najvaznije.. I drzim fige da si danas doma.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Mc Mouse, krivo sam onda ja bila shvatila... Mislila sam da je do urina, neka prehlada ili sl.... A ipak se nadam da ce te onda danas otpustiti...
mc_mouse nema veze što je praznik, isto te mogu otpustit. Najviše ovisi o tome kolika je gužva. Ako im treba krevet otpuštaju I na Božić. Samo polako. Znam da ti nije lipo baš, al nerazmišljaj previse o tome kako je koma nego probaj to sebi malo utuvit da se mora I eto. Al nećeš se dugo zadržat, to je sigurno. Sritno!
Ja sam jučer bila ko sloooon. Znači noge ko balvani, stomak se napuva, osjećala sam se ko da iman 100 kila. Mislin da vrućina poprilično utječe na izgled I na raspoloženje.
A da san si super I nisan. Celulita iman od srednje škole koji je sad u ekstazi i spustio se do kolina I vidi se iz aviona, kapilare koje su mi inače na nekim mistima naglašene sad su popucale i proširile se dodatno tako da su mi noge baš ko u neke babe. Sve je to moja super genetika koja se u trudnoći tako lipo još naglasi da je to milina. Al šta ću sad, proć će. Dok je beba dobro, ostalo se zaboravi.
Što se tiče sisa... Za vrime trudnoće i za vrime dojenja su bile E/F ovisno o stadiju, a nakon prestanka je bilo straaašno. To me malo deprimiralo i mislila sam da će tako ostat zauvik, ali moran priznat da su se nakon nekog vrimena ipak malo popravile i približile prijašnjem stanju. Naravno nisu bile ko prije T, ali nisu ostale ni onako grozno ko nakon prestanka dojenja.
Mc Mouse, nikakve antibijotike neces dobiti?!?!?!?! nadam se da ce te otpustiti danas…. Bitni da ste i beba i ti dobro…
Aaaaajmeeeeee, ta higijeeeeenaaaaaa… Ja riknem…Poludim kad vidim takve dogadjaje… Kad ne peru ruke, pogotovo nakon izlaska na wc…
Bljak, bljak, bljaaaaaaaaakkkkk
Antibiotici se daju u slucaju neke upale ili infekcije uzrokovane nekom vrstom mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica itd). Posto to ovdje nije slucaj, bili bi ludi da joj to propisu jos u trudnoci.
Sto se cica tice, neka poznanica ima ultramale cice, kao i prije trudnoce...
I još jedna stvar koje me najviše od svega istresirala nakon poroda je izgled doli. Čitala sam po forumima kako cure pišu da je bolje ne gledat, ali naravno da nisam mogla ja to izdurat da ne poćirin. E moj Bože koja je to katastrofa bila. Znači užas. Rekla sam mužu da vise nikad nećemo imat odnose. Baš me ucrnjačilo.
Doduše bila sam poprilično popucala i unutra i van i imala sam oko 20ak šavova pa nisam možda najreprezentativniji uzorak, ali da je gadno, gadno je.
I to se naravno smirilo s vrimenom, ali ništa nije kao prije (mislin izgled). Još jedna stvar u nizu....
Jutro! Evo ja na poslu..nekako se cudno osjecan..mozda zbog tlaka..ugl mi je nizi.. nekad 90/40, jucer npr 115/44… pa mi to drago, jer su me prvu trudnocu strpali u bolnicu,nakon sta sam prisla termin,zbog visokog tlaka.. iako je i u prvoj bia ugl nizi do samog kraja..hm…
Mc Mouse, super sta si otisla u bolnicu. Sad znas da je beba dobro i doktori ce se pobrinit za tebe.
Ja se osjecam nekad lipo,nekad ka najvece prase.. Jbg..lipse je bilo bit trudan zimi..
Ogtt cu radit u petak..muka mi od same pomisli..al prizivit cu.
Donji ti je 40? To je bas nisko. Sto radis po tom pitanju? Meni su bili rekli za 90/60 da jedem slanu juhu od rajcice, iako ju ne volim, napravim je ponekad kad mi je bas nizak.
Sortiraj odgovore
Najstariji