Mc mouse, bolje da si otišla u bolnicu, ipak će ti tamo napraviti što mogu i otkriti problem, a i sebe ćeš smiriti znajući da si napravila sve što možeš. Držim fige da što prije odeš doma i da sve riješe...
Ja evo obavila drugo vađenje, još čekam treće, a bebica me baš lupka, očito je od tog silnog šećera dobila energiju
Joj mene taj ogtt tek ceka...do sad sam ga dva puta radila (jednom u T i jednom prije T) nije mi bilo tako strasno...mislim da cu to iduci tjedan. U uto idem na kontrolu pa poslijr kontrole me to ceka😅 samo je bitno da u prostoriji ima zraka i da nije zagusljivo..
Strije-sinoc primjetila ispod desne sise, na lijevoj nista😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Radim ga u domu zdravlja i samo sam došla, kod nas se ne mora naručiti. A ne smijem ništa, čudno mi je da ni gutljaj vode ne daju ni limun kako su druge pričale, ujutro sam popila malo vode jer sam se probudila suhih usta.
Izdržati ću, sjedim i čekam još 2 vađenja, čitam knjigu. Srećom nije mi toliko loše…
Mislim da ću ja morati još jednom ponavljati taj test iza 24 tjedna, ovo me šalje ranije zbog proteina tako da se moram naviknuti na sve
Jesu rekli kad ce biti gotov nalaz urina?
Upravo zbog tih stvari i postoje trakice na pregledu i mjeri se tlak. Preeklampsija nije bezazleno stanje i ako se ustanovi (simptomi su tlak jednak ili veci od 140/90 i proteini u urinu), vjerojatno ce te staviti na promatranje i mirovanje. Nisi ni prva ni zadnja, no vazno je slusati lijecnike. Nadam se da nije nista od toga i da ces moci nesmetano nastaviti uzivati u trudnoci! Javi nam rezz! 😚
Evo mene, u bolnici sam… išla sam na hitnu i zadržali su me.
Dobro smo. Izgleda da je do mjehura. Sve mi je na desnoj strani i stišće mi na mjehur kanal za dovod mokraće. Ako bude jos vise sužen uterus Morat ce mi ugrađivati nešto.
I vjerovatno Su od toga bolovi.
Sutra idem na bolji UZV pa ćemo vidjeti.
dolje sam zatvorena. Ali je sve napeto. Ne znam sta mu je to značilo. I kaže da je posteljica od naprijed. Kad sam vidjela malca kako skače, odma mi je srce ko kuća. Ako nista bar sam mirnija….
Dobro da je to! Na vrijeme si otisla na pregled. Nemoj nikad podcjenjivati neke neobicne simptome, posebno u trudnoci. Ja uvijek radije odem na hitnu nego da se mislim ili kajem poslije zbog necega. Dijetetovo i tvoje zdravlje na prvo mjesto! Nadam se da nije nista ozbiljno i da ces uskoro ici doma! 😊😚
Cure, bas razmisljam i zanima me da li se jos koja tako osjeca. Iako nisam dobila do sada puno kg i jako sam aktivna prek dana, navecer dok se tusiram, oblacim i idem leci osjecam se kao da imam 150 kg, kao medvjedica! Pogledam se u ogledalo i jedino sto mi se ne svidja je celulit koji je jedva docekao da izadje na povrsinu, ostalo nista. A osjecaj k'o prasica pred klanje! 😨
Jutroooo, cure
Javite nam se danas nakon pregleda. Zelimo cuti novosti
Eto, ja pijem kavu i jedem musli s jogurtom. Opet smo jucer pojeli malo vise navecer (a inace nismo navikli uopce jesti navecer) kod prijatelja i pece me savijest pa cu se potruditi laganije jesti ovih dana.
Inace, slatko sam jela jednom tjedno, ali eto - jucer torta, subota vjencanje... Unistio meeee...
Mada me dragi tjesi i kaze da ne mogu ocekivati da necu dobiti ni kg do kraja trudnoce...
Bome, Ime, imamo velikog decka... Veliki je kao da sam trudna 27+3 i tezak 1103g... Kaze frendica jucer: SREEEEEEERNOOO!!! A uopce se ne bi rekloooo...
Mc Mouse, neka si ti otisla na vrijeme u bolnicu!!!Bitno da je s bebicom i tobom sve u redu, a ostalo ce se rijesiti...
Ne znam tko je spomenuo kolostrum... Mislim Tea... Ne... Jos nije krenulo kod mene...
Suncokretice, izdrzi!! Mene moj dr nije rekao nista... Kako se moram ponasati prije vadjenja ogtta.. a ja biser nisam ni pitala
Zato sam ovdje svih gnjavila i ispitivala...
Ja sam pila vodu, ali kad su mi dali glukozu su mi rekli da ne smijem... Umirala sam koliki sam zedna bila tih 2h
Malena, povremeno i ja imam takvo misljenje... A jos gore mi bude kad prodje koji dan a da se ne prosetamo... A nemamo snaaaageeeee za setnje... Umrem u tih sat vremena...
Jutros smi htjeli na more, ali dragi jos spava... Popodne ne mozemo jer je tecaj... Nadam se da cemo sutra
Bas me deprimira ovo okruženje u bolnici. Nit sapuna, nit wc papira. Jos mi mm sve donijeo, a kad vidim druge žene kako odu na wc i ruke ne operu meni muka. Imam osjećaj da cu se zaraziti.
Krv dobra. Urin dobar. Beba dobro. Ja imam bolove od mjehura. Terapija ne postoji. Ne vrijedi mirovati jer kaže doktor svakako ce boliti. Kad je ne izdrzivo sto vise na lijevoj strani i tableta protiv bolova.
A ako me danas ne puste, sutra je praznik.....
😭
Jutro! Evo ja na poslu..nekako se cudno osjecan..mozda zbog tlaka..ugl mi je nizi.. nekad 90/40, jucer npr 115/44... pa mi to drago, jer su me prvu trudnocu strpali u bolnicu,nakon sta sam prisla termin,zbog visokog tlaka.. iako je i u prvoj bia ugl nizi do samog kraja..hm...
Mc Mouse, super sta si otisla u bolnicu. Sad znas da je beba dobro i doktori ce se pobrinit za tebe.
Ja se osjecam nekad lipo,nekad ka najvece prase.. Jbg..lipse je bilo bit trudan zimi..
Ogtt cu radit u petak..muka mi od same pomisli..al prizivit cu.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Mc Mouse, nikakve antibijotike neces dobiti?!?!?!?! nadam se da ce te otpustiti danas.... Bitni da ste i beba i ti dobro...
Aaaaajmeeeeee, ta higijeeeeenaaaaaa... Ja riknem... Poludim kad vidim takve dogadjaje... Kad ne peru ruke, pogotovo nakon izlaska na wc...
Bljak, bljak, bljaaaaaaaaakkkkk
Sortiraj odgovore
Najstariji