Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    21. Lipanj 2017. 11:07

Moran priznat da je meni draže bit sad lito trudna nego zimu. Al zbog bebača mi se čini da je bolje kad se rodi na proliće jer nakon tih nekih misec dana možete vabi i sve. A u zimu ne znam koliko ćemo moć vani. l čini mi se da će me to satrat.
    U prošloj T mi je tek pred kraj počelo malo curiti, ništa posebno. Zasad je prerano da imam takvih "problema". Mlika bilo sasvim dovoljno, nismo uzimali dohranu. Doktori kažu da to ne bi trebalo imati veze pa sad....

Aleksandra2
    21. Lipanj 2017. 11:38

Ne virujen da to ima neke veze s količinom mlijeka koja ce doc nakon poroda. Meni je proslu t curia, al pred kraj..i to samo dok spavam,kad bi valjda pricepila sise..pa bi ujutro imala mrlje po pidzami, po danu nikad i imala sam puno mlijeka.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    21. Lipanj 2017. 12:40

Ja ne mislim biti s malim zatvorena bez obzira sto ce se rodit sredinom-krajem 10 mj. Hvala Bogu pa postoje skafanderi, zimske vrece, deke i sva ostala pomagala. Na kraju dijete moze i prekuhat u svemu tome 😂

21. Lipanj 2017. 12:52

Mame koje se kuze u velicine...kad na majci (hlacama) pise samo 2, sta to znaci??

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    21. Lipanj 2017. 13:01

sanjchi255

Mame koje se kuze u velicine…kad na majci (hlacama) pise samo 2, sta to znaci??

Za 2 godine

21. Lipanj 2017. 13:02

Hvalaaaa...to sam i mislila samo mi nekako malecko izgleda to za dvije god😅

21. Lipanj 2017. 13:09
    od 86 pa nadalje i u vrecici sa strane carapice i stramplice
    od 86 pa nadalje i u vrecici sa strane carapice i stramplice
    po velicinama od 50 do 80
    po velicinama od 50 do 80

Samo dio robice sto mi je namjenjeno...sestra mi jos nista nije donjela, nismo pregledavale ..ovo mi je sogi donjela pa sam preslozila. A jos ima toga doma...

Suncokretica
    21. Lipanj 2017. 13:15

Evo da vam javim, došli su mi nalazi urina i ogtt-a. Sve uredno, nema proteina ni drugih nekih sedimenata u urinu, šećer isto u granicama nakon svakog vađenja.
    Uf sad mi je odmah lakše 
    Doktorica kaže da se vidimo za 4 tjedna na redovitoj kontroli. Uzlupalo mi se srce jučer popodne i danas ujutro dok nisam dobila nalaze, samo stres stvorili meni i bebi, ali neka se provjerilo... Ne daj Bože da je nešto bilo pa su propustili, bolje da mi je doktorica tako detaljna za sve.
    Zbilja ne znam zašto su mi se jučer pokazali proteini na trakici, možda od te užasne vrućine, ja sam jedva došla do tamo i nazad...
    Idući pregled 21.07.
    Uf sad se opuštam, pijem puno ledene limunade i dolazim sebi 

Suncokretica
    21. Lipanj 2017. 13:17

Ajme Sanjchi blago ti se, koliko lijepe robice! Ja još živim u nadi da ću dobiti barem par stvari od nekoga da ne moram kupovati baš sve 

• M@lena
    21. Lipanj 2017. 13:22

Kiki156

Ni meni jos ne curi kolostrum. Vama kojima ne curio, jeste li imale puno mlijeka?

Kiki, meni nije curio nikako prije poroda, a mlijeka sam imala 14 mjeseci dovoljno, ne za jedno, nego za troje djece! Tako da ti to vrijeme kad krene mlijeko ne znaci nista. Mlijeko i kolicina mlijeka ovisi o potraznji djeteta za mlijekom. Sto cesce i vise doji, vise se mlijeka stvara i tako se odrzava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.