Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    21. Lipanj 2017. 10:01

M@lena

Aleksandra2

Jutro! Evo ja na poslu..nekako se cudno osjecan..mozda zbog tlaka..ugl mi je nizi.. nekad 90/40, jucer npr 115/44… pa mi to drago, jer su me prvu trudnocu strpali u bolnicu,nakon sta sam prisla termin,zbog visokog tlaka.. iako je i u prvoj bia ugl nizi do samog kraja..hm…

Mc Mouse, super sta si otisla u bolnicu. Sad znas da je beba dobro i doktori ce se pobrinit za tebe.
    Ja se osjecam nekad lipo,nekad ka najvece prase.. Jbg..lipse je bilo bit trudan zimi..
    Ogtt cu radit u petak..muka mi od same pomisli..al prizivit cu.

Donji ti je 40? To je bas nisko. Sto radis po tom pitanju? Meni su bili rekli za 90/60 da jedem slanu juhu od rajcice, iako ju ne volim, napravim je ponekad kad mi je bas nizak.

Al gornji je kao ok,pa san mislila da to nije nista strasno.. U ginekologice mi je uvik skolski..Ne znam zasto to tako...hhh Pa ni nisam nista spominjala.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

treca_sreca
    21. Lipanj 2017. 10:12

nemam vremena čitat, moram se spremat na pregled. Samo vidim za mouse i hitnu
    Sreća ženo pa da si otišla na vrijeme, eto kako je nekad bolje "puhat na hladno" a ne pokorno slušat (nekad nemarne) doktore.
    Nadam se da će sve bit okej!!!

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    21. Lipanj 2017. 10:20

Evo i mene, preživjela ogtt. Čak i nije tako strašno koliko sam mislila da će biti. Očito mi je šećer malo pomogao, ako sam na prazan želudac, užasno mi je loše.
    Sad doručkovala i čekam nestrpljivo nalaze koji bi trebali iza podne 

Suncokretica
    21. Lipanj 2017. 10:24

Aleksandra, stvarno ti je niski tlak, pazi da se ne srušiš negdje po ovoj vrućini. Možda da pojedeš nešto slano ili popiješ kavu da ti malo podigne tlak?

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 10:25

Suncokretice pa brzo ce ti nalazi, ja sam mislila da se duze ceka. Super, sad papaj i uzivaj! 😊
    Mc mouse da...odvratne su nam bolnice, a higijenu da ne spominjem, pogotovo trudnih zena! Uzas, uzas... meni je bilo koma ic na trudnicki tecaj u bolnicu jer mi se sve tamo gadi, ali neces se zaraziti, ne brini. 😘 Nadam se da ce te vec danas pustit doma, iako bolno, bitno da ne steti tebi i bebi. 
    Joj te sise i vagine 😂 Srecom pa tu sve cujes da se pripremis. 😅
    Sretno na pregledima danas! ❤️

mc_mouse
    21. Lipanj 2017. 10:37

Hvala curke, nažalost nije gužva, pa im se ne zuri sa otpustom. 🙄

Sretno na pregledima 😘😘😘😘😘

• sretna
    21. Lipanj 2017. 10:37

Tea, jos mi ne ide kolostrum, ali u orvoj t je ooceo tako oko 26-27 tt i morala sam vec nosit jastucice 😂

Ni kod nas se ne smije niste piti na ogtt, niti prie njega, treba se skroz na taste doci.

Aleksandra, meni je puno ljepse biti trudna sada u ovo doba nego kad sam bila u zimi trudna s L 😊

Sretno na pregledima danas, cekamo vijesti 😊

Aleksandra2
    21. Lipanj 2017. 10:42

Meni nije..bilo mi je idealno proc trutava zimu i proliće..na proliće san rodila..
    al sad mi je drago jedino zbog tog sta se mogu kupat u moru, bezbrizno bez male bebe..
    Od kolostruma jos nista..nadan se ne jos.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 10:44

Ni meni jos ne curi kolostrum. Vama kojima ne curio, jeste li imale puno mlijeka? 

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 10:45

*kojima JE curio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.