Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    20. Lipanj 2017. 20:41

Hahahaha Smisno mi sto vas to doticanje grudi i koze smeta. Ja ne znam kako je to kad se ne doticu. Svak svoje probleme ima.😂
    Sto se tice strija dobila sam ih u srednjoj jedno lito kad sam se jako zdebljala. S vrimenom izblide. Sicam se da sam koristila neku vichy kremu koja ih je malo smanjila i izblijedila, ali to ne moze nestat.
    Sto se tice kila sad sam 19+5. Na vaganju prije tjedan dana sam bila +1kg s tim da ne racunam onih 1,5kg koje sam smrsala u 2. I 3. mjesecu pa vratila.
    Racunate li vi to sto ste izgubile pa vratile u plus kile?

barbs
    20. Lipanj 2017. 20:45

Dobro nam došla, Bubamara! 
    Strije za sada nemam. U pubertetu sam popucala po cicama, guzici i bedrima... Nadam se da ni neću 
    Cice su sve veće. Trebam kupiti nove grudnjake 

barbs
    20. Lipanj 2017. 20:46

Mamuka, ja ne računam... Inače sam izgubila 1kg, a sve skupa do sada dobila 7kg (danas me vagala sestra kod privatnice)... Pa ti jedi slatko i idi po pirevima 

barbs
    20. Lipanj 2017. 20:48

Treca sreca, što se tiče komentara o kosi, ušima... itd... svakako, sve te misli prođu kad vidiš bebicu!  I najbitnije ti je da ne jako zdrava! 
    Još jedan komentar od dragoga: Čovječe, ne bih rekao da je toliko velik! pa nemaš ogroman trbuh! 

I_me
    20. Lipanj 2017. 21:13

barbs

Treca sreca, što se tiče komentara o kosi, ušima… itd… svakako, sve te misli prođu kad vidiš bebicu!I najbitnije ti je da ne jako zdrava!
    Još jedan komentar od dragoga: Čovječe, ne bih rekao da je toliko velik! pa nemaš ogroman trbuh!

barbs

Treca sreca, što se tiče komentara o kosi, ušima… itd… svakako, sve te misli prođu kad vidiš bebicu!I najbitnije ti je da ne jako zdrava!

barbs vec je beba presla kiluu?? ajme..
    meni beba u 26t bila 860g..
    mene zanima sutra pregled od trece srece..
    zanima me kolika je njena beba.. na +13kg je a samo pupa raste..

sto se tice sisa..ful su mi narasle,al nisu nigdje popucale..samo su mi ko da nisu moje..bas neprirodno..i svi pilje u njih...
    meni su moje male bile taman 

Kiki156
    20. Lipanj 2017. 21:17

Mamuka pa daaaa kad nisam to osjetila prije 😂😂😂 
    Ja nisam gubila kile nego samo dobivala pa se onda ne moram puno mislit 😜 
    Ne znam jel tezina mame ima veze s tezinom bebe? 

violeta1
    20. Lipanj 2017. 21:31

To doticanje sisa sa kozom ajmee full cudno. Kad sam bez grudnjka sise mi doticu stomak hahha bas neki cudan osjecaj hehe i smeta mi mogu reci. Onda stavim majicu izmedu ali samo dok lezim jer ovak se pomjeri pa sam vecinom u grudnjaku. 
    Ja sam na +8kg sada i malo me strah na koliko cu biti do kraja. Na pocetku lijepo je islo ali u zadnje vrijeme sveee se ljepi za mene i samo bujam. Tako da moram paziti. 
    Sinoc sam bila gladna i aj idem lubenice jest i na kraju sam 4puta ustajala na wc tokom noci, poludila sam 

• sretna
    20. Lipanj 2017. 21:46

Bubamara, dobrodosla! 😊
    Ja sam na +3 od pocetka.

Mi idemo na more od cet-ned, ajme jedva cekam!! I kuma vjencana je dolje sa obitelji, bas se veselim druzenju 😊

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 21:47

Buba_mara

Sad stajem na vagu i skuzim +15 ako me srce sad nije strefilo, nece nikad

evo napokon jedna da se može mjerit sa mnom!
    ovde su sve mamice max 7-8kg nabacile, nas dvije smo izolirani slučajevi
    u biti ti si jača od mene:) jer jednako smo trudne, tu negdje u dan-dva, a ja sam +13...al stignem te ja još do kraja
    I_me i mene zanima....prošli put je bila procijenjena na 650gr (prosjek za tu dob je ispod 500gr) al koliko se sjećam braća su puno više odskakali...baš ću morat nać stare trudničke knjižice

žena-majka-carica:)

MY_life <3
    20. Lipanj 2017. 21:49

Nadala sam se da ce mi u trudnoci sise narasti kad ono samo bradavice rastu hahahaha
    Taman sam sad popunila stare grudnjake 
    Nije mi sudeno da ih imam i gotovo hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.