Sad stajem na vagu i skuzim +15 ako me srce sad nije strefilo, nece nikad
evo napokon jedna da se može mjerit sa mnom!
ovde su sve mamice max 7-8kg nabacile, nas dvije smo izolirani slučajevi
u biti ti si jača od mene:) jer jednako smo trudne, tu negdje u dan-dva, a ja sam +13…al stignem te ja još do krajaI_me i mene zanima….prošli put je bila procijenjena na 650gr (prosjek za tu dob je ispod 500gr) al koliko se sjećam braća su puno više odskakali…baš ću morat nać stare trudničke knjižice
Ma precudne su mi te moje kile! Papam normalno, nista slatko i kruh, puno voca i povrca i jos kroz svih 6 mj nemam apetita i ponovo tolike kile :(
Sto bi tek bilo da se prezderavam hahaha
ovo sa cicama...smiješne ste mi baš. Ja se ne sjećam kako je to bilo kad sam imala čvrste cice prije 10ak godina je to bilo
Meni je normalno da se "koža dotiče" kako vi to kažete....i sve je bilo okej dok se nakon xy godina dojenja nisu smanjile (povuklo se mlijeko i žlijezde nisu nabreknute više kao tokom dojenja...plus se poklopilo da sam zbog štitnjače pre smršavila) a ostao taj višak kože pa onda imaš visuljke.....slikovito: nije više (.)(.) nego \./\./ e to je tuga teška za vidit. Ko u bakice stare
žena-majka-carica:)
ja isto jedem najviše voće i povrće....al apetit imam "muški"...doduše imala sam ga i prije trudnoće. Samo eto zbog štitnjače nije se hvatalo apsolutno ništa. A sad se eto bogu hvala hvata...i neka je. Još da mi ostane koji poslije i ja presretna!
Treca sreca, dobro sinto opisala, bas kao visuljki izgledaju poslije 😂 uvijek sam imala dvojku, al bar su bile cvrste, a ne sada kao 2 ispuhana balona
srećom pa su izmislili pushup u kojoj smo mi prednosti u odnosu na žene prije 20-30-50 godina!
Jedino, kad se skineš pred mužem, onda nema varanja
Evo mene, u bolnici sam... išla sam na hitnu i zadržali su me.
Dobro smo. Izgleda da je do mjehura. Sve mi je na desnoj strani i stišće mi na mjehur kanal za dovod mokraće. Ako bude jos vise sužen uterus Morat ce mi ugrađivati nešto.
I vjerovatno Su od toga bolovi.
Sutra idem na bolji UZV pa ćemo vidjeti.
dolje sam zatvorena. Ali je sve napeto. Ne znam sta mu je to značilo. I kaže da je posteljica od naprijed. Kad sam vidjela malca kako skače, odma mi je srce ko kuća. Ako nista bar sam mirnija....
treca_sreca to je jedina stvar koja me drzi, da se ne mogu obisiti ako ih nemam
A kile cu skiniti ionako mi tezina varira puno, npr.6 mj prije trudnoce sam skinila 13 kila i to bez ikakve djete pa se nadan da cu i nakon trudnoce
edit: ako jos vise bude sužena ta cijev koja dovodi mokraću, ne uterus.
srećom pa su izmislili pushupu kojoj smo mi prednosti u odnosu na žene prije 20-30-50 godina!
Jedino, kad se skineš pred mužem, onda nema varanja
Da, sva sreca na push up-u! 😄 a za muzeve...a naviknuli su se, valjda 😂
Evo mene, u bolnici sam… išla sam na hitnu i zadržali su me.
Dobro smo. Izgleda da je do mjehura. Sve mi je na desnoj strani i stišće mi na mjehur kanal za dovod mokraće. Ako bude jos vise sužen uterus Morat ce mi ugrađivati nešto.
I vjerovatno Su od toga bolovi.
Sutra idem na bolji UZV pa ćemo vidjeti.
dolje sam zatvorena. Ali je sve napeto. Ne znam sta mu je to značilo. I kaže da je posteljica od naprijed. Kad sam vidjela malca kako skače, odma mi je srce ko kuća. Ako nista bar sam mirnija….
Glavno da si ti zatvorena i da je beba zivahna! Dobro da si otisla, budu se oni dalje pobrinuli da sve bude u redu s tobom i bebom..
Sortiraj odgovore
Najstariji