Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    21. Lipanj 2017. 10:25

Suncokretice pa brzo ce ti nalazi, ja sam mislila da se duze ceka. Super, sad papaj i uzivaj! 😊
    Mc mouse da...odvratne su nam bolnice, a higijenu da ne spominjem, pogotovo trudnih zena! Uzas, uzas... meni je bilo koma ic na trudnicki tecaj u bolnicu jer mi se sve tamo gadi, ali neces se zaraziti, ne brini. 😘 Nadam se da ce te vec danas pustit doma, iako bolno, bitno da ne steti tebi i bebi. 
    Joj te sise i vagine 😂 Srecom pa tu sve cujes da se pripremis. 😅
    Sretno na pregledima danas! ❤️

mc_mouse
    21. Lipanj 2017. 10:37

Hvala curke, nažalost nije gužva, pa im se ne zuri sa otpustom. 🙄

Sretno na pregledima 😘😘😘😘😘

• sretna
    21. Lipanj 2017. 10:37

Tea, jos mi ne ide kolostrum, ali u orvoj t je ooceo tako oko 26-27 tt i morala sam vec nosit jastucice 😂

Ni kod nas se ne smije niste piti na ogtt, niti prie njega, treba se skroz na taste doci.

Aleksandra, meni je puno ljepse biti trudna sada u ovo doba nego kad sam bila u zimi trudna s L 😊

Sretno na pregledima danas, cekamo vijesti 😊

Aleksandra2
    21. Lipanj 2017. 10:42

Meni nije..bilo mi je idealno proc trutava zimu i proliće..na proliće san rodila..
    al sad mi je drago jedino zbog tog sta se mogu kupat u moru, bezbrizno bez male bebe..
    Od kolostruma jos nista..nadan se ne jos.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 10:44

Ni meni jos ne curi kolostrum. Vama kojima ne curio, jeste li imale puno mlijeka? 

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 10:45

*kojima JE curio

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 11:07

Moran priznat da je meni draže bit sad lito trudna nego zimu. Al zbog bebača mi se čini da je bolje kad se rodi na proliće jer nakon tih nekih misec dana možete vabi i sve. A u zimu ne znam koliko ćemo moć vani. l čini mi se da će me to satrat.
    U prošloj T mi je tek pred kraj počelo malo curiti, ništa posebno. Zasad je prerano da imam takvih "problema". Mlika bilo sasvim dovoljno, nismo uzimali dohranu. Doktori kažu da to ne bi trebalo imati veze pa sad....

Aleksandra2
    21. Lipanj 2017. 11:38

Ne virujen da to ima neke veze s količinom mlijeka koja ce doc nakon poroda. Meni je proslu t curia, al pred kraj..i to samo dok spavam,kad bi valjda pricepila sise..pa bi ujutro imala mrlje po pidzami, po danu nikad i imala sam puno mlijeka.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sretna
    21. Lipanj 2017. 12:40

Ja ne mislim biti s malim zatvorena bez obzira sto ce se rodit sredinom-krajem 10 mj. Hvala Bogu pa postoje skafanderi, zimske vrece, deke i sva ostala pomagala. Na kraju dijete moze i prekuhat u svemu tome 😂

21. Lipanj 2017. 12:52

Mame koje se kuze u velicine...kad na majci (hlacama) pise samo 2, sta to znaci??

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI