Jutro mame 😘
Mc mouse dobro je, glavno da beba lijepo napreduje! Nadam se da ce se to s mokracovodom rijesiti i da nije nista strasno. Dobro je da si otisla i da si sad pod kontrolom! Bit ce sve u redu ❤️
Od sutra najavljuju toplotni udar 😲
Mi smo se opet prerano probudili, al jos sam u krevetu, tu pada kisa i bas je za valjanje. 🤗
Jutro!
Evo ja obavila prvo vađenje krvi, popila onu odvratno slatku tekućinu i sad čekam još 2 vađenja...
Zasad mi je ok iako je zagušljivo u ambulanti. Sjedim i čitam knjigu. Nadam se da ćemo izdržati bez mučnine i rušenja.
Rekli su mi da ne smijem ništa piti, ni vodu ni limun. I ne smijem se kretati uokolo. Tak da sjedim i čekam i nadam se da će proći što prije
Suncokretice jel ogtt radis u domu zdravlja? Jesi se morala ranije naruciti? Mene to ceka iduci tjedan...
Sretno, nadam se da ce ti biti dobro! Ne kuzim zasto vodu ne smijes piti...
Jutro!
mc_mouse bitno da je beba dobro, a ovo će doktori već srediti. Bit će to sve u redu, ne brini.
Suncokretica sritno sa ogtt!
U St je već poprilično vruće, a šta će bit oko 2 sata vidit ćemo. Nažalost moran izaći vani na pauzu do centra kupit neke darove za rođendan jer san biser to smetnila u ZG obavit.
Sinoć je bilo koma za spavat, sparina bez ćuva vitra. Bljaaak! Za vikend idemo na selo pa ćemo se tamo naspavat. Nadan se.
Što se tiče kila za sad sam super. Bar dok se sutra ne izvagam I vidim plus koji sam skupila prošli vikend. Ali slatko jeden samo sub I ned (bez ograničenja) a preko tjedna puuuuno voća I povrća. Valjda će bit u redu do kraja.
Radim ga u domu zdravlja i samo sam došla, kod nas se ne mora naručiti. A ne smijem ništa, čudno mi je da ni gutljaj vode ne daju ni limun kako su druge pričale, ujutro sam popila malo vode jer sam se probudila suhih usta.
Izdržati ću, sjedim i čekam još 2 vađenja, čitam knjigu. Srećom nije mi toliko loše...
Mislim da ću ja morati još jednom ponavljati taj test iza 24 tjedna, ovo me šalje ranije zbog proteina tako da se moram naviknuti na sve
Ma naviknut ces se, bolje da oni sve provjere i da budes mirna. Meni je gin rekla da dan prije ne jedem nista iza 18h, ali da smijem piti obicnu vodu... valjda to svatko svoje ima.
Jutro!
Evo ja obavila prvo vađenje krvi, popila onu odvratno slatku tekućinu i sad čekam još 2 vađenja…
Zasad mi je ok iako je zagušljivo u ambulanti. Sjedim i čitam knjigu. Nadam se da ćemo izdržati bez mučnine i rušenja.
Rekli su mi da ne smijem ništa piti, ni vodu ni limun. I ne smijem se kretati uokolo. Tak da sjedim i čekam i nadam se da će proći što prije
Bit ce to ok. Nisu ni meni dali da ista jedem ili pijem. Limun daju da se iscjedi u secernu otopinu da ti je lakse popiti, kasnije nista. Ja sam ponijela svoj limun, za svaki slucaj. No svejedno mi je bilo lose.
Jutrooo
Mc_mouse bas mi je zao 😯 nadam se da ce se brzo rjesiti da mozete bezbrizno uzivati ♡
Suncokretica drzi se da ti sto brze prode i da budu super rezultati 😘
Cure curi li vama kolostrum ? Dakle meni sada vec poprilicne mrlje ostaju na majici 😂😄
I nee vjerujem da ulazimo u 3 tromjesecje veec kuda leti ovo vrijemee
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro mamice...evo ja se sad probudila, cak sam se i naspavala..nakon nekog vremena...grcevi u listovima su me probudili jutros😭😭
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Citam postove o sisama i smijem se. 😀
Koliko god su, za vrijeme dojenja, punasne, oble i cvrste, toliko su poslije mlohave i jadne. Meni su poslije dojenja, kad sam jedino mogla obuci onaj bapski grudnjak za dojenje, spale na dva ljesnjaka!
Da vam ne pricam kako je muz bio razocaran. 😁
A sto se kila tice, uz dojenje i malo discipline kile ce otici za tren. Dojenje trosi kalorije kao kakav fat burning trening, provjereno iz prve ruke. 😉 no sa slatkim uvijek treba biti oprezan! Nije dobro ni za bebu, a ni za maminu vitkost.
Iako su mi cice narasle, nisam jos primjetila strije nigdje. Nadam se da ni necu!
Sortiraj odgovore
Najstariji