Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2017. 13:26

Suncokretica

Ajme Sanjchi blago ti se, koliko lijepe robice! Ja još živim u nadi da ću dobiti barem par stvari od nekoga da ne moram kupovati baš sve

Dobro je dok imas od koga dobit...kad moras sve kupovat malo je bed..ali dobro, u principu do prvih 6 mj. mislim da toliko ni ne treba kupovati jer sve brzo prerastu...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 13:31

sretna

Ja ne mislim biti s malim zatvorena bez obzira sto ce se rodit sredinom-krajem 10 mj. Hvala Bogu pa postoje skafanderi, zimske vrece, deke i sva ostala pomagala. Na kraju dijete moze i prekuhat u svemu tome 😂

A jel izlazite ako puše bura?
    Znam da hladnoća je OK uz adekvatno oblačenje, ali koliko znam ne preporuča se na buru....

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 13:36

sanjchi255

Samo dio robice sto mi je namjenjeno…sestra mi jos nista nije donjela, nismo pregledavale ..ovo mi je sogi donjela pa sam preslozila. A jos ima toga doma…

Ooooh pa toliko toga ćete dobiti. Ne moraš puno ni kupovati. Super!

Ja sam za sada kupila samo jedne male tenisice.  Bile su na sniženju pa nisan odolila. Mislin da ću lovit po sniženjima sad što bude primjenjivo za zimu, a onda još kad dođe nova kolekcija.
    Ne računam na ništa. A niti mi ima ko ponudit. Tj ima, ali od te osobe definitivno ne bi uzela da mi poslije to nabija na nos. Iako sam ja njoj posuđivala I nikad to nisam komentirala mislim da ona hoće. Ipak si mogu priušiti kupovinu I taj mir da me neko ne provocira takvim glupostia.

• sretna
    21. Lipanj 2017. 13:36

Pa ne zivimo na moru, nego an kopnu pa je bura rijetkost. Al naravno da ga po jakom vjetru necu vodit, ali sama hladnoca ne smeta

21. Lipanj 2017. 13:49

Mamuka, bome imamo da...mislim, obje (seka i sogi) imaju curice. Mi se za sad vodimo time da je cura, ali cekamo konacnu potvrdu. I jos se jedni prijatelji najavili s robicom, samo sto neznam koliko cu sto moc iskoristi jer ce razlika bit 5,5 mj a malena se rodila u 5. mj...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 13:56

sretna

Pa ne zivimo na moru, nego an kopnu pa je bura rijetkost. Al naravno da ga po jakom vjetru necu vodit, ali sama hladnoca ne smeta

Aha. Mi smo na jugu I kod nas je bura zimi jako česta pa ono... Al kad ne puše ne može biti tooliko hladno da se ne može prošetat. Mislim da doktori do cca nule (+/- koji stupanj) kažu da se može izlaziti.

Aleksandra2
    21. Lipanj 2017. 13:58

pa bude zimi lipih dana, normalno da cete vodit bebe vanka. To in je potrebno.
    Ajme ure, ja maloprije s kolegicom na hodniku komentiram neku sliku na zidu i odjednom mi se ta slika pocela micat i skuzit da mi se vrti..jedva san ostala na nogama..samo san naslonila se na zid i nakon minut vratila se u kancelariju..al najnormalnije sam se osjecala prije..i samo odjednom..bas me pripalo,kako odjednom moze covik smantat.bez nekih predznaka.. sad mi je muka i bojin se stat na noge..al jos uru i gotovo radno vrime.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 13:59

sanjchi255

Mamuka, bome imamo da…mislim, obje (seka i sogi) imaju curice. Mi se za sad vodimo time da je cura, ali cekamo konacnu potvrdu. I jos se jedni prijatelji najavili s robicom, samo sto neznam koliko cu sto moc iskoristi jer ce razlika bit 5,5 mj a malena se rodila u 5. mj…

Pa što se tiče one prve robice nema ti neke razlike jer bebe se moraju prva mjesec/dva toplije oblačit jer ne održavaju svoju temp. Tako da bebice koje se rode I u srid lita moraju imat dugi rukavić I tople čarapice. Mislin da ćeš se dosta moć pomoć. A nešto ćeš kupit jer I kad imaš sve ne možeš se suzdržat da baš ništa ne kupiš.

treca_sreca
    21. Lipanj 2017. 14:03

evo nas s pregleda

ovaj moj kupusić iz potpisa je veli doktor dosegao već 1200 grama
    Mada po ovom linku, kad unesem danas izmjerene BPD/AC/FL u milimetrima, ispada  i 1300
    http://www.baby2see.com/medical/charts.html

svakako glava prednjači 3-4 tjedna, stomak tek 1+ tj

ali to je neloše obzirom  da mi je u prvoj T (našla sam stare trudničke!) u istom ovom tjednu BPD (glavica) bio veći punih 6tjedana u odnosu na prosjek.

A u drugoj T nekih 5 tj (a ostale mjere samo 2tj) iznad prosječnog.

Svakako bit će to još jedna beba debelo iznad 95. percentile

Samo što je ovaj put cura (potvrdio nam je i blagoslovio da nastavimo kupovinu u rozom tonu  )

opet smo gledali 4D ali ovaj put imamo sliku iz drugog poluprofila

žena-majka-carica:)

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 14:06

Aleksandra2

pa bude zimi lipih dana, normalno da cete vodit bebe vanka. To in je potrebno.
    Ajme ure, ja maloprije s kolegicom na hodniku komentiram neku sliku na zidu i odjednom mi se ta slika pocela micat i skuzit da mi se vrti..jedva san ostala na nogama..samo san naslonila se na zid i nakon minut vratila se u kancelariju..al najnormalnije sam se osjecala prije..i samo odjednom..bas me pripalo,kako odjednom moze covik smantat.bez nekih predznaka.. sad mi je muka i bojin se stat na noge..al jos uru i gotovo radno vrime.

Vjerojatno je taj tvoj niski tlak još se snizio pa te malo opalilo. Popij kavu I puuuno vode, ali polako jer ako je samo salije u sebe samo će proć kroz tebe I neće bit koristi.
    Vodit ću bebu vani sigurno, samo nisam navikla provest dan u kući zatvorena I plus muž radi do dugo. A bit ćemo na selu u kući njegovih jer smo tamo napravili sebi kat I imamo jako puno mista pa nam je tako zgodnije. A I ako zatriba neka pomoć može nam neko uskočit (moji ili njegovi), za razliku od St di stvarno nemamo nikoga od tih bližih.... Onda stavljam na kocku svoj mir u zamjenu za eventualnu pomoć koja nam može zatrebat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.