Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 22:05

srećom pa su izmislili pushup u kojoj smo mi prednosti u odnosu na žene prije 20-30-50 godina!
    Jedino, kad se skineš pred mužem, onda nema varanja

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 22:11

Evo mene, u bolnici sam... išla sam na hitnu i zadržali su me. 
    Dobro smo. Izgleda da je do mjehura. Sve mi je na desnoj strani i stišće mi na mjehur kanal za dovod mokraće. Ako bude jos vise sužen uterus Morat ce mi ugrađivati nešto. 

I vjerovatno Su od toga bolovi. 
    Sutra idem na bolji UZV pa ćemo vidjeti.
    dolje sam zatvorena. Ali je sve napeto. Ne znam sta mu je to značilo. I kaže da je posteljica od naprijed. Kad sam vidjela malca kako skače, odma mi je srce ko kuća. Ako nista bar sam mirnija.... 

MY_life <3
    20. Lipanj 2017. 22:11

treca_sreca to je jedina stvar koja me drzi, da se ne mogu obisiti ako ih nemam 
    A kile cu skiniti ionako mi tezina varira puno, npr.6 mj prije trudnoce sam skinila 13 kila i to bez ikakve djete pa se nadan da cu i nakon trudnoce 

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 22:13

edit: ako jos vise bude sužena ta cijev koja dovodi mokraću, ne uterus. 

• sretna
    20. Lipanj 2017. 22:20

treca_sreca

srećom pa su izmislili pushup u kojoj smo mi prednosti u odnosu na žene prije 20-30-50 godina!
    Jedino, kad se skineš pred mužem, onda nema varanja

Da, sva sreca na push up-u! 😄 a za muzeve...a naviknuli su se, valjda 😂

• sretna
    20. Lipanj 2017. 22:21

mc_mouse

Evo mene, u bolnici sam… išla sam na hitnu i zadržali su me.
    Dobro smo. Izgleda da je do mjehura. Sve mi je na desnoj strani i stišće mi na mjehur kanal za dovod mokraće. Ako bude jos vise sužen uterus Morat ce mi ugrađivati nešto.

I vjerovatno Su od toga bolovi.
    Sutra idem na bolji UZV pa ćemo vidjeti.
    dolje sam zatvorena. Ali je sve napeto. Ne znam sta mu je to značilo. I kaže da je posteljica od naprijed. Kad sam vidjela malca kako skače, odma mi je srce ko kuća. Ako nista bar sam mirnija….

Glavno da si ti zatvorena i da je beba zivahna! Dobro da si otisla, budu se oni dalje pobrinuli da sve bude u redu s tobom i bebom..

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 07:01

Jutro mame 😘
    Mc mouse dobro je, glavno da beba lijepo napreduje! Nadam se da ce se to s mokracovodom rijesiti i da nije nista strasno. Dobro je da si otisla i da si sad pod kontrolom! Bit ce sve u redu ❤️ 
    Od sutra najavljuju toplotni udar 😲 
    Mi smo se opet prerano probudili, al jos sam u krevetu, tu pada kisa i bas je za valjanje. 🤗

Suncokretica
    21. Lipanj 2017. 07:49

Jutro!
    Evo ja obavila prvo vađenje krvi, popila onu odvratno slatku tekućinu i sad čekam još 2 vađenja... 
    Zasad mi je ok iako je zagušljivo u ambulanti. Sjedim i čitam knjigu. Nadam se da ćemo izdržati bez mučnine i rušenja.
    Rekli su mi da ne smijem ništa piti, ni vodu ni limun. I ne smijem se kretati uokolo. Tak da sjedim i čekam i nadam se da će proći što prije 

Kiki156
    21. Lipanj 2017. 08:08

Suncokretice jel ogtt radis u domu zdravlja? Jesi se morala ranije naruciti? Mene to ceka iduci tjedan...
    Sretno, nadam se da ce ti biti dobro! Ne kuzim zasto vodu ne smijes piti...

• Mamuka
    21. Lipanj 2017. 08:14

Jutro!
    mc_mouse bitno da je beba dobro, a ovo će doktori već srediti. Bit će to sve u redu, ne brini.
    Suncokretica sritno sa ogtt!
    U St je već poprilično vruće, a šta će bit oko 2 sata vidit ćemo. Nažalost moran izaći vani na pauzu do centra kupit neke darove za rođendan jer san biser to smetnila  u ZG obavit.
     Sinoć je bilo koma za spavat, sparina bez ćuva vitra. Bljaaak! Za vikend idemo na selo pa ćemo se tamo naspavat. Nadan se.
    Što se tiče kila za sad sam super. Bar dok se sutra ne izvagam I vidim plus koji sam skupila prošli vikend.  Ali slatko jeden samo sub I ned (bez ograničenja) a preko tjedna puuuuno voća I povrća. Valjda će bit u redu do kraja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI