Uh jeste se raspisale . ja za sad, hvala Bogu, nemam problrma s hemeroidima😅
Slikice su preslatke, medene..i busice i malecki decko😍😍
Danas mi dan tako proletio, nisam se stigla ni okrenut..sad gibam jer imam jos hrpu, cujemo se😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj pregled je sutra u 13.30
Mislim da ce samo ostat masna fleka od mene na asfaltu, 32stupnja
Sanjchy, samo ti uzivaj ali pomalo!!
Mi cemo ma tortu kod kuma (dragi njemu bio vjemcani kum). Danas ima rodjendan
Babylove, samo pomalo i uzmi vodu sa sobom... Ja sam danas kad smo isli u Porec popila pola litre (na putu) a tamo jednu litru sigurno i skoro pola litre na putu za nazad.Moookraaaa sam bila... A u autu nema klimeeeee...
Mi sad gledamo i biramo slike za fotobook (za sada za kumove)... Ostaje nam jos za roditelje i nas fotobook.
joj cure.. preslatke ste i vi i busice i bebaci
drago mi da je da su pregledi bili ok!!
Suncokretica Ono sto znam u vezi tih proteina je ako su oni prisutni i ako je povisen krvni tlak onda je to simptom preeklampsije, tako je meni doktorica rekla. Ja imam na SVAKOM pregledu povisen tlak ali su mi negativni ti proteini pa ne moram dalje na pretrage, moram samo tlak kontrolirat… ali ako je i jedno i drugo onda salju dalje na pretrage jer preeklampsija nije za zezati se. Meni je pripisala aspirin protect (tzv.baby aspirin) svaku vecer prije spavanja kao preventiva tj.da ne bi doslo do preeklampsije.
I ja doma kontroliram tlak i dobar je. Na pregledu sam uvijek nervozna i onda je malo viši... Spomenula je i ona preklampsiju ali je rekla da ju obično prati viši tlak a meni je on dobar doma. Inače bi isto bio viši.
Eto sutra idem dat urin na kontrolu pa ćemo vidjeti kakav je nalaz. Ako ne bude dobar, slat će me dalje na pretrage i pod pojačan nadzor...
A ništa čekamo sutra, sad se nikako ne mogu smiriti i samo se brinem, užas :-(
Žene, majke, kraljice :)
Upravo zavrsila citanje 786 stranica vasih postova i napokon se mogu ukljuciti u raspravu :) svasta bi vam pisala al vas necu za pocetak pilati :D
Mi smo trudni 26+2 i cekamo pisonju Šimuna :) prva, al se nadam ne i zadnja trudnoca
Za sad je sve u najboljem mogucem redu a sljedeci pregled je 8.7...
Za pocetak bi vam toplo preporucila ljesnjakovo ulje iz farmacije najbolja stvar za bradavice ikad!! Koristim ga nakon tusiranja na mokru kozu, nakon njega tvrde i krute bradavice postanu ko bebina guza :D a koza premekana i nahranjena...
Nadam se da cemo se lipo druziti :* pozdrav svima :)
Evo mene s pregleda. Nije mi radila UZV jer sam prošli tjedan bila na anomaly scanu. Zatvorena sam i slušala je bebine otkucaje, to je sve ok.
Jedva sam preživjela putovanje tamo i nazad, ubija me ova vrućina…
Otkrilisu mi proteine u urinu na onoj trakici…
Sutra ujutro idem na OGTT i sediment urina. Ako nalaz ne bude dobar, idemo u daljnju obradu. Ako bude, kontrola za 4 tjedna. Uf sad se baš brinem, otkud sad to?
Zna li netko nešto više o tome, može li biti privremeno povišeno a da je sve ok?
kad budes sutra davala urin..najbolje bi bilo( bar meni gin kaze tako) da uzmes u ljekarni sterilnu casu za urin i kod kuce piskis u nju, srednji mlaz..tako najbolje pokaze sta je i kako je.
te trakice pokazuju samo okvirno.. tj ne pokazuju prave vrijednosti. ja vjerujem da na tim trakicama svi imamo i pijesak i proteine i e.coli. nalaz koji ces sutra napraviti ce pokazat najbolje! vjerovatno je sve u granicama normale i nemoj se sekirati.samo sto vise tekucine pij.
Žene, majke, kraljice :)
Upravo zavrsila citanje 786 stranica vasih postova i napokon se mogu ukljuciti u raspravu :) svasta bi vam pisala al vas necu za pocetak pilati :D
Mi smo trudni 26+2 i cekamo pisonju Šimuna :) prva, al se nadam ne i zadnja trudnoca
Za sad je sve u najboljem mogucem redu a sljedeci pregled je 8.7…
Za pocetak bi vam toplo preporucila ljesnjakovo ulje iz farmacije najbolja stvar za bradavice ikad!! Koristim ga nakon tusiranja na mokru kozu, nakon njega tvrde i krute bradavice postanu ko bebina guza :D a koza premekana i nahranjena…
Nadam se da cemo se lipo druziti :* pozdrav svima :)
dobrodosla
Buba mara dobro dosla! 😊
I_me je dobro savjetovaoa za casicu, meni isto svaki put napomenu da kupim u ljekarni tu sterilnu. A i pokazalo se tocno jer prvi put kad sam dala urin u domu zdravlja u onu njihovu casicu ispalo je da imam bakterije, a dan kasnije kad sam nosila na urinokulturu (u kupljenoj casici) nalaz je bio sterilan.
Meni je inace tlak nizi, ali jutros mi je bio jako nizak. Nisam mjerila ali sam skoro pala u nesvjest kad sam se spremala za pregled, oblio me hladni znoj i crnilo mi se pred ocima. Valjda od ovih vrucina... Kod gin mi je bio 90/60 a tad mi je vec bio dobro.
Suncokretice bit ce sve dobro! Vazno je da se na vrijeme otkrije i da, ako bude potrebno, dobijes terapiju i pojacan nadzor. Sretno sutra 😘
A hemeroide imam i ja i to jos i od prije trudnoce. Nisu stalni i ne bole me da ne mogu sjedit ali ponekad ako je tvrda stolica isto bude svjeze krvi. Sad sam vec navika al prvi put je isto bila paranoja 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji