Znači, ja sam po zadnjoj menstruciji 26 tjedana trudna. I kad prođe par dana onda kažem: ulazim u 27.tjedan Ili pak... 6 mjeseci kažem... Ma sva se pomutim!
Eto, mi smo došli oko 1 doma s pregleda. Znači, na +7kg sam... Mislim da me ono vjenčanje malo uništilo tako da ću opet pripaziti što jedem... mada stvarno pazim...
Doktorica nas je gledala oko sat vremena i sve nam je pokazala, ali kako je mali okrenut na zadak je bilo malo teško sve snimiti, ali uspjela je. Znači, potvrdila je da je dečkić. Sve je u najboljem redu. Čuli smo i otkucaje srca.
Nogica mu je bila sve do glave
I prvo se mrštio jer smo ga uznemiravali i kako nam nije htio npr. pokazati prste na rukama onda bi se čak krenuo smijati... i štucao nam je. Kako god, sve je u najboljem redu, kaže. Izbrojili smo prstiće na rukama (unatoč tome što je stiskao šake), izmjerila nam je organe i izmjerila ga je.
Znači,veliki je... Ispada da smo u 27tjednu, tj. 27tj+1/4d (po tijelu 27+1, a po trbuhu 27+4d) i teški smo 1103g
Kaže, velika beba!
Vidjela je da imam miom i da bi se to trebalo pratiti. Kaže da nije štetno i da bi se trebao povući nakon poroda, tj. s prvom menstruacijom...
Što se zadaka tiče, kaže da bih trebala piti puno tekućine i više ležati na bok, a trudim se da bude tako...
Imam puno plodne vode (dragi ju je pitao kad sam išla na wc) i da postoji mogućnost da se okrene, da još ima vremena... i zatvorena sam...
Uglavnom rekla je: savršena trudnoća!
Doktorica nas je gledala oko sat vremena i sve nam je pokazala,
Sat vremena???
zbilja sam ljubomorna kad čujem koliko vama traju 4D pregledi
Meni je taj "produženi" za 500kn trajao sveukupno nekih pol ure, ALI sami UZV niti trećinu toga. Znam po snimku jer videoclip koji smo dobili na dvd traje 10ak minuta a snimao je više-manje od početka, pa do kraja
I super što je sve okej i da sad lijepo možeš udrit po plavome kad vam je još jednom potvrdilo:) Ja se nadam sutra da mi amenuje spol jer da mogu rasprodat viškove, kipe mi ormari, svuda po sobi kese s robom - užasss
žena-majka-carica:)
Treca sreca, zato je mene jučer čudilo kad si napisala da traju 10ak minuta... Sve frendice koje su otišle na taj pregled su mi rekle da traje oko sat vremena... I ovdje mamice koje su bile također...
Ma bit će curica 100% pa se taman možeš riješiti robice
Haha, daaaaa, udri po plavom Ali i po unisex boji
Smijali smo se na pregledu jer je rekla da maleni ima puno kose... i tata je morao naravno pitati da potvrdi jer on ima malo kose i onda je još pitao: a ima velike ili male uši?!
i jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer mi je rekla da budem mirna radi videa...
Kako god, uvijek sam dramila: što ako bude klempavo dijete?! Još kad mi je on rekao da kad je bio mali su mu uši više dolazile do izražaja... aaajmeeeee, drama
I_me predivna slikica, treća_sreca - ajme koliki trbuh, sakrivaju se dobro te tvoje kile :D
I_me pitala si nešto za sjedalicu. Općenito jaja iz 3u1 mi se čine manja, ali sve ovisi o bebi. Do nekog devetog mjeseca starosti bi trebala biti ok. Kakva je ta chicco sjedalica? Znam da je sada bitno da je sto duže u suprotnom smjeru, postoje čak sjedalice koje to omogućavaju i do djetetove četvrte godine.
Uvjet za smjer vožnje je minimalno 18mjeseci, samostalno hodanje i 10kg te sva tri moraju biti zadovoljena.
Brandnew, Angel03, Babylove28, Giovi i Treca_sreca, želim vam sutra sreću na pregledu i javite nam vijesti. U koliko h imate?
A gdje nam je Kiki???
Sortiraj odgovore
Najstariji