Hej mamice evo i nas! 😊
Sve je dobro, lijepo napredujemo od pocetka imam +6 kg sto je super i mozemo na mooooreeee jeeeeeej! 😊
Malac ima 720g, zatvorena sam, plodne vode dovoljno, iduci pregled je 31.7. i onda picimo na more. Sad cemo birati lokacije koje su blizu zg a da je more lijepo cisto. Ako imate prijedloge javite 😊
Iduci tjedan jedan dan idem na OGTT.
Sve ste mi jako lijepe i super napredujete! 😊 Barbs fotkice su premedene, lijepo ste se gledali 😊 Nas bebonja se skrivao i isto prevrce nocige greko glave i smjeska se ☺️☺️
Suncokretice jesu ti rekli sto moze bit uzrok tome?

Cure, predivni su vam trbusi! 😊 ja se sad vec nisam dugo slikala, budem valjda.
Barbs, odlicne slike i drago mi je da je sve super!

Hvala, cure!
Kiki, drago mi je što trudnoća dobro napreduje. Nisi dobila puno kg. Sad lijepo možeš krenuti s planiranjem putovanja!

Hej mamice evo i nas! 😊
Sve je dobro, lijepo napredujemo od pocetka imam +6 kg sto je super i mozemo na mooooreeee jeeeeeej! 😊
Malac ima 720g, zatvorena sam, plodne vode dovoljno, iduci pregled je 31.7. i onda picimo na more. Sad cemo birati lokacije koje su blizu zg a da je more lijepo cisto. Ako imate prijedloge javite 😊
Iduci tjedan jedan dan idem na OGTT.
Sve ste mi jako lijepe i super napredujete! 😊 Barbs fotkice su premedene, lijepo ste se gledali 😊 Nas bebonja se skrivao i isto prevrce nocige greko glave i smjeska se ☺️☺️
Suncokretice jesu ti rekli sto moze bit uzrok tome?
Super! Sada mozes u moru dalje uzivat u trudnoci 😊

Suncokretica Ono sto znam u vezi tih proteina je ako su oni prisutni i ako je povisen krvni tlak onda je to simptom preeklampsije, tako je meni doktorica rekla. Ja imam na SVAKOM pregledu povisen tlak ali su mi negativni ti proteini pa ne moram dalje na pretrage, moram samo tlak kontrolirat... ali ako je i jedno i drugo onda salju dalje na pretrage jer preeklampsija nije za zezati se. Meni je pripisala aspirin protect (tzv.baby aspirin) svaku vecer prije spavanja kao preventiva tj.da ne bi doslo do preeklampsije.

Uh jeste se raspisale . ja za sad, hvala Bogu, nemam problrma s hemeroidima😅
Slikice su preslatke, medene..i busice i malecki decko😍😍
Danas mi dan tako proletio, nisam se stigla ni okrenut..sad gibam jer imam jos hrpu, cujemo se😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj pregled je sutra u 13.30
Mislim da ce samo ostat masna fleka od mene na asfaltu, 32stupnja

Sanjchy, samo ti uzivaj ali pomalo!!
Mi cemo ma tortu kod kuma (dragi njemu bio vjemcani kum). Danas ima rodjendan
Babylove, samo pomalo i uzmi vodu sa sobom... Ja sam danas kad smo isli u Porec popila pola litre (na putu) a tamo jednu litru sigurno i skoro pola litre na putu za nazad.Moookraaaa sam bila... A u autu nema klimeeeee...
Mi sad gledamo i biramo slike za fotobook (za sada za kumove)... Ostaje nam jos za roditelje i nas fotobook.

joj cure.. preslatke ste i vi i busice i bebaci
drago mi da je da su pregledi bili ok!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji