Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    20. Lipanj 2017. 15:46

Evo mene s pregleda. Nije mi radila UZV jer sam prošli tjedan bila na anomaly scanu. Zatvorena sam i slušala je bebine otkucaje, to je sve ok.
    Jedva sam preživjela putovanje tamo i nazad, ubija me ova vrućina...
    Otkrili su mi proteine u urinu na onoj trakici... 
    Sutra ujutro idem na OGTT i sediment urina. Ako nalaz ne bude dobar, idemo u daljnju obradu. Ako bude, kontrola za 4 tjedna. Uf sad se baš brinem, otkud sad to?
    Zna li netko nešto više o tome, može li biti privremeno povišeno a da je sve ok? 

luce <3
    20. Lipanj 2017. 15:58
    Evo i nas
    Evo i nas

evo da vas i mi na brzinu pozdravimo

barbs
    20. Lipanj 2017. 16:10

Giovi i Luce, baš ste nam lijepe! 
    Giovi, nadam se da će vam sutra znati reći spol. 
    Suncokretice, ni meni nisu htjeli nakon anomaly scana napraviti uvz pregled (3 dana razlike) i samo me vaginalno pregledali. Sretno sutra na OGTTu i nadam se da nije ništa strašno to što su ti našli proteine u urinu. 

• sretna

Mi smo presli u sjedalicu u smjeru voznje sa 10 mjeseci. Kupili smo kiddy phoenixfx pro2. Mali ju je odmah prihvatio i dan danas ju obozava. Ta sjedalica je od 9-18 kg. On se poceo na noge dizat sa 7 mjeseci i hodat uz namjestaj, a samostalno je prohodao, znaci bez pridrzavanja uz namjeszaj sa 9.5 mjeseci.

Sljedecu sjedalicu opet kupujemo kiddy

Kiki156

Hej mamice evo i nas! 😊
    Sve je dobro, lijepo napredujemo od pocetka imam +6 kg sto je super i mozemo na mooooreeee jeeeeeej! 😊 
    Malac ima 720g, zatvorena sam, plodne vode dovoljno, iduci pregled je 31.7. i onda picimo na more. Sad cemo birati lokacije koje su blizu zg a da je more lijepo cisto. Ako imate prijedloge javite 😊
    Iduci tjedan jedan dan idem na OGTT.
    Sve ste mi jako lijepe i super napredujete! 😊 Barbs fotkice su premedene, lijepo ste se gledali 😊 Nas bebonja se skrivao i isto prevrce nocige greko glave i smjeska se ☺️☺️
    Suncokretice jesu ti rekli sto moze bit uzrok tome? 

• sretna
    20. Lipanj 2017. 16:11

Cure, predivni su vam trbusi! 😊 ja se sad vec nisam dugo slikala, budem valjda.

Barbs, odlicne slike i drago mi je da je sve super! 

barbs
    20. Lipanj 2017. 16:29

Hvala, cure! 
    Kiki, drago mi je što trudnoća dobro napreduje. Nisi dobila puno kg.  Sad lijepo možeš krenuti s planiranjem putovanja! 

• sretna
    20. Lipanj 2017. 16:35

Kiki156

Hej mamice evo i nas! 😊
    Sve je dobro, lijepo napredujemo od pocetka imam +6 kg sto je super i mozemo na mooooreeee jeeeeeej! 😊
    Malac ima 720g, zatvorena sam, plodne vode dovoljno, iduci pregled je 31.7. i onda picimo na more. Sad cemo birati lokacije koje su blizu zg a da je more lijepo cisto. Ako imate prijedloge javite 😊
    Iduci tjedan jedan dan idem na OGTT.
    Sve ste mi jako lijepe i super napredujete! 😊 Barbs fotkice su premedene, lijepo ste se gledali 😊 Nas bebonja se skrivao i isto prevrce nocige greko glave i smjeska se ☺️☺️
    Suncokretice jesu ti rekli sto moze bit uzrok tome?

Super! Sada mozes u moru dalje uzivat u trudnoci 😊

• sretna
    20. Lipanj 2017. 16:35

*miru

Belle84
    20. Lipanj 2017. 17:01

Suncokretica Ono sto znam u vezi tih proteina je ako su oni prisutni i ako je povisen krvni tlak onda je to simptom preeklampsije, tako je meni doktorica rekla. Ja imam na SVAKOM pregledu povisen tlak ali su mi negativni ti proteini pa ne moram dalje na pretrage, moram samo tlak kontrolirat... ali ako je i jedno i drugo onda salju dalje na pretrage jer preeklampsija nije za zezati se. Meni je pripisala aspirin protect (tzv.baby aspirin) svaku vecer prije spavanja kao preventiva tj.da ne bi doslo do preeklampsije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.