Barbs,jao jao.. ja sam vec veliki djecak.. slike su premedene 😍
Mc_mouse to je definitvno za savjet i privatnikA a ti bit ces mirnija,kad taj tvoj vec ne zna(ne zeli) sve da ti lijepo objasni..
Ii da,nalaz sa ogtt je sasvim uredu 😉
Hvala curke za savjet...
otići cu na hitnu ako se nastavi..
Moj privatnik je 2h vožnje od mene i trenutno si to ne mogu omogućiti 😕
barbs super sličice. Bit će to pravi momak.
mc_mouse a možda da odes kod tog socijalnog I da lipo kažeš o čemu se radi. Možda se I on malo uozbilji I odradi pregled kako triba.
dzenny super za ogtt.
Ovaj moj momak se baš probarabira zaprave I dosta lupa. Srića još je mali pa ti udarci su blagi I još ne bole. Ali iskreno kad porastu to zna bit poprilično neugodno.. Znam da sam ponekad znala ruku stavljat ili lupkat samo da se okrene ili prestane jer mi nije bilo ni malo zabavno.
Hej curke...ja vas uspijem procitati ali pocinje mi sezona na poslu pa imam manje vremena za tipkati. BARBS,Meni je pregled u 8h,znaci da dodjem na red 9h...
I jedva cekam jer napokon mozda vidimo jel pisulja ili pisuljica a i zato jer imam neki iscjedak zadnjih par dana pa da na vrijeme to lijecimo ili sta vec treba...
sjetila san se da je neko pita za sjedalice. Nama je jaje trajalo do nekij 9-10 miseci, a onda smo morali u sjedalicu jer je bila preduga za njega. Uglavnom se gleda visina, težina I sjedenje. Za preć u sjedalicu mora ispuniti 2 kriterija od 3 : teži od 13kg, kad beba sjedi glava prelazi vrh jajeta (min 2 cm ispod ruba mora biti) I beba samostalno sjedi. Preporuča se da se beba što duže vozi u obrnutom smjeru, ali te sjedalice su stvarno skupe I nisu neko rješenje jer dok djete bude moglo sjedit bez sjedalice trebat će novu sjedalicu. Iskreno ne znam kako uopće da sjedi u tom obrnutom smjeru nakon godinu dana jer te nogice prelaze rubove I ne znam baš da bi njima to bilo udobno. A kamoli veće dite.
Kad smo kupovali auto sjedalicu vodili smo se ADAC testovima sigurnosti (HAK kopira njihove koliko se sjećam) jer mi se dosta vozimo I tu po meni nema kompromisa. Mi smo kupili kiddy guardianfix2 I mislim da je stvarno dobra. Nije joj baš odmah bila baš draga, ali naučila se na nju I sad je OK.
Doduše svako malo su na akciji neke sjedalice pa se tu da nešto uštedit. Inače smo mi sve te sjedalice, hranilice, kolica kupili preko mondo.hr jer su bili najpovojniji.
Giovi super ste ❤️
Mamuka, a moj socijalni na godišnjem do 17.07.
A sto se tiče sjedalice. Pa ja mislim da djeci nije problem sto su nogice skvrčene u suprotnom smjeru. Na kraju krajeva ne sjedimo ni mi ležećki. Lako oni riješe taj dio s nogicama. Mislim da je to samo naša predrasuda da im nije udobno. 🤔🤔
Koliko sam gledala. Ima ova Joie every stage i roditelji je dosta hvale. Po testu je dobila smiješne ocjene jer su je rušile totalno druge finese (npr robusnost, težina zakopčavanja i sl, sto nema veze sa sigurnošću).
A sjedalica dođe oko 1800kn i jakkkooo dugo ju dijete koristi. Sad se pojavio i model sa isofixom.
Ima oba smjera vožnje.
Giovi super ste ❤️
Mamuka, a moj socijalni na godišnjem do 17.07.
A sto se tiče sjedalice. Pa ja mislim da djeci nije problem sto su nogice skvrčene u suprotnom smjeru. Na kraju krajeva ne sjedimo ni mi ležećki. Lako oni riješe taj dio s nogicama. Mislim da je to samo naša predrasuda da im nije udobno. 🤔🤔
A možda da nazoveš privatnog pa nek on kaže jel bitno da dođeš prije ili možeš se strpiti. Teško je to preko telefona, ali ipak bolje išta nego ništa.
A ne znam jer micica se jako opirala nogicama I doduše uvik je tražila da se o nešto odguruje, a mene je to nekako bilo strah jer šta ako se odguruje tako I kod sudara od tog udarca polomi noge. Jer jedino sa isofix bazom je moguće to učvrstiti da se koliko toliko ne miče.
Suncokretica sorry sto tek sad odgovaram, bila sam na plazi cijeli dan 😊 Moras zvati firmu i pitat ih dal moras kakvu molbu slati ili ide ta isplata automatski (ovisi od firme do firme). Uglavnom, nazovi racunovodstvo.
Sortiraj odgovore
Najstariji