Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    20. Lipanj 2017. 19:52

Joj sad vidim da je nekima palo ispod 100 dana do pregleda!!! Jao cure, jos malo ❤️❤️❤️❤️ 
    Ja sam dobila strije po sisama... vec sam pisala ranije da mi se cini da su se pojavile, ali sad sam sigurna.... uglavnom su na donjem dijelu sisa pa se tjesim da se nece vidjet u kupacem i nadam se da ih necu imat po trbuhu i ostalim mjestima. Mazem se redovito. Ima li netko jos tih "problema"? Nadam se da ce izblijedit kasnije, sad su onako crveno roze 🙄 

violeta1
    20. Lipanj 2017. 19:56

Kiki156

Joj sad vidim da je nekima palo ispod 100 dana do pregleda!!! Jao cure, jos malo ❤️❤️❤️❤️
    Ja sam dobila strije po sisama… vec sam pisala ranije da mi se cini da su se pojavile, ali sad sam sigurna…. uglavnom su na donjem dijelu sisa pa se tjesim da se nece vidjet u kupacem i nadam se da ih necu imat po trbuhu i ostalim mjestima. Mazem se redovito. Ima li netko jos tih "problema"? Nadam se da ce izblijedit kasnije, sad su onako crveno roze 🙄

Za sada nisam dobila nista, ali prije 8god kad sam se udebljala sam dobila i izbjelit ce ti kasnije. Ali vidit ce se uvijek. Mazi sto vise sad, moozda malo ublaze se. Ja sam se nekako navikla na njih iako su mi ruzne i bas mi bude zao sto sam si to dopustila ali eto.

violeta1
    20. Lipanj 2017. 19:57

Sad sam i ja skuzila meni pise jos 99dana 💙💙💙💙💙

luce <3
    20. Lipanj 2017. 19:59

Buba mara dobro dosla!!!!
    To za nalaz mokrace se i ja slazem kupit sterilnu u ljekarni, obavit to doma di je cisto lip, jer u nasim bolnicama ufff....jezim se kad se sitim wc-a u makarskom domu 'zdravlja'
    Suncokretice. Nadam se da ce bit sve u redu i da je to samo nesto prolazno i da nije preklamsija ili stogod drugo....

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 20:03

violeta1

Kiki156

Ja sam dobila strije po sisama… vec sam pisala ranije da mi se cini da su se pojavile, ali sad sam sigurna…. uglavnom su na donjem dijelu sisa pa se tjesim da se nece vidjet u kupacem i nadam se da ih necu imat po trbuhu i ostalim mjestima. Mazem se redovito. Ima li netko jos tih "problema"? Nadam se da ce izblijedit kasnije, sad su onako crveno roze 🙄

Za sada nisam dobila nista, ali prije 8god kad sam se udebljala sam dobila i izbjelit ce ti kasnije. Ali vidit ce se uvijek. Mazi sto vise sad, moozda malo ublaze se

ja sam ih dobila u prvoj trudnoći jer su cicke (prvi put) buknile s B/C košarice na E
    isto s donje strane
    jbg koža se rasteže....u tako kratkom roku veliki rast/širenje...
    bile su vidljive tak roze pa ljubičaste dok su bile "friške", poslije pobijelile
    više ih ne vidim (čitaj: ne gledam) ali nisu nestale ne boj se
    srećom su samo s donje strane, ne vide se u dekolteu
    bubamaro dobrodošla

žena-majka-carica:)

Kiki156
    20. Lipanj 2017. 20:04

Violeta isto si po sisama dobila ili? 

Kiki156
    20. Lipanj 2017. 20:08

Treca sreca tako i meni, jadne nisu navikle imat toliku masu pa su popucale 😂 A dobro sad, nisu strije najgore, naviknut cu se. Pisale ste i o tjelesnim promjenama, a Boze moj, znam da nece biti kao prije. Zato sad pokusavam pazit na kile jer znam da ce mi kasnije bit zao ako se previse udebljam, a kako nisam visoka sve se odmah vidi. Na neke stvari mozes utjecat, na neke ne, al nek su nama bebe zive i zdrave, lako za sve drugo! 

MY_life <3
    20. Lipanj 2017. 20:09

Hvala svima :) 
    Sad stajem na vagu i skuzim +15 ako me srce sad nije strefilo, nece nikad  kako vi stojite po pitanju kila? 
    Ja za sad ni jedne nove strije, to ljesnjakovo ulje mi je perfektno, kombiniram ga sa biobaza mama kremom koja mi je isto odlicana, premekana budem od nje

violeta1
    20. Lipanj 2017. 20:13

Kiki156

Violeta isto si po sisama dobila ili?

Ne, po bokovima, inace meni sve ode u guzu i bokove pa sam tu dobila. Sad su mi sise lijepo narasle, inace su bile male, ali nisam nista dobila. Sise makar jos broj da su vece i da mogu tako ostati hehe ali eto kruska sam grade pa nema sisa 😁

Kiki156
    20. Lipanj 2017. 20:28

Hahah sad tek vidim sto sam napisala, mislila sam ispod 100 dana do  poroda! al kuzimo se... 
    Buba mara ja sam na +6 od pocetka. 
    Violeta zato ti lijepo sto duze doji da stalno imas mlijeka pa ce bit i sisa! 😜 Tako i meni, guzu imam al sise su male. Iako ih ja volim male, ovo sad kad su narasle mi je precudno, prije mi uopce nije trebao grudnjak, a sad ako ga ne obucem doticu mi kozu, nisu vise onako cvrsto u zraku i to kad osjetim, pogotovo kad je vruce, me bas zivcira. Jos ona crta kad se napravi ispod ajmeeee 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.