Barbs slike su predivne 😍😍😍
Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.
Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕
Joj sunce maleno, preslatko. Jedva čekam da i ja vidim svoju bebu
Vjerujem ti!
Barbs slike su predivne 😍😍😍
Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.
Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕
Hvala!
Probadanja su kod mene bila prisutna sve do 20.tjedna... onda je sve manje i manje.. Moguće da ti se sve rasteže... maternica, organi.... Ako vidiš da nastavlja ta neugodna bol, idi doktoru. Kad imaš slijedeći pregled?
Ja sam bebicu osjetila krajem 17., početkom 18. tjedna i to kao da osjetim crijeva da rade A prvi udarac krajem 18.tjedna, početkom 19.
maleni ima puno kose… i tata je morao naravno pitati da potvrdi jer on ima malo kosei onda je još pitao: a ima velike ili male uši?!
i jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer mi je rekla da budem mirna radi videa…
Kako god, uvijek sam dramila: što ako bude klempavo dijete?!
jao tate!
A uostalom njima proporcije još uvijek nisu "normalne" (velika glava naspram malog tijela, mada je to sad zadnjih par tjedana majka mila u odnosu kako bude u samom početku, ko da su punoglavci!)
Mene je klempavost i sl prestala smetat otkad imam svoju djecu. Kad ih nemaš, maštaš o tom da jednom rodiš ljepoticu/ljepotana a onda kad vidiš čega sve ima, kolikih bolesti i deformacija, ma brate da su mu ušesa kao u Damba šta te je briga! Glavno nek su nam globalno zdravi i bez nekih većih defekata.
Pa nek bude klempav, gej, štajaznam....sve je to mačji kašalj
žena-majka-carica:)
ček, pa kad ti je bio zadnji pregled ako je idući 15.7?
Ja bih pitala doktora jel dole sve zatvoreno i dal je cerviks normalne duljine ako te baš probode da se ne možeš uspravit.
DOduše sve smo mi različie, netko ima manji a netko viši prag boli, pa je "probadanje" jako relativan pojam. Ali svakako ako se uspravit ne možeš minutu...hmm ne znam...
ček, pa kad ti je bio zadnji pregled ako je idući 15.7?
Ja bih pitala doktora jel dole sve zatvoreno i dal je cerviks normalne duljine ako te baš probode da se ne možeš uspravit.
DOduše sve smo mi različie, netko ima manji a netko viši prag boli, pa je "probadanje" jako relativan pojam. Ali svakako ako se uspravit ne možeš minutu…hmm ne znam…
Bio je 14.06. I sta god sam ga pitala brzo me "riješio" (skinuo s reda), i samo UZV preko stomaka. I jos mi je smanjio Duphastone na 1 dnevnu, a pila sam 3 radi početnih grčeva i smećkastog krvarenja. I bila mi se pojavila točkica doslovno od dva milimetra na ulošku prije dva tjedna te je tad rekao da pijem tih dana 6 tableta duphastonea.
Zato sam se naručila kod privatnog 15.07. I da mogu s njim normalno i da mi sve objasni i provjeri jesam li zatvorena jer smo planirali na more ukoliko je sve u redu.
A HZZO-ovac me naručio 17.07. Ali necu otići kod njega uopće.
ja ne bih čekala 15.7.... i otkazala socijalca.....otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
ali dobro, svatko zna za sebe...
ja ne bih čekala 15.7…. i otkazala socijalca…..otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
ali dobro, svatko zna za sebe…
Ovo bih ovako i ja napravila.
Sto prije kod privatnika jer su mi tako jaka probadanja u najmanju ruku cudna. I obavezno kod svog socijalnog na dogovoreni pregled. Trebat ces jos uputnica i odlazaka k njemu, ne bih se bas tako neprofesionalno ponasala, bez obzira sto se on tako ponasa. Ti i tvoje dijete ste u pitanju.
ja ne bih čekala 15.7…. i otkazala socijalca…..otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
ali dobro, svatko zna za sebe…
Ovo bih ovako i ja napravila.
Sto prije kod privatnika jer su mi tako jaka probadanja u najmanju ruku cudna. I obavezno kod svog socijalnog na dogovoreni pregled. Trebat ces jos uputnica i odlazaka k njemu, ne bih se bas tako neprofesionalno ponasala, bez obzira sto se on tako ponasa. Ti i tvoje dijete ste u pitanju.
Citirala sam trecu_srecu, a savjet je upucen mc_mouse. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji