Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:09

Barbs slike su predivne 😍😍😍

Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti. 

Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕

barbs
    20. Lipanj 2017. 14:09

Dolores123

Joj sunce maleno, preslatko. Jedva čekam da i ja vidim svoju bebu

Vjerujem ti! 

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:11

I da. Na popisu. Kod mene je dečko i pregled je 15.07. 4D :)

barbs
    20. Lipanj 2017. 14:12

mc_mouse

Barbs slike su predivne 😍😍😍

Mene brinu probadanja dolje Unazad dva dana. Nekad traju i minutu i ne mogu se tada ni uspraviti.

Kad cu osjetiti bebu, nekad mi zatitra nešto no ja ne kužim jesu li crijeva ili beba 😕

Hvala! 
    Probadanja su kod mene bila prisutna sve do 20.tjedna... onda je sve manje i manje.. Moguće da ti se sve rasteže... maternica, organi.... Ako vidiš da nastavlja ta neugodna bol, idi doktoru. Kad imaš slijedeći pregled? 
    Ja sam bebicu osjetila krajem 17., početkom 18. tjedna i to kao da osjetim crijeva da rade  A prvi udarac krajem 18.tjedna, početkom 19.

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 14:13

barbs

maleni ima puno kose… i tata je morao naravno pitati da potvrdi jer on ima malo kosei onda je još pitao: a ima velike ili male uši?!
    i jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer mi je rekla da budem mirna radi videa…
    Kako god, uvijek sam dramila: što ako bude klempavo dijete?!

jao tate!
    A uostalom njima proporcije još uvijek nisu "normalne" (velika glava naspram malog tijela, mada je to sad zadnjih par tjedana majka mila u odnosu kako bude u samom početku, ko da su punoglavci!)
    Mene je klempavost i sl prestala smetat otkad imam svoju djecu. Kad ih nemaš, maštaš o tom da jednom rodiš ljepoticu/ljepotana a onda kad vidiš čega sve ima, kolikih bolesti i deformacija, ma brate da su mu ušesa kao u Damba šta te je briga! Glavno nek su nam globalno zdravi i bez nekih većih defekata.
    Pa nek bude klempav, gej, štajaznam....sve je to mačji kašalj

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 14:18

mc_mouse

ček, pa kad ti je bio zadnji pregled ako je idući 15.7?
    Ja bih pitala doktora jel dole sve zatvoreno i dal je cerviks normalne duljine ako te baš probode da se ne možeš uspravit.
    DOduše sve smo mi različie, netko ima manji a netko viši prag boli, pa je "probadanje" jako relativan pojam. Ali svakako ako se uspravit ne možeš minutu...hmm ne znam...

mc_mouse
    20. Lipanj 2017. 14:25

treca_sreca

mc_mouse

ček, pa kad ti je bio zadnji pregled ako je idući 15.7?
    Ja bih pitala doktora jel dole sve zatvoreno i dal je cerviks normalne duljine ako te baš probode da se ne možeš uspravit.
    DOduše sve smo mi različie, netko ima manji a netko viši prag boli, pa je "probadanje" jako relativan pojam. Ali svakako ako se uspravit ne možeš minutu…hmm ne znam…

Bio je 14.06. I sta god sam ga pitala brzo me "riješio" (skinuo s reda), i samo UZV preko stomaka. I jos mi je smanjio Duphastone na 1 dnevnu, a pila sam 3 radi početnih grčeva i smećkastog krvarenja. I bila mi se pojavila točkica doslovno od dva milimetra na ulošku prije dva tjedna te je tad rekao da pijem tih dana 6 tableta duphastonea. 
    Zato sam se naručila kod privatnog 15.07. I da mogu s njim normalno i da mi sve objasni i provjeri jesam li zatvorena jer smo planirali na more ukoliko je sve u redu. 
    A HZZO-ovac me naručio 17.07. Ali necu otići kod njega uopće. 

treca_sreca
    20. Lipanj 2017. 14:34

ja ne bih čekala 15.7.... i otkazala socijalca.....otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
    ali dobro, svatko zna za sebe...

• M@lena
    20. Lipanj 2017. 14:42

treca_sreca

ja ne bih čekala 15.7…. i otkazala socijalca…..otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
    ali dobro, svatko zna za sebe…

Ovo bih ovako i ja napravila.
    Sto prije kod privatnika jer su mi tako jaka probadanja u najmanju ruku cudna. I obavezno kod svog socijalnog na dogovoreni pregled. Trebat ces jos uputnica i odlazaka k njemu, ne bih se bas tako neprofesionalno ponasala, bez obzira sto se on tako ponasa. Ti i tvoje dijete ste u pitanju.

• M@lena
    20. Lipanj 2017. 14:51

M@lena

treca_sreca

ja ne bih čekala 15.7…. i otkazala socijalca…..otišla bih recimo kroz narednih desetak dana privatniku na svoju ruku, i onda opet sredinom srpnja socijalcu (bez da mu riječi pomeneš da si bila negdje mimo njega) - tako bi dobila 2 pregleda u roku 5tj i bila mirna.
    ali dobro, svatko zna za sebe…

Ovo bih ovako i ja napravila.
    Sto prije kod privatnika jer su mi tako jaka probadanja u najmanju ruku cudna. I obavezno kod svog socijalnog na dogovoreni pregled. Trebat ces jos uputnica i odlazaka k njemu, ne bih se bas tako neprofesionalno ponasala, bez obzira sto se on tako ponasa. Ti i tvoje dijete ste u pitanju.

Citirala sam trecu_srecu, a savjet je upucen mc_mouse. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.