jutro cure...
budna sam od 4 ujutro.. dusa mi spava.. a legla u 12, al nece san na oci...
ana magnezij u granulama dolazi u 2 okusa..limun i naranca..
Jutro.. vi se raspisale pravo 😉
Juce me nesto stomak bolio pa sam cijeli dan odmarala..
Banana jastuk nesto bez cega nezz kako bi prosla trudnocu,imam ga vec od samog pocetka.. 😉
Slabost-uhh na to itekako pazim u trudnoci.. jednom sam se vec unesvjestila u trg,pa zavrsila na hitnoj.. a gdje je zatvoren prostor obavezno moram imat vodu kod sb.. katastrofa..
Slijedeci pregled je 06.07 😉 ii da,dosada sam sa kilama na +5 🤔
Meni je donat mg odvratnog okusa. Ne moga ga oiti nikako.
Problema sa zatvirom nisam nikad imala, a sada moram i 3 puta na wc na dan zbog magenzija kojeg pijem svaki dan 😄
Meni su u ljekarni rekli da je bolje piti tablete magnezija nego šumeće jer one imaju dosta umjetnih dodataka i sladila tako da budu fine za popiti. Ja uzimam tablete iz dm-a, svaki dan jer me inače grče mišići, pogotovo listovi po noći
Mi danas idemo na svadbu, nećemo dolaziti prije kod mlade, idemo u crkvu i salu, tada ne bi trebalo biti prevruće... Nadam se da ću uspjeti izdržati barem do ponoći
Ja ne volim sumece nikakve…..pa sam uzela danas taj "direkt" sto se uspe u usta. Rekla mi je zena u ljekarni jednu dnevno. Javim rezultate nakon par dana. U zadnje vrime cesto me bole noge pa ako ovo pomogne - zakon!
Kakav je okus toga?jel normalan ili?😁
Ja bih radije te uzela
ovaj moj dietpharm mg 375 direkt ima okus ko cedevita otprilike...piše okus limun+naranča.......ima sladila u sebi i nije najzdravije ali jbg. Meni šumeće ne odgovaraju kao ni gazirano (donat mg) tako da ili ovo ili kapsule. A ne volim gutat kapsule ako ne moram...ovo me podsjeća kad bih kao dijete uzea cedevitu pa umjesto da uradim sok - lizala na žlicu
žena-majka-carica:)
Slabost-uhh na to itekako pazim u trudnoci.. jednom sam se vec unesvjestila u trg,pa zavrsila na hitnoj.. a gdje je zatvoren prostor obavezno moram imat vodu kod sb.. katastrofa..
ja bez vode nigdje i nikad, radi kašlja....ako izlazim dalje od pošt sandučića, sa mnom je obvezno boca od 0.5 L
tako da mi to nije niš novo. Ali zbog ovih mučnina imam cedevita bombone da me malo "dignu" ako vidim da će mi doć loše
I obavezno lovim gdje je svježi zrak, bježim od gužvi ko đavo od tamjana
žena-majka-carica:)
ej curke! hvala na dobrodoslici
bila sam u guzvi jucer, isli mm i ja do njegovih, pa shopping, pa setnja s pesicom, pa druzenje s frendovima koji imaju curku od godinu dana i na kraju kava skoro u ponoc na kraju nisam nit mislit mogla koliko sam bila crknuta hehe. a danas letim za Hrvatsku, upravo cekam ukrcavanje...putuje li tko od vas avionom u trudoci? srecom osjecam se dosta dobro pa ne bude problem valjda cekati par sati
dzenny da, primijetila sam za termin da je skoro isti, veselim se zajednickom iscekivanju
ej curke! hvala na dobrodoslici
bila sam u guzvi jucer, isli mm i ja do njegovih, pa shopping, pa setnja s pesicom, pa druzenje s frendovima koji imaju curku od godinu danai na kraju kava skoro u ponocna kraju nisam nit mislit mogla koliko sam bila crknuta hehe. a danas letim za Hrvatsku, upravo cekam ukrcavanje…putuje li tko od vas avionom u trudoci? srecom osjecam se dosta dobro pa ne bude problem valjda cekati par sati
Loira ja ti cesto putujem avionom u trudnoci, nemam nikakvih problema, ni prilikom uzlijetanja niti slijetanja, a ni s tlakom na velikim visinama... doduse put iz Njemacke je kratak pa ni niskobudjetni avioni nisu problem. Jos me cekaju tri leta u trudnoci, a nakon 36tj trudnoce vecina aviokompanija ne dozvoljava let trudnicama, neke cak i od 32tj. To ti uvijek pise na web stranicama aviokompanije cijim se avionima vozis.
Pozdrav, curkeeee
Mi se eto spremamo za vjenčanje, ali fino smo se i najeli za ručak
Sortiraj odgovore
Najstariji