Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Lipanj 2017. 06:09

jutro cure...
    budna sam od 4 ujutro.. dusa mi spava.. a legla u 12, al nece san na oci...
    ana magnezij u granulama dolazi u 2 okusa..limun i naranca..

dzenny
    17. Lipanj 2017. 06:34

Jutro.. vi se raspisale pravo 😉
    Juce me nesto stomak bolio pa sam cijeli dan odmarala.. 
    Banana jastuk nesto bez cega nezz kako bi prosla trudnocu,imam ga vec od samog pocetka.. 😉
    Slabost-uhh na to itekako pazim u trudnoci.. jednom sam se vec unesvjestila u trg,pa zavrsila na hitnoj.. a gdje je zatvoren prostor obavezno moram imat vodu kod sb.. katastrofa..
    Slijedeci pregled je 06.07 😉 ii da,dosada sam sa kilama na +5 🤔

• sretna
    17. Lipanj 2017. 07:24

Meni je donat mg odvratnog okusa. Ne moga ga oiti nikako.
     Problema sa zatvirom nisam nikad imala, a sada moram i 3 puta na wc na dan zbog magenzija kojeg pijem svaki dan 😄

Suncokretica
    17. Lipanj 2017. 09:07

Meni su u ljekarni rekli da je bolje piti tablete magnezija nego šumeće jer one imaju dosta umjetnih dodataka i sladila tako da budu fine za popiti. Ja uzimam tablete iz dm-a, svaki dan jer me inače grče mišići, pogotovo listovi po noći 
    Mi danas idemo na svadbu, nećemo dolaziti prije kod mlade, idemo u crkvu i salu, tada ne bi trebalo biti prevruće... Nadam se da ću uspjeti izdržati barem do ponoći 

treca_sreca
    17. Lipanj 2017. 10:23

Ana2711

treca_sreca

Ja ne volim sumece nikakve…..pa sam uzela danas taj "direkt" sto se uspe u usta. Rekla mi je zena u ljekarni jednu dnevno. Javim rezultate nakon par dana. U zadnje vrime cesto me bole noge pa ako ovo pomogne - zakon!

Kakav je okus toga?jel normalan ili?😁
    Ja bih radije te uzela

ovaj moj dietpharm mg 375 direkt ima okus ko cedevita otprilike...piše okus limun+naranča.......ima sladila u sebi i nije najzdravije ali jbg. Meni šumeće ne odgovaraju kao ni gazirano (donat mg) tako da ili ovo ili kapsule. A ne volim gutat kapsule ako ne moram...ovo me podsjeća kad bih kao dijete uzea cedevitu pa umjesto da uradim sok - lizala na žlicu  

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    17. Lipanj 2017. 10:26

dzenny

Slabost-uhh na to itekako pazim u trudnoci.. jednom sam se vec unesvjestila u trg,pa zavrsila na hitnoj.. a gdje je zatvoren prostor obavezno moram imat vodu kod sb.. katastrofa..

ja bez vode nigdje i nikad, radi kašlja....ako izlazim dalje od pošt sandučića, sa mnom je obvezno boca od 0.5 L
    tako da mi to nije niš novo. Ali zbog ovih mučnina imam cedevita bombone da me malo "dignu" ako vidim da će mi doć loše
    I obavezno lovim gdje je svježi zrak, bježim od gužvi ko đavo od tamjana

žena-majka-carica:)

loira
    17. Lipanj 2017. 12:26

ej curke! hvala na dobrodoslici 
    bila sam u guzvi jucer, isli mm i ja do njegovih, pa shopping, pa setnja s pesicom, pa druzenje  s frendovima koji imaju curku od godinu dana i na kraju kava skoro u ponoc  na kraju nisam nit mislit mogla koliko sam bila crknuta hehe. a danas letim za Hrvatsku, upravo cekam ukrcavanje...putuje li tko od vas avionom u trudoci? srecom osjecam se dosta dobro pa ne bude problem valjda cekati par sati 

loira
    17. Lipanj 2017. 12:29

dzenny da, primijetila sam za termin da je skoro isti, veselim se zajednickom iscekivanju 

Marijana12345
    17. Lipanj 2017. 16:03

loira

ej curke! hvala na dobrodoslici
    bila sam u guzvi jucer, isli mm i ja do njegovih, pa shopping, pa setnja s pesicom, pa druzenje s frendovima koji imaju curku od godinu danai na kraju kava skoro u ponocna kraju nisam nit mislit mogla koliko sam bila crknuta hehe. a danas letim za Hrvatsku, upravo cekam ukrcavanje…putuje li tko od vas avionom u trudoci? srecom osjecam se dosta dobro pa ne bude problem valjda cekati par sati

Loira ja ti cesto putujem avionom u trudnoci, nemam nikakvih problema, ni prilikom uzlijetanja niti slijetanja, a ni s tlakom na velikim visinama... doduse put iz Njemacke je kratak pa ni niskobudjetni avioni nisu problem. Jos me cekaju tri leta u trudnoci, a nakon 36tj trudnoce vecina aviokompanija ne dozvoljava let trudnicama, neke cak i od 32tj. To ti uvijek pise na web stranicama aviokompanije cijim se avionima vozis.

barbs
    17. Lipanj 2017. 16:11

Pozdrav, curkeeee 
    Mi se eto spremamo za vjenčanje, ali fino smo se i najeli za ručak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.