Ako netko treba kolica kupiti ili autosjedalicu, u baby centru s kuponom s Klokanice imate 15 posto popusta na sva kolica (osim Stokke), mi smo danas to iskoristili 😊
Superr.... 😫😓😝 pocela sam oticat... desna noga.. boli me i kod prstiju vidim da je oteklo..
Ma jel moguce da je to od trudnoce ili je nesto drugo? Posto je u pitanju samo desna noga.. stopalo do koljena..
Pozdrav cure, mi smo jucer poceli s radovima u kuci i cijeli dan na nogama i danas tako (ali danas kupnja kavice i to 😊) i stopala me od sinoc tako bole ajmeee, peku. Ne znam sto da radim. Mazem kremom i masiram. Sutra ce mi muz masirati, veceras sam sama on svira. Dali vas bole stopala? Leda me znaju navecer boliti, ali stopala su bas problem. Inace mali je miran kad je mama aktivna, a cim se mama smiri javi se 😊
Superr…. 😫😓😝 pocela sam oticat… desna noga.. boli me i kod prstiju vidim da je oteklo..
Ma jel moguce da je to od trudnoce ili je nesto drugo? Posto je u pitanju samo desna noga.. stopalo do koljena..
Mozda je nesto drugo, jer ja nakon duzeg stojanja mi oteknu i bole me ali samo stopala i jutros su mi prsti na rukama bili oteknuti. Ali sad vise nisu.
Ako ne splasne mozda je nesto drugo u pitanju.
Superr…. 😫😓😝 pocela sam oticat… desna noga.. boli me i kod prstiju vidim da je oteklo..
Mozda je nesto drugo, jer ja nakon duzeg stojanja mi oteknu i bole me ali samo stopala i jutros su mi prsti na rukama bili oteknuti. Ali sad vise nisu.
Jucer, prekjucer mi je pocelo.. prvo sam mislila da je od dugog stajanja i setanja al danas evo opet.. a danas bas nista nisam radila...samo ujutro prosetala psa na kratko... cijeli dan lezim i kunjam..
Ak se nastavi u pon zovem gin za savjet da vidim jel od trudnoce ili je nesto drugo u pitanju.
Jucer, prekjucer mi je pocelo.. prvo sam mislila da je od dugog stajanja i setanja al danas evo opet.. a danas bas nista nisam radila…samo ujutro prosetala psa na kratko… cijeli dan lezim i kunjam..
Ak se nastavi u pon zovem gin za savjet da vidim jel od trudnoce ili je nesto drugo u pitanju.
Nazovi za svaki slucaj 😊 Jer ipak je samo u pitanju jedna noga. 😐
Cure, malo prije sam nespretno stala na rubnik i pala. Pala sam najvecim dijelom na ruke i malo sam lupila guzom. Beba se nakon sto sam sjela nastavila micati i lupkati. Nista me ne boli, al sam se uplasila. Jel mislite da moze biti sta bebi iako nije bio jak udarac?
url=https://lilypie.com]
Ma mislim da nije nista moglo biti bebi... moja mama je samnom dozivjela prometnu nesrecu i meni nista nije bilo...nadam se da je sve ok 👍🏻 Al ako ce te to muciti nazovi doktoricu za svaki slucaj
Cure, malo prije sam nespretno stala na rubnik i pala. Pala sam najvecim dijelom na ruke i malo sam lupila guzom. Beba se nakon sto sam sjela nastavila micati i lupkati. Nista me ne boli, al sam se uplasila. Jel mislite da moze biti sta bebi iako nije bio jak udarac?
Mislim da ne. Jedino ako osjetis kakve bolove sto nisi do sada. Moja sestra je nakon lancanog sudara autom od trzaja dobila trudove i ostala je u bolnici. Poslije je bilo sve u redu.
Samo miruj i prati promjene, ali ako nisi sigurna bolje odi provjeriti dali je sve u redu.
Ma nema apsolutno nikakvih promjena, malac luduje cijelo vrijeme, nemam bolove, bila sam vec tisucu puta do wc-a da provjerim i sve je ok. Ne cini mi se da bih trebala na hitnu al sam htjela cut misljenje iskusnijih. 🙂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji