Ja jutros u frizerskom skoro u nesvijest pala. Ovo mi je 2.put ovu trudnocu....zbog niskog tlaka i vrucine, jos kako je zatvorila vrata od salona i krenula mijesat pituru kroz 5min osamutilo me samo mi se krenulo crnit pred ocima. Srecom cim je otvorila vrata i raspalila klimu na 22 dosla sam sebi ali vec sam se vidila na hitnoj, mrrrrrvu mi je falilo da "odem" uff kako ruzan osjecaj!
Malena super za bebacicu!
Suncanje - mazem se s kremama koje koristim djeci, mada to nisu one za bebe (kad su bili bebe koristila sam one neke mineralne iz ljekarne, sto rade fizicku barijeru i najmanja su kemija....al su tesko razmazive pa ih ne volim) nego za djecu..pa je osrednje kemija.
žena-majka-carica:)
Vidim da nas dosta ima te neke boljke, ili kicma ili noga, stopalo, kuk.....ludnica. Ko kakve bakice smo:)
Ali kao sto neko rece ipak je treci trimestar tu...nije za cudit se. Jos tko je nabacio dosta kila i to igra ulogu. Ja cu se do kraja kako je krenulo, em od kila em od boljki, vuc ko kornjaca koma!
Da, za te vjezbice obicno pedijatri daju savjete sto i kako. To smo i mi radili, onak savinuti nogice u koljenu pa raditi kruzne vjezbe.
Inace, u prvoj trudnoci sam malenog odvela na prvu kontrolu kukova
Meni su isto pedijatar i pedijatrica (nisu mi djeca u istog) te vjezbice rekli da radim....mada nijedan od njih mi nije imao probleme s kukicima. Uzv obojici bio uredan a u pocetku smo nosili siroko povijanje (tetra pelena umatnuta u svedsku na cicak) jer su rekli da to kao preventivno svi....al valjda ovisi od grada i od doktora ak svi to ne rade. S tim da ovo je bilo prije 6 i 9 god pa pitanje je da li ce nam i sad s trecom bebom rec da se radi...mijenjaju se i prakse u njezi beba.
Kakogod, ja opremu pripremila..
Meni se vec par puta dogodilo da mi u snu utrnu prsti na ruci, nemam pojma kako to uspjevam! Dogalao mi se da utrne cijela ruka, ali samo prsti ne... tko zna kako sad spavam 😂
Netko je pitao za banana jastuk, ja sam si ga nabavila j odlican je! Sad ga svugdje vucem sa sobom 👍🏻
Malena drago mi je da je sve ok!
I_me lijepo si se opremila!
Pozdrav, mamiteeee! Eto mene kod kuće... Jutros išla po slike s vjenčanja koje, btw., još nisam pogledala. Čekam dragoga da dođe s posla
I družila se s kumom...
Newlife, drago mi je što je sve u najboljem redu!
Malena, također!
Jaaaaaaao, i ja ću s mg morati krenuti jer me noge počinju jako boljeti... pogotovo navečer... katastrofa... Ruke su počele oticati tako da sam prstenje, teškom mukom, skinula ... Osjećam se golo bez njih!
Jučer sam se jako izmorila navečer... Šetali smo s psom oko sat i pol i ne zna se tko je bio umorniji: naša Rubi ili ja... Navečer sam zaspala k'o top i onda me probudio grč na desnoj strani trbuha... Kaže frendica da su to BH kontrakcije... Trajalo je jako kratko, ali baš je bilo neugodno... Htjela sam dragoga probuditi da me vozi na hitnu. Uplašila sam se... Mada se bebica javljala... Ako se ponovi, idem odmah doktoru...
Banana jastuk da...zovu ga jos i "jastuk za dojenje" ali nije nuzno samo za dojenje. Ja svog imam nekih 2mj i ne znam uopce bez njeg kako bih spavala. Da ga i ne budemo za dojenje koristili vec se isplatio...do lipe
Bravo, I me, lijepo si se opskrbila!
Za široko previjanje nam još nisu rekli, ali kod nas u Istri OBAVEZNO moraš... Dobila sam ih od sestrične, ali i sama ću ih kupiti... zna li netko gdje se na netu mogu naručiti?
Ana, kao što ti je i I me rekla, bolovi su "normalni", ali si se isforsirala kao i ja jučer... i kao što je i I me... OOOBAVEZNO smanjiti tempo... Nažalost, zaboravljamo da nije sve kao prije To se i na mene odnosi jer ja, frajerica, mislila: mogu to izdržati... a već 2 puta smo toliko šetali da nisam noge osjećala...
Vrijeme je da se stane na loptu...
Treca sreca, da li ti je sada bolje???
Ja sam isto primijetila da me guši zatvoreni prostor... pogotovo sada kad je krenula ona vrućina...
Mi sutra idemo na vjenčanje. Prijam gostiju je u 17 sati... u 12 h sam naručena frizeru... Iskreno razmišljam o tome da zamolim dragoga da ide sa mnom i da me pričeka...
Kiki, ja sam jučer kad smo se šetali primijetila da me uhvate trnci u rukama
Kao što je Treca sreca rekla, BAŠ SMO BABICE!
Sortiraj odgovore
Najstariji