Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 15:58

Dević mi je okej, mužu od njih kupujem donje majice.....ima ih i u Kauflanda za kupit (ne znam jel Kaufland ima u svakom gradu??)

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    16. Lipanj 2017. 16:57

Ja cu isto morati sredit kosu iduci mjesec prije povratka, al moram  smislit nesto brzo jer mi je muka kad se sjetim, da bih morala par sati sjedit u salonu.😣
    Devic ne volim od kad sam kupila potkosulje kod njih i razvukle se do koljena.
    Jastuk dusu dao kolko ga navlacim 😅
    Ja sam trudnocu zamisljala malo jednostavnije. Ono kao izrast ce mi busa i ja cu tako elegantno trckarati do samog poroda i sve radit kao i inace. 🙄🙄 A kad ono, umorna, ne mogu se sagnuti, natecene noge, sve kaj radim mora bit sa pauzama, ne mogu nalakirat nokte....Pa vec razmisljam jel to stvarno il sam tolko cendrava?! 😮😮 Ma da mi se nekad cini, da me ovaj zivac ne zeza da bi bila skroz druga prica. 😑

url=https://lilypie.com]

• Ineska
    16. Lipanj 2017. 17:25

Pozdrav svima 
    Znam da je proslo vec pola trudnoce od kad sam se sjetila i ja registrirati u 'Jesenske bebe', ak rekoh- bolje ikad nego nikad  Ionako vas cesto citam, a vrlo vjerojatno cu i ja uskoro imati nekakva pitanja ili cu jednostavno htjeti podjeliti nesto sa vama, pa eto...
    Ukratko o mojoj trudnoci: prva je, termin mi je 23.10., nikad nikakvih problema do sada (fala Bogu), a na zadnjem UZVu smo vidli i pisu u erekciji- di smo umrli od smijeha, tako da znamo i spol 
    Od 18-19. tjedna me redovito lupka, a na kilazi sam dobila 4kg-> sad sam u 21. tjednu.
    Eto, pozdrav jos jednom svim buducim mamama, pa se tipkamo 

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 17:39

Ineska dobro nam došla!

• sretna
    16. Lipanj 2017. 18:01

Ineska

Pozdrav svima
    Znam da je proslo vec pola trudnoce od kad sam se sjetila i ja registrirati u 'Jesenske bebe', ak rekoh- bolje ikad nego nikad Ionakovas cesto citam, a vrlo vjerojatno cu i ja uskoro imati nekakva pitanja ili cu jednostavno htjeti podjeliti nesto sa vama, pa eto…
    Ukratko o mojoj trudnoci: prva je, termin mi je 23.10., nikad nikakvih problema do sada (fala Bogu), a na zadnjem UZVu smo vidli i pisu u erekciji- di smo umrli od smijeha, tako da znamo i spol
    Od 18-19. tjedna me redovito lupka, a na kilazi sam dobila 4kg-> sad sam u 21. tjednu.
    Eto, pozdrav jos jednom svim buducim mamama, pa se tipkamo

Dobrodosla! Mi.smo terminuse, meni je termin 22.10. 😊 druga trudnoca i isto decka cekam

barbs
    16. Lipanj 2017. 18:02

DOBRO DOŠLA, INESKA 
    Hvala, cure... Ni ja nisam vidjela takav usb... Baš je lijepi  I slike su super... Sad će biti teško izabrati KOJE staviti u book 
    Daaaa, fino rastemo.
    Ja inače težim za time da se svaki tjedan slikam... Nisam samo pred vjenčanje 
    A inače pijem puno vode, ali možda ne previše... ali minimalno 2l dnevno pijem... 

luce <3
    16. Lipanj 2017. 18:11

Ineska dobro nam dosla!!!
    Neko je bio spomenio da u St ima ducan s bebetto kolicima na primi 3 pa me zanima samo kako se zove taj ducan? Ne mogu nigdi nac 

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 18:49

ja sam vidila neki na 2.katu robne kuće ST3....u podrumu na nivou di je NKD je isto neka baby oprema, ali ovaj na koji mislim ti je na istom katu kao MANA i KIK....odmah ulaz do KIK-a
    e sad, nisam ti 100% jel to bebetto ili kunert (nisam u toku s modelima i markama koje su sad "in" jer mi nije trebalo) ali moglo bi bit jer moderna neka novija tak su mi baš upala u oko

luce <3
    16. Lipanj 2017. 19:05

treca_sreca

ja sam vidila neki na 2.katu robne kuće ST3….u podrumu na nivou di je NKD je isto neka baby oprema, ali ovaj na koji mislim ti je na istom katu kao MANA i KIK….odmah ulaz do KIK-a
    e sad, nisam ti 100% jel to bebetto ili kunert (nisam u toku s modelima i markama koje su sad "in" jer mi nije trebalo) ali moglo bi bit jer moderna neka novija tak su mi baš upala u oko

Hvala ti !!!! Ovih dana moram u st pa kontam da odem vidit i kolica, da mi to bude prvi shoping za bebicu

Nina2512
    16. Lipanj 2017. 19:37

Cure a koji magnezij koristite,tj neke sumece ili u prahu?i gdje ga kupite?ajme danas imam sto pitanja za vas😑😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.