Ako netko treba kolica kupiti ili autosjedalicu, u baby centru s kuponom s Klokanice imate 15 posto popusta na sva kolica (osim Stokke), mi smo danas to iskoristili 😊
Di mogu naci taj kupon?
Dolores klikni na svoju sliku tu na forumu pa ce ti se pojavit opcija da kliknes za nagradnu igru(strugalicu).
Pozdrav cure!
Bogu hvala, nemam nikakvih problema osim velikog trbuha na kojeg, dok radim, povremeno zaboravim pa me podsjeti da ne mogu bas sve raditi kao i prije trudnoce. 😊
Jucer nisam stigla, pa sam danas ocistila cijeli stan kompletno, skuhala rucak, odmorila dok je malac spavao. Sad smo jeli i oko 5 idemo u setnju.
Ugl jako se dobro osjecam.
Za oticanje sam cula da je dobro piti dosta tekucine i izbjegavati stajanje ili sjedenje. Znaci ili lagana setnja ili lezeci polozaj s uzdignutim nogama. Pokusajte, mozda pomogne.
Stopala me u trudnoci ne bole, no znala su me peci, neovisno o trudnoci, kad bih dosta vremena hodala u neudobnoj obuci. Provjeri obucu, nije bas dobro, posebno u trudnoci hodati u neudobnome.
Pozdrav, mamice!
Eto mene u vašim krajevima.
I ja sam malo odstrugala kuponiće.
Slažem se s Malenom što se tiče oticanja... Znači, jučer na piru su mi noge bile toliko nateknute da sam jedva čekala da dođem doma... Čak sam izdržala do 2.30, a bilo je oko 3 i nešto kad smo došli doma jer smo našu kumu i frendicu od frendice koja se udala vozili doma.
Probudila sam se nakon 7 sati sna... I dalje sam umorna... Noge me nešto manje bole, tj.stopala... Jučer sam pila dosta tekućine, odnosno, trudim se piti općenito puno tekućine...
Mi idemo s frendovima na piće uz more sada u 17 sati... Možda i prošetamo malo... Nije neko vrijeme za kupanje. Puše bura. Nadam se da ću imati priliku ovih dana otići na more, tj. već u utorak ili sutra s nekime
Eh, da, iskreno, baš nije lako ići trudna na pir Divim se našoj frendici. Na poslijednjem piru u trudnoći je bila 20 dana prije poroda... Tijekom cijele trudnoće bila na 4-5 pira... Mene čeka još jedno 3.9. I ne znam kako ću to uopće izdržati...
Ja sam bila u orvoj trudnoci na vjencanju od sogora trudna 4 mj, bili smo bez problema do 5 ujutro, plesala sam non stop 😄
Sad imamo vjencanje 07.10., a termin mi je 22.10, ako se do tad ne porodim, idemo na vjencanje i jedva cekam 😊
Ja sam sad bila u Puli. Isli muzu kupit patike. I kao u mcdonalds.
Na kraju... muz kupio 2 patika, 2 kosulje, par majica.. sve sto mu treba za rostilj ( gradi ga..)
Ja na kraju ostala posrana... nisam bila u mcdonaldsu, nisam si nista nasla za obuc.. neku jadnu haljinicu u c&a i grudnjak... ( a u new yorkeru sam se skoro rasplakala... )
Kuca mi je kaos,, bili majstori jucer mjenjali neke prozore, sve puno prasine, bas sam jadna.. htjela sam sladoled macho od vanilije al ga nije bilo... mislim da cu sada kada muz ode radit, zavuc se u neku rupu i ridat koliko se osjecam izmrcvareno, jadno i debelo.. prokleti hormoni...
Pozzz cure...evo da se i ja javim kod nas je nocas bilo jako 'veselo' ogroman pozar nam je bio u blizini tako da je bilo tesko spavat, a u jutro sam morala ocistit app jer su mi gosti otisli ca a pa sam primjetila da su i meni noge polako pocele oticati, i osjecam laganu bol u nogama, sada odoh se malo naspavat... Nadam se da je kod vas sve u redu i da uzivate u trudnocama!!!
I meeeee, pomaaaaloooo To su hormoni. Odmori se. Sutra je novi dan.
Sretna, i ja sam na našem piru bila trudna 19 tjedana i bez problema sam sve izdržala... Sada je već malo teže... Izdržala od 17 do 2.30. Slijedeći pir 3.9. a meni termin 27.9. Tu smo negdje. I ja govorim da ću otići ako se ne porodim u međuvremenu
Luce, znači, to je bilo blizu tebe?! Odmori se koliko god je tvome tijelu to potrebno... Inače svi pomalo otiču, kamoli trudnice...
Mi smo eto pred pola sata došli doma. Tušnula sam se i sad gledam kako se kreću cijene izrade fotobooka preko neta... Nekako nam je previše skupo naručiti od fotografkinje.
Ja sam sad bila u Puli. Isli muzu kupit patike. I kao u mcdonalds.
Na kraju… muz kupio 2 patika, 2 kosulje, par majica.. sve sto mu treba za rostilj ( gradi ga..)
Ja na kraju ostala posrana… nisam bila u mcdonaldsu, nisam si nista nasla za obuc.. neku jadnu haljinicu u c&a i grudnjak… ( a u new yorkeru sam se skoro rasplakala… )
Kuca mi je kaos,, bili majstori jucer mjenjali neke prozore, sve puno prasine, bas sam jadna.. htjela sam sladoled macho od vanilije al ga nije bilo… mislim da cu sada kada muz ode radit, zavuc se u neku rupu i ridat koliko se osjecam izmrcvareno, jadno i debelo.. prokleti hormoni…
Nista drugo nego hormoni! Mene su u prvoj T pucali do 40 dana iza trudnoce. Jedan dan savrsen pa drugi ajme i tako. No, s obzirom kroz kakve transformacije prolazimo, nikakvo cudo da je tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji