Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    19. Lipanj 2017. 09:57

Steze me drob, samo malo..pogotovo sta mi doslovno sidi na drobu dok je nosam..al nisan predugo.
    Pijem kavu s mlikom iz kafica, koliko me uvati volja..tursku bas ne mogu ka prije..a ove kaficke ni je brojim pravom kavom.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

barbs
    19. Lipanj 2017. 10:00

Ivana, nisam shvatila... To je klinac od 22 godine koji se zalijepio na TVOJU svekrvu?!?!?! Jesam li ja to dobro shvatila ..????

• M@lena
    19. Lipanj 2017. 10:00

Sto se nosanja djece tice, povremeno uzmem sincica ali toliko kratko dok ne sjednem negdje s njim. Nitko mi nista nije govorio o tome da smijem ili ne, no naucili smo ga vec da bude sto vise samostalan jer ga zbog spustene posteljice na pocetku T nisam smjela dizati. Sad sam sjedi dok jede i sam ide spavati na obicni krevet u nasoj sobi, vise nije u kinderbetu. Radije biram da se s njim igram na podu ili, u zadnje vrijeme, na krevetu, nego da ga nosim.
    Kiki, pijem kavu kao i prije trudnoce. Tako sam i u prvoj T. Ujutro kava s mlijekom i medom, ponekad poslijepodne 1/2 kesice kapucina ili jako malo nessa s vodom i mlijekom.

• sretna
    19. Lipanj 2017. 10:24

Ne steze me.trbuh dok ga nosim. Ali ni ne nosim ja njega dugo, vide ga dignem, malo drzim i spustim.

Trbuh me zna natezat kad se uhvatim ciscenja i ne stajem 2 sata npr, al brzo prode, nista strasno

• sretna
    19. Lipanj 2017. 10:25

Kavu ne pijem ni inace jer ne djelune na mene u smislu razbudivanja ili davanja energije.

Pijem ness vanilija iz gusta, a kavu s mlijekom bas rijetko, oni ako netko dode kod nas pa im kuham kavu, onda se i ja pridruzim. Ma da smatram da 2 salice kave ma dan nisu stetne

• ivanavanda
    19. Lipanj 2017. 11:19

Ma on je susjed koji ima zenu dvoje djece a svaki dan visi kod nje, a ona stzarija 35 godina od njega..... pa kad joj je bitniji on nego sin i snaha nema opće problema, neka njegovoj djeci bude baka..... mene neka ne dira. zamjerila mi se maximalno

• Dolores123
    19. Lipanj 2017. 11:36

Evo ja obavila pregled.danas sam razočarana,jer nije bilo moje dr, nego jedna druga i hrpetina studenata.Moja dr meni sve lijepo objasni i da slikicu, sad nemam ništa.A najgore od svega je da me opet nitko nije vagao, mjerio tlak,itd. I kad pitam sestru zašto to, kaže pa nije dr ništa rekla, budemo drugi puta.ma koma.A vidim da su svi obrađeni prije dolaska kod doktora. Uglavnom beba je u redu, to je najbitnije.Sve ok.Pitala sam dal mogu putovat, veli da mogu, znači jurim na jadran za vikend.Rekla mi je treba čuvati trudnoću, al nisam pitala u kojem smislu to ona misli,ako je sve u redu.

treca_sreca
    19. Lipanj 2017. 11:42

sretna

Kavu ne pijem ni inace jer ne djelune na mene u smislu razbudivanja ili davanja energije.

Pijem ness vanilija iz gusta……

Isto ovako....nes vanilija kad sjednem u kafic za gust, al dnevno ne obvezno. Kavu sam popila mozda 3 salice u cijelom zivotu.
    mada bi mi za moj ludo nizak tlak pasalo!
    Nosenje djece u T - ako je uredna T mislim da nije problem i ako vas ne zateze posli. Ja u drugoj T nisam nosila prvog sina koji je tad bio cca 2ipol god jer nisam smjela jer sam sklona projevremenom otvaranju i kontrakcijama. Sad u ovoj T oni su mi oboje vec veliki (25 i 30kg) pa ih ne nos vise ni kad nidam trudna....al i da su manji ne bih nosila jer se cuvam. Ne da mi se opet zavrsit prikovana za krevet, bolje sprijecit nego posli kukulele...

žena-majka-carica:)

• sretna
    19. Lipanj 2017. 12:03

Ja se iskreno nadam da cemo u srijedu ili cetvrtak na more. Treba mi par dana da se maknem iz grada i rutine. I jedva cekam godisnji i kuoanje, kupanje i samo kupanje 😄

mc_mouse
    19. Lipanj 2017. 12:23
    14tj
    14tj

Prva slika je 14tj, a druga je od danas. 18tj. 

18.tj
    18.tj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI