Ajme Barbs predobar je usb! Nisam jos vidjela takav, bas originalno! 👍🏻
Treca sreca, apsolutno se isplatio! Prvi dan sam se malo navikavala dok nisam nasla pozu koja mi pase, a sad se ne odvajam od njega! Jesi se na kraju pofarbala?
Da bas smo ko bakice, a mene je nedavno i isijas ulovio tako da imam vec iskustva! 🙄
Nama su nantecaju rekli da se oticanje u trudnoci dogada zbog manjka unosa tekucine, tako da ako naoticete morate puno vise vode piti. Iako bi ja ovako laicni rekla da kome se "skuplja voda" da je ima i viska, ali nije tako.
Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁
I meni isto.. prepona sa desne strane.. do sada 2-3x.
Al mene prate i kontrakcije uz to. Al ta 2-3x sam dosta hodala tako da je zakljucak mene i gin da sam se isforsirala.. malo smanjit tempo.
Da,i meni su pocele te kontrakcije..zapravo mislim da me i pocelo boljeti nakon njih..ali istina da,u zadnje vrijeme dosta hodam po gradu,toliko da na kraju dana noge ne osjecam,valjda je to i zbog toga..
Nego,gdje si tocno kupila spavacice?di je taj ducan Devic,u zg?
Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁
Al mene prate i kontrakcije uz to. Al ta 2-3x sam dosta hodala tako da je zakljucak mene i gin da sam se isforsirala.. malo smanjit tempo.
Da,i meni su pocele te kontrakcije..zapravo mislim da me i pocelo boljeti nakon njih..ali istina da,u zadnje vrijeme dosta hodam po gradu,toliko da na kraju dana noge ne osjecam,valjda je to i zbog toga..
U Porecu. Al trebalo bi biti i u zg. To ti je trgovina sa gacicama, potkosuljama, pidjamama i spavacicama. Probaj proguglat za zagreb. DEVIĆ
U Porecu. Al trebalo bi biti i u zg. To ti je trgovina sa gacicama, potkosuljama, pidjamama i spavacicama. Probaj proguglat za zagreb. DEVIĆ
Ok,hvala ti😊
Barbs slatki ste i usb i ti! 😍
Ja se sad dugo nisam slikala... zaboravim..
Treca sreca joj i ja se moram farbat.. ici cu krajem 7mj i vec me strah.. ne mogu ni kupatilo oprat koliko mi smetaju kemikalije... 😧
Jest, uspila me na kraju i opiturat (nisam radila kompletan balayage nego samo nijansiranje tog "donjeg dijela") i nafenirala me nakraju sve kao po planu....sveukupno 3+ sata tamo, ali ta prva faza kad je krenula mutit boju, promislila sam sebi "šta mi je ovo trebalo????" koja sam ja blesa pa se zaboravljam da nisam baš u formi ko inače....ali ajd spasila me klima i hladni zrak.
Barbs - baš je originalan usb stick! Vidjala sam svakakve (djeca mi imaju na štrumfove i na StarWars, silikonske one u obliku rwaznih figura) ali ovaj je baš zanimljiv (i prigodan) Slatko! A trbuh lijepo raste, ima te, neka!!
Prave smo trudničice sad:)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji