Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    16. Lipanj 2017. 15:18

Ajme Barbs predobar je usb! Nisam jos vidjela takav, bas originalno! 👍🏻
    Treca sreca, apsolutno se isplatio! Prvi dan sam se malo navikavala dok nisam nasla pozu koja mi pase, a sad se ne odvajam od njega! Jesi se na kraju pofarbala? 
    Da bas smo ko bakice, a mene je nedavno i isijas ulovio tako da imam vec iskustva! 🙄

Kiki156
    16. Lipanj 2017. 15:19

Aaaaa tek sad vidim i busicu! Lijepo si se zaokruzila, predivna! 😍

Kiki156
    16. Lipanj 2017. 15:22

Nama su nantecaju rekli da se oticanje u trudnoci dogada zbog manjka unosa tekucine, tako da ako naoticete morate puno vise vode piti. Iako bi ja ovako laicni rekla da kome se "skuplja voda" da je ima i viska, ali nije tako.

Nina2512
    16. Lipanj 2017. 15:34

I_me

Ana2711

Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁

I meni isto.. prepona sa desne strane.. do sada 2-3x.
    Al mene prate i kontrakcije uz to. Al ta 2-3x sam dosta hodala tako da je zakljucak mene i gin da sam se isforsirala.. malo smanjit tempo.

Da,i meni su pocele te kontrakcije..zapravo mislim da me i pocelo boljeti nakon njih..ali istina da,u zadnje vrijeme dosta hodam po gradu,toliko da na kraju dana noge ne osjecam,valjda je to i zbog toga..
    Nego,gdje si tocno kupila spavacice?di je taj ducan Devic,u zg?

• sretna
    16. Lipanj 2017. 15:35

Barbs, bas ste se lijepo zaokruzili 😊

I_me
    16. Lipanj 2017. 15:37

Ana2711

I_me

Ana2711

Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁

Al mene prate i kontrakcije uz to. Al ta 2-3x sam dosta hodala tako da je zakljucak mene i gin da sam se isforsirala.. malo smanjit tempo.

Da,i meni su pocele te kontrakcije..zapravo mislim da me i pocelo boljeti nakon njih..ali istina da,u zadnje vrijeme dosta hodam po gradu,toliko da na kraju dana noge ne osjecam,valjda je to i zbog toga..

U Porecu. Al trebalo bi biti i u zg. To ti je trgovina sa gacicama, potkosuljama, pidjamama i spavacicama. Probaj proguglat za zagreb. DEVIĆ

Nina2512
    16. Lipanj 2017. 15:38

I_me

Ana2711

I_me

Ana2711

U Porecu. Al trebalo bi biti i u zg. To ti je trgovina sa gacicama, potkosuljama, pidjamama i spavacicama. Probaj proguglat za zagreb. DEVIĆ

Ok,hvala ti😊

I_me
    16. Lipanj 2017. 15:41

Barbs slatki ste i usb i ti! 😍
    Ja se sad dugo nisam slikala... zaboravim..
    Treca sreca joj i ja se moram farbat.. ici cu krajem 7mj i vec me strah.. ne mogu ni kupatilo oprat koliko mi smetaju kemikalije... 😧

• Dolores123
    16. Lipanj 2017. 15:50

Ana, Dević imaš u west gate-u, ako hodaš tamo.

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 15:57

Jest, uspila me na kraju i opiturat (nisam radila kompletan balayage nego samo nijansiranje tog "donjeg dijela") i nafenirala me nakraju sve kao po planu....sveukupno 3+ sata tamo, ali ta prva faza kad je krenula mutit boju, promislila sam sebi "šta mi je ovo trebalo????" koja sam ja blesa pa se zaboravljam da nisam baš u formi ko inače....ali ajd spasila me klima i hladni zrak.
    Barbs - baš je originalan usb stick! Vidjala sam svakakve (djeca mi imaju na štrumfove i na StarWars, silikonske one u obliku rwaznih figura) ali ovaj je baš zanimljiv (i prigodan) Slatko! A trbuh lijepo raste, ima te, neka!!
    Prave smo trudničice sad:)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.