Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    16. Lipanj 2017. 19:50

Ana2711

Cure a koji magnezij koristite,tj neke sumece ili u prahu?i gdje ga kupite?ajme danas imam sto pitanja za vas😑😊

Koji god hoces! 
     Ja sam prvo pila od biolectre u granulama, a sad pijem od dietpharma sumece tablete. Kupim u ljekarni.granule sipas direkt u usta i treba im par sekundi da se otope. Sad sam uzela te sumece tableze jer ih mutis sa 2dcl vode pa kao da odmah i tekucine popijem.

I_me
    16. Lipanj 2017. 19:50

Ineska

Pozdrav svima
    Znam da je proslo vec pola trudnoce od kad sam se sjetila i ja registrirati u 'Jesenske bebe', ak rekoh- bolje ikad nego nikad Ionakovas cesto citam, a vrlo vjerojatno cu i ja uskoro imati nekakva pitanja ili cu jednostavno htjeti podjeliti nesto sa vama, pa eto…
    Ukratko o mojoj trudnoci: prva je, termin mi je 23.10., nikad nikakvih problema do sada (fala Bogu), a na zadnjem UZVu smo vidli i pisu u erekciji- di smo umrli od smijeha, tako da znamo i spol
    Od 18-19. tjedna me redovito lupka, a na kilazi sam dobila 4kg-> sad sam u 21. tjednu.
    Eto, pozdrav jos jednom svim buducim mamama, pa se tipkamo

Dobrodosla 😊

I_me
    16. Lipanj 2017. 19:53

I da... nekad popijem jednu nekad dvije...

Nina2512
    16. Lipanj 2017. 20:37

I_me

Ana2711

Cure a koji magnezij koristite,tj neke sumece ili u prahu?i gdje ga kupite?ajme danas imam sto pitanja za vas😑😊

Koji god hoces!
    Ja sam prvo pila od biolectre u granulama, a sad pijem od dietpharma sumece tablete. Kupim u ljekarni.granule sipas direkt u usta i treba im par sekundi da se otope. Sad sam uzela te sumece tableze jer ih mutis sa 2dcl vode pa kao da odmah i tekucine popijem.

Tnx,moram si to kupiti jer me uzasno misici bole

Belle84
    16. Lipanj 2017. 21:00

Cure jeste igrale nagradnu igru (strugalicu) tu na Klokanici?

luce <3
    16. Lipanj 2017. 22:20

Ja isto pijem magnezij od dietpharma sumeci

Barkleys
    16. Lipanj 2017. 22:37

Jel itko od vas pio donat mg umjesto magnezija? Voda sama po sebi mi je bljakić, ali ako pomaže potrudit ću se piti! :)

Btw, jel znate kojeg datuma u mjesecu sjeda naknada za čuvanje trudnoće? Prošli mjesec mi je sjelo 18. u mjesecu. Znači li to da će sutra? :D

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 22:38

Ja ne volim sumece nikakve.....pa sam uzela danas taj "direkt" sto se uspe u usta. Rekla mi je zena u ljekarni jednu dnevno. Javim rezultate nakon par dana. U zadnje vrime cesto me bole noge pa ako ovo pomogne - zakon!

žena-majka-carica:)

I_me
    16. Lipanj 2017. 22:53

Hedgehog

Jel itko od vas pio donat mg umjesto magnezija? Voda sama po sebi mi je bljakić, ali ako pomaže potrudit ću se piti! :)

Btw, jel znate kojeg datuma u mjesecu sjeda naknada za čuvanje trudnoće? Prošli mjesec mi je sjelo 18. u mjesecu. Znači li to da će sutra? :D

Ja pijem donat mg.. 
    Meni je on vise za zatvor.. ujutro nataste topli.. 1-2 dcl..
    Nekad popijem nekad ne.. kak se sjetim.. 
    Komplikacije sjedaju  u pon mislim.. obicno budu isplate oko 18-20 u mjesecu

Nina2512
    16. Lipanj 2017. 23:31

treca_sreca

Ja ne volim sumece nikakve…..pa sam uzela danas taj "direkt" sto se uspe u usta. Rekla mi je zena u ljekarni jednu dnevno. Javim rezultate nakon par dana. U zadnje vrime cesto me bole noge pa ako ovo pomogne - zakon!

Kakav je okus toga?jel normalan ili?😁
    Ja bih radije te uzela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.