Cure a koji magnezij koristite,tj neke sumece ili u prahu?i gdje ga kupite?ajme danas imam sto pitanja za vas😑😊
Koji god hoces!
Ja sam prvo pila od biolectre u granulama, a sad pijem od dietpharma sumece tablete. Kupim u ljekarni.granule sipas direkt u usta i treba im par sekundi da se otope. Sad sam uzela te sumece tableze jer ih mutis sa 2dcl vode pa kao da odmah i tekucine popijem.
Pozdrav svima
Znam da je proslo vec pola trudnoce od kad sam se sjetila i ja registrirati u 'Jesenske bebe', ak rekoh- bolje ikad nego nikadIonakovas cesto citam, a vrlo vjerojatno cu i ja uskoro imati nekakva pitanja ili cu jednostavno htjeti podjeliti nesto sa vama, pa eto…
Ukratko o mojoj trudnoci: prva je, termin mi je 23.10., nikad nikakvih problema do sada (fala Bogu), a na zadnjem UZVu smo vidli i pisu u erekciji- di smo umrli od smijeha, tako da znamo i spol
Od 18-19. tjedna me redovito lupka, a na kilazi sam dobila 4kg-> sad sam u 21. tjednu.
Eto, pozdrav jos jednom svim buducim mamama, pa se tipkamo
Dobrodosla 😊
Cure a koji magnezij koristite,tj neke sumece ili u prahu?i gdje ga kupite?ajme danas imam sto pitanja za vas😑😊
Koji god hoces!
Ja sam prvo pila od biolectre u granulama, a sad pijem od dietpharma sumece tablete. Kupim u ljekarni.granule sipas direkt u usta i treba im par sekundi da se otope. Sad sam uzela te sumece tableze jer ih mutis sa 2dcl vode pa kao da odmah i tekucine popijem.
Tnx,moram si to kupiti jer me uzasno misici bole
Jel itko od vas pio donat mg umjesto magnezija? Voda sama po sebi mi je bljakić, ali ako pomaže potrudit ću se piti! :)
Btw, jel znate kojeg datuma u mjesecu sjeda naknada za čuvanje trudnoće? Prošli mjesec mi je sjelo 18. u mjesecu. Znači li to da će sutra? :D
Ja ne volim sumece nikakve.....pa sam uzela danas taj "direkt" sto se uspe u usta. Rekla mi je zena u ljekarni jednu dnevno. Javim rezultate nakon par dana. U zadnje vrime cesto me bole noge pa ako ovo pomogne - zakon!
žena-majka-carica:)
Jel itko od vas pio donat mg umjesto magnezija? Voda sama po sebi mi je bljakić, ali ako pomaže potrudit ću se piti! :)
Btw, jel znate kojeg datuma u mjesecu sjeda naknada za čuvanje trudnoće? Prošli mjesec mi je sjelo 18. u mjesecu. Znači li to da će sutra? :D
Ja pijem donat mg..
Meni je on vise za zatvor.. ujutro nataste topli.. 1-2 dcl..
Nekad popijem nekad ne.. kak se sjetim..
Komplikacije sjedaju u pon mislim.. obicno budu isplate oko 18-20 u mjesecu
Ja ne volim sumece nikakve…..pa sam uzela danas taj "direkt" sto se uspe u usta. Rekla mi je zena u ljekarni jednu dnevno. Javim rezultate nakon par dana. U zadnje vrime cesto me bole noge pa ako ovo pomogne - zakon!
Kakav je okus toga?jel normalan ili?😁
Ja bih radije te uzela
Sortiraj odgovore
Najstariji