Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    16. Lipanj 2017. 11:24

Pozdrav curke! Meni je katastrofa sa nogom, ova desna gdje mi je uklještren zivac je stalno natecena, cak i ujutro kad tek ustanem. Neki dan sam malo vise hodala pa sam je vec jedva vukla za sobon. A nozni prsti su mi poluutrnuti. Danas sam narucena na masazu pa se nadam da ce mi bar malo olaksati. 😥 

Sretna jel te to u bolnici nauce kako raditi vjezbe sa kukovima? 

url=https://lilypie.com]

• sretna
    16. Lipanj 2017. 11:44

Dena1009

Pozdrav curke! Meni je katastrofa sa nogom, ova desna gdje mi je uklještren zivac je stalno natecena, cak i ujutro kad tek ustanem. Neki dan sam malo vise hodala pa sam je vec jedva vukla za sobon. A nozni prsti su mi poluutrnuti. Danas sam narucena na masazu pa se nadam da ce mi bar malo olaksati. 😥

Ma ne, dobila sam od pedijatrice papir sa slikama po mjesecima sta se radi sa bebom. Nismo mi morali te vjezbe uopce radit, ali ja sam htjela. Ne mogu se sjetit kak se zove to

• M@lena
    16. Lipanj 2017. 11:54

sretna

Dena1009

Ma ne, dobila sam od pedijatrice papir sa slikama po mjesecima sta se radi sa bebom. Nismo mi morali te vjezbe uopce radit, ali ja sam htjela. Ne mogu se sjetit kak se zove to

Da, za te vjezbice obicno pedijatri daju savjete sto i kako. To smo i mi radili, onak savinuti nogice u koljenu pa raditi kruzne vjezbe.
    Inace, u prvoj trudnoci sam malenog odvela na prvu kontrolu kukova (nakon onih u rodilistu) sa 6 tj starosti i tad mi je dr Markovac, ortoped, rekao da bi bilo bolje da dodjem prije da je 6 tj puno. Tako da cu ovaj put nazvati njega sa 2 tj i reci mu da me naruci kad misli da bi bilo najbolje. Idem kod njega privatno jer da bih u klaicevu stigla na red u 6 tj trebala bih se naruciti mjesec dana prije rodjenja djeteta. 😊
    Eto, korisna info za moje Zagrepcanke poslije poroda.

Nina2512
    16. Lipanj 2017. 12:19

Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on  je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁

• ivanavanda
    16. Lipanj 2017. 13:50

Cure imam jedno možda vama glupo pitanje ali i smiješno, meni ono .... prije mi se to nije događalo. Kišem dosta u trudnoći, i kad kihnem sad cete se smijat i reci da nisam normalna ali to kad kihnem u zraku smrdi kao ona ljetna crkotina pored ceste.... hahahah znam glupo je, al ne znam zasto......... :O

• ivanavanda
    16. Lipanj 2017. 13:51

Bolovi su normalni, ja sam imala išijas nisam dan i pol hodala uopće cijeli desni guz i kuk.... 

I_me
    16. Lipanj 2017. 13:51

Ana2711

Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁

I meni isto..  prepona sa desne strane.. do sada 2-3x. 
    Al mene prate i kontrakcije uz to. Al ta 2-3x sam dosta hodala tako da je zakljucak mene i gin da sam se isforsirala.. malo smanjit tempo. 

I_me
    16. Lipanj 2017. 13:55

ja sam si danas kupila u Devicu 2 spavacice. M velicina za 45 kn/kom. Kupit cu jos jednu kad im dodje roba. Ful su komotne i velike.
    I malo sam haracila dm i muller.

I_me
    16. Lipanj 2017. 13:58

A sto se tice pelena za siroko previjanje.. nama su na tecaju rekli da je obavezno.. pa bi kupila za svaki slucaj.. bolje da imam nego nemam..

I_me
    16. Lipanj 2017. 14:00

M@lena

I da, bila sam na pregledu maloprije. Beba fino napreduje, sve se uredno razvija, teska je 940 g (prema procjeni kompa na osnovu 3 mjerenja). 😊
    Okrenuta je na zadak ali to jos uvijek nista ne znaci jer imamo jos doooosta vremena da se okrenemo dolje. 😊
    Mama je dosad na +4 sto se tice kilaze.
    Za sve zajedno doktorica kaze da je prezadovoljna.
    Eto mog izvjestaja. 😚
    Pusa vam velika, trudnice moje drage!

Drago mi da je sve ok i da bebice lijepo napreduje ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.