Jutro mamice 😘
Loira dobrodosla!
Newlife bas mi je drago da je sve ok! ☺️
Koliko znam prvi znak nedostatka magnezija je bol u nogama, listovima i sl a on je vazan za razvoj bebe pa bi ga ja pila da mi se pojavi bol. Inace ga pijem od pocetka. A bol moze biti i od pritisnutog zivca kao meni nedavo, al to bi znala jer ta bol ne popusta dok ne prode skroz!
Vidim da svi uzivate po morima i plazama a je se tu topim 😅 Blago vama koji ste blizu moru! Mi mozemo ici tek u 8 kad muz ima go, ali pitanje je hoce li nas pustit i hocu li moci (ja cu tad vec bit u 8mj trudnoce). A vec sad se brzo umorim i ne mogu puno okolo skakat. Danas idemo malo do grada pa dalje laganini, imamo produzeni vikend 😊 Uzivajte curkice! 😘
jutro cure!
loira dobrodosla i cestitke za curu!
newlife drago mi je da je sve ok!
treca sreca znas sta mene boli? ne listovi vec stopalo… jucer je pocelo..desno..ne mogu uopce stavit desn nogu u poziciju kao da sam na prstima. ne glezanj,vec kao da mi je netko stao na njega.. i blagooooo,al sasvim malo je oteceno kod prstiju..bas se moras zagledat u njega da vidis razliku..ugl..boli me kad diram i naslonim se na nogu i nekad u hodu. jucer sam masirala tu nogu al evo ujutro cim sam stala osjetim bol.. ne sjecam se da sam se lupila ili krivo stala..
i jos imam jedno pitanje…pelene za siroko povijanje??koje cete koristit, one tokut koje sestavljaju sa tetra pelenom ili one platnene koje izgledaju kao jednokratne?
Ni sa prvim nisam radila siroko povijanje, niti cu sa ovim sada. Radili smo.vjezbe za kukice doma i kukovi su bili odlicni. Kod nas kazu da se ne treba siroko povijat osim ako ima indikacija za to
I da, bila sam na pregledu maloprije. Beba fino napreduje, sve se uredno razvija, teska je 940 g (prema procjeni kompa na osnovu 3 mjerenja). 😊
Okrenuta je na zadak ali to jos uvijek nista ne znaci jer imamo jos doooosta vremena da se okrenemo dolje. 😊
Mama je dosad na +4 sto se tice kilaze.
Za sve zajedno doktorica kaze da je prezadovoljna.
Eto mog izvjestaja. 😚
Pusa vam velika, trudnice moje drage!
I da, bila sam na pregledu maloprije. Beba fino napreduje, sve se uredno razvija, teska je 940 g (prema procjeni kompa na osnovu 3 mjerenja). 😊
Okrenuta je na zadak ali to jos uvijek nista ne znaci jer imamo jos doooosta vremena da se okrenemo dolje. 😊
Mama je dosad na +4 sto se tice kilaze.
Za sve zajedno doktorica kaze da je prezadovoljna.
Eto mog izvjestaja. 😚
Pusa vam velika, trudnice moje drage!
Super za bebaca 😊 a i za kilazu!
Hvala! 😊
Dobila sam uputnicu za provjeru krvne slike, kao redovnu kontrolu prije zadnjeg trimestra, vjerojatno da vidimo kakvo je zeljezo.
Cure koju kremu za suncanje koristite u trudnoci? Treca sreca ti si rekla da si ovih dana na plazi, s cim se mazes?
Cure koju kremu za suncanje koristite u trudnoci? Treca sreca ti si rekla da si ovih dana na plazi, s cim se mazes?
Kremu kao i inace koju koristim, nikakvu posebnu radi trudnoce.
Malena, tak ce i mene slat. Sad ogtt pa jos jednom krv i pred kraj bris na streptokok
Pozz zene!
Cestitke na curicama, pozitivnim vijestima s pregleda, diplomi...
Ja se mazem garnier kremom za suncanje f30.
Jooj sta sam ja danas njonjava..samo mastam o muzu, kceri i bebi..kako se valjamo po krevetu...i onda mi se cmizdri od srice. I na radiu svira neka njonjava pisma, pa bi plesala s muzem sentise..haha..luda san
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Kremu kao i inace koju koristim, nikakvu posebnu radi trudnoce.
Malena, tak ce i mene slat. Sad ogtt pa jos jednom krv i pred kraj bris na streptokok
Da, tocno tim redosljedom. 😊
Obicnu nivea kremu za suncanje za zastitnim faktorom 30.
Pozdrav
Loira, dobrodošla
Newlife, drago mi je da je sve ipak ispalo dobro. Sretno s pripremama za svadbu. Sad uživaj u trudnoći i lijepo rastite
Pitanje u vezi materijala robice: smije li se poliester oblačiti na bebice?
Do sada sam kupovala sve 100% pamuk, jučer sam od svekrve dobila zimsku majicu za curice iz kika koja je 100% poliester
Mislim da bi mogla proći ako ispod obučem bodić dugih rukava, ali nisam sigurna, ne bi nikad sama uzela robu takvog sastava. A opet će ona očekivati da to obučem djetetu jer je ona to kupila
Sortiraj odgovore
Najstariji