Treca sreca, ne pijes magnezij? Ja da ga ne pijem bi poludila kolko su mi noge onda teske, zivcane, nemirne...pijem 400 mg na dan, citrat magnezija.
A jos mi pomaze i biobaza feet
Evo mene napokon.. 😊
Samo da vam javim ako se sijecate,bila sam na uvz-u u bolnici u Varazdinu i ipak je sve okej s mojom bebom..(napila se plodne vode pa je zeludac bilo povecan)
Pregledali su me doktor i jos je zvao jednu doktoricu i stvarno su bili ljubazni i sve su mi objasnili..
Pao mi ne kamen sa srca ☺
Rekli da je curica ali da nisu sigurni 😊
Iduci pregled nam je 5.7. Pa vemo vidjeti dali se sta promjenilo u vezi spola..
Termin mi je 5.11. ☺
Inace se nisam bas javljala ove dane jer imamo pripreme oko svadbe pa je malo guzva😛☺
Ajde bogu hvala da je sve okej ipak! Mogu zamislit koliko godina zivota ti je skratilo....sad lijepo uzivaj i cuvaj se. I sretno s pripremama za svadbu!
žena-majka-carica:)
ne pijes magnezij? Ja da ga ne pijem bi poludila kolko su mi noge onda teske, zivcane, nemirne…pijem 400 mg na dan, citrat magnezija.
A jos mi pomaze i biobaza feet
Nisam nis uzimala jer kao nisam ni preth T, a jos sad zdravije jedem. Ali ocito bih mg mogla uvest pa da vidim hoce bit razlike....jer ovo me pocelo ozbiljno mucit. Nije stalno ali kad me uhvati brate jaooo.
Evo sad sam ih toplohladno tusirala jer nemam obraza vise gnjavit muza 3x me danas masirao vec vrti ocima....misli da ga zezam. A bas me boleee
Mrvu je lakse trenutno a vidit cemo za dalje
žena-majka-carica:)
Newlife, jako mi je drago da.je sve uredu s bebicom! Vjerujem kolko ti je sada lakse i mozes dalje uzivat u trudnoci 😊
Predivna vijest, Newlife!! 😊 zelim vam skolsku trudnocu! I sretno s planiranjem vjencanja! 😊
Evo mene napokon.. 😊
Samo da vam javim ako se sijecate,bila sam na uvz-u u bolnici u Varazdinu i ipak je sve okej s mojom bebom..(napila se plodne vode pa je zeludac bilo povecan)
Pregledali su me doktor i jos je zvao jednu doktoricu i stvarno su bili ljubazni i sve su mi objasnili..
Pao mi ne kamen sa srca ☺
Rekli da je curica ali da nisu sigurni 😊
Iduci pregled nam je 5.7. Pa vemo vidjeti dali se sta promjenilo u vezi spola..
Termin mi je 5.11. ☺
Inace se nisam bas javljala ove dane jer imamo pripreme oko svadbe pa je malo guzva😛☺
Bas mi je drago da je sve u redu i da bebica lipo napreduje...sada lipo opusteno i uzivaj!!!
Loira dobro dosla i zelim ti urednu i zdravu trudnocu!!!
jutro cure!
loira dobrodosla i cestitke za curu!
newlife drago mi je da je sve ok!
treca sreca znas sta mene boli? ne listovi vec stopalo... jucer je pocelo..desno..ne mogu uopce stavit desn nogu u poziciju kao da sam na prstima. ne glezanj,vec kao da mi je netko stao na njega.. i blagooooo,al sasvim malo je oteceno kod prstiju..bas se moras zagledat u njega da vidis razliku..ugl..boli me kad diram i naslonim se na nogu i nekad u hodu. jucer sam masirala tu nogu al evo ujutro cim sam stala osjetim bol.. ne sjecam se da sam se lupila ili krivo stala..
i jos imam jedno pitanje...pelene za siroko povijanje?? koje cete koristit, one tokut koje sestavljaju sa tetra pelenom ili one platnene koje izgledaju kao jednokratne?
Jutro, drage moje!
Jedva stignem sve procitati, pa dodam komentar kad imam vremena. Drago mi je da su svi pregledi dobro prosli i da je sve ok.
Za tunjevinu, da se ne bi smjela jesti, to znam. No ako je tko i jeo ne treba panicariti, mislim da su to manje kolicine i da ne bi trebale stetiti bebi (naposlijetku, pitanje je koliko ima tune u pasteti tunjevine) 😉. Pojedemo dosta drugih namirnica koje nisu nista manje stetne, a jednostavno ih ne mozemo izbjeci.
No svakako treba paziti.
Sto se tice sirokog povijanja koristit cu tetra pelene i trokutice, tako sam s prvim pa to imam vec doma.
Sto se tice boljki, normalno je da nas nesto zaboli, na pragu smo 3.trimestra (zar vec?!!!) pa su svakakve kostobolje i misicobolje normalna pojava. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji