Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    16. Lipanj 2017. 12:19

Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on  je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁

• ivanavanda
    16. Lipanj 2017. 13:50

Cure imam jedno možda vama glupo pitanje ali i smiješno, meni ono .... prije mi se to nije događalo. Kišem dosta u trudnoći, i kad kihnem sad cete se smijat i reci da nisam normalna ali to kad kihnem u zraku smrdi kao ona ljetna crkotina pored ceste.... hahahah znam glupo je, al ne znam zasto......... :O

• ivanavanda
    16. Lipanj 2017. 13:51

Bolovi su normalni, ja sam imala išijas nisam dan i pol hodala uopće cijeli desni guz i kuk.... 

I_me
    16. Lipanj 2017. 13:51

Ana2711

Pozdrav cure..ima li koja od vas bolove sa desne strane kod kuka?mene vec nekih 2tj tu i tam zaboli,pogotovo kad idem po stepenicama..bila sam na pregledu u sri i pitala dr za to i on je rekao da je to normalno jer beba raste,al ja se opet brinem🙁

I meni isto..  prepona sa desne strane.. do sada 2-3x. 
    Al mene prate i kontrakcije uz to. Al ta 2-3x sam dosta hodala tako da je zakljucak mene i gin da sam se isforsirala.. malo smanjit tempo. 

I_me
    16. Lipanj 2017. 13:55

ja sam si danas kupila u Devicu 2 spavacice. M velicina za 45 kn/kom. Kupit cu jos jednu kad im dodje roba. Ful su komotne i velike.
    I malo sam haracila dm i muller.

I_me
    16. Lipanj 2017. 13:58

A sto se tice pelena za siroko previjanje.. nama su na tecaju rekli da je obavezno.. pa bi kupila za svaki slucaj.. bolje da imam nego nemam..

I_me
    16. Lipanj 2017. 14:00

M@lena

I da, bila sam na pregledu maloprije. Beba fino napreduje, sve se uredno razvija, teska je 940 g (prema procjeni kompa na osnovu 3 mjerenja). 😊
    Okrenuta je na zadak ali to jos uvijek nista ne znaci jer imamo jos doooosta vremena da se okrenemo dolje. 😊
    Mama je dosad na +4 sto se tice kilaze.
    Za sve zajedno doktorica kaze da je prezadovoljna.
    Eto mog izvjestaja. 😚
    Pusa vam velika, trudnice moje drage!

Drago mi da je sve ok i da bebice lijepo napreduje ☺

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 14:46

Ja jutros u frizerskom skoro u nesvijest pala. Ovo mi je 2.put ovu trudnocu....zbog niskog tlaka i vrucine, jos kako je zatvorila vrata od salona i krenula mijesat pituru kroz 5min osamutilo me samo mi se krenulo crnit pred ocima. Srecom cim je otvorila vrata i raspalila klimu na 22 dosla sam sebi ali vec sam se vidila na hitnoj, mrrrrrvu mi je falilo da "odem" uff kako ruzan osjecaj!
    Malena super za bebacicu!
    Suncanje - mazem se s kremama koje koristim djeci, mada to nisu one za bebe (kad su bili bebe koristila sam one neke mineralne iz ljekarne, sto rade fizicku barijeru i najmanja su kemija....al su tesko razmazive pa ih ne volim) nego za djecu..pa je osrednje kemija.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 14:48

Vidim da nas dosta ima te neke boljke, ili kicma ili noga, stopalo, kuk.....ludnica. Ko kakve bakice smo:)
    Ali kao sto neko rece ipak je treci trimestar tu...nije za cudit se. Jos tko je nabacio dosta kila i to igra ulogu. Ja cu se do kraja kako je krenulo, em od kila em od boljki, vuc ko kornjaca  koma!

treca_sreca
    16. Lipanj 2017. 14:55

M@lena

Da, za te vjezbice obicno pedijatri daju savjete sto i kako. To smo i mi radili, onak savinuti nogice u koljenu pa raditi kruzne vjezbe.
    Inace, u prvoj trudnoci sam malenog odvela na prvu kontrolu kukova

Meni su isto pedijatar i pedijatrica (nisu mi djeca u istog) te vjezbice rekli da radim....mada nijedan od njih mi nije imao probleme s kukicima. Uzv obojici bio uredan a u pocetku smo nosili siroko povijanje (tetra pelena umatnuta u svedsku na cicak) jer su rekli da to kao preventivno svi....al valjda ovisi od grada i od doktora ak svi to ne rade. S tim da ovo je bilo prije 6 i 9 god pa pitanje je da li ce nam i sad s trecom bebom rec da se radi...mijenjaju se i prakse u njezi beba.
    Kakogod, ja opremu pripremila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI