Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    loira
    15. Lipanj 2017. 19:05

pozz! ovdje još jedna nova na forumu  pratim vas neko vrijeme, i reko konačno da se uključim  trudna sam danas 24+3, termin 2.10. po uzv, a nosim curku 

kod mene ista situacija kao Dzenny, vodim trudnoću u inozemstvu i uobičajena praksa su 3 uzv po trudnoći, tj. jedan po tromjesječju...tak da sam tu dosad napravila samo 2, a treći privatno u Hrv... 

barbs
    15. Lipanj 2017. 19:30

Dobro nam dosla, Loira.... cestitam na curki
    Ti ginekolozi... Strasnoooo...

dzenny
    15. Lipanj 2017. 19:37

Loira,dobrodosla..
    pa zato i nisam dizala paniku,jer znam da tako bas sve trudnice ovdje rade.. eee pa nas dvije imamo i termin u dan.. ja imam 01.10.. 😁 samo ja jos nezz je li cura ili djecak,krije se..

treca_sreca
    15. Lipanj 2017. 20:23

Cure jel ima jos koja da ju bole noge?
    Nisam imala s tim problema prve dvi trudnoce (ok pred kraj zadnjeg tromjesecja su mi malo naticale ali nisu bolile) al ovo sad - koma. Ne znam jel cirkulacija (osim malo setkanja vecinu dana ipak prosjedim, ne bavim se nikakvom aktivnoscu otkad sam trudna evo vec 5-6mj) ili celulit (nakupilo ga se!) ili grcevi (ne osjecam ih ali mozda fali mg a da tog nisam svjesna) ali neki vrag jest. I npr nakon odnosa (ne tokom ali neko vrijeme nakon, po par sati potraje) pogotovo osjetim.
    Jel jos tko ima slicnih problema?

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Lipanj 2017. 20:24

Loira dobrodosla!

mc_mouse
    15. Lipanj 2017. 20:31

Lolira dobrodošla. 
    Ovo za UZV od tri puta u trudnoći u 21. stoljeću mi skroz čudno. 
    Ja sam bas rekla MM kako idući mjesec idem kod svog privatnog 120km dalje jer mi ovaj nikako ne ulijeva povjerenje i budem ga preskočila taj mjesec. Imam osjećaj da me riješi samo da sto prije me obavi. Na pitanja odgovara nejasno i odma zaključi temu, a ja ostanem kao posrana. 🙄

mc_mouse
    15. Lipanj 2017. 20:32

Loira, edit :)

I čestitke na curicama :)

dzenny
    15. Lipanj 2017. 20:32

Treca_sreca,meni znaju doci ti dani kad od nogu umirem.. nezz jesi probavala naizmjenicno ih sapirat sa sto vrucom vodom,pa odmah poslije sa sto hladnijom i tak par puta.. mn to bas pomogne i poslije ih dignem na visoko i to je to.. tako se borim sa tim bolovima..

treca_sreca
    15. Lipanj 2017. 20:42

Hvala na ideji, budem probala...to potice cirkulaciju a meni se cini da bi ona mogla bit uzrok (koliko god bilo cudno da od lose cirkulacije moze - boliti)
    Pomogne mi masaza ali mm je lijen i misli da izvojevam i "koristim priliku"....pa onda dobijem par min masaze a to mi nije dosta kad me uhvati.

dzenny
    15. Lipanj 2017. 21:00

Mn nije ni masaza toliko pomagala kao sto je toplo-hladna voda.. aa i ovak ne moras moloti mm da te masira.. ii osjetit ces promjene u nogama odmah dok si u vodi,mislim na kraju kao da ti struja prolazi kroz noge.. mn je to savjetovala patronozna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.