Ne zelim te plasit, kad sam bila sa L trudna, jedna cura s foruma je okrila u 6 mj trudnoce da je beba stala s razvojem jer protok pupcane nije bio dobar tako da su je tada porodili, bebac je imao oko 650g, na srecu orezivio je i maleni je sad super. Ali zelim reci, takve stvari se bez uzv ne mogu vidjeti.
I moj mene obavezno svaki put pregleda vaginalno i gleda cerviks i sve, ali i uzv bebe svaki put. A da ne pogleda ili ne zeli gledat bebu na uzv, isla bi drugdje na uzv
Sretna, slazem se s tobom... Da nece napravit uvz otisla bih privatno... Prosli mj.nisam iz razloga sto su mi u bolnici na anomaly scanu 3 dana prije napravili uvz pregled, ali ja bih se vjerojatno i posvadjala s njima da mi nije ovaj put napravio uvz. Sto je sigurno je sigurno
Ne znam sta da vam kazem.. to je ovdje sasvim normalno da te ne gleda svaki put uzv,ustvari nijedan ginekolog ne gleda svaki put,neki cak u cijeloj trudnoci urade samo 3 puta uzv.. tak da mi je isto ako bi se i prebacila,ustvari mogu samo goreg naci,jer moj ginekolog vazi za jednog od boljih.. aa i sama ja sam svjesna da se svasta moze desiti,ali tako je kako je..
Ja sam se okupala i nasolila curke...nije bas bilo sunca pa samo bili na plazi od 11:00 do 15:00...sad odmaram..a Lucija se javlja, valjda joj se svida na moru 😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Super...mi danas ipak nismo isli na kupanac. Sunce nadoslo tek popodne a onda sam ja vec krepana od rucka i djece....najgori su kad je lose vrime pa ih se zatvori u kucu pol dana. Ko mali pascici...
U subotu cemo valjda ispravit!
žena-majka-carica:)
…u 6 mj trudnoce da je beba stala s razvojem jer protok pupcane nije bio dobar tako da su je tada porodili, bebac je imao oko 650g, na srecu orezivio je i maleni je sad super. Ali zelim reci, takve stvari se bez uzv ne mogu vidjeti.
Uf mene panika takvih stvari. Strahota...
Dobro pa su vidjeli na vrijeme da stignu poduzet nesto.
Ja bih isto privatno na svoju ruku radila uzv da mi ga gin nece radi....nema sanse da bih bila mirna da 2mj ne vidim sta se dogadja unutra. Ok znam zene su prije tako radjale bez da su ijednom imale priliku "provirit" kad nije bilo odgovarajuce tehnologije. Ali u govna pa u 3.mileniju smo!!
žena-majka-carica:)
Dzenny, bas cudno... Ali ocito svaki ginekolog iđa svoj nacin rada...
Sanjchy, ulalaaaaa... Ma vam je lijepo. Neka ste vi uzivali...
Treca sreca, daaaa... Djecu je najgore kad su u zatvorenom. Nadam se da cete u subotu otici. Mi smo u subotu na piru, pa vjerojatno idemo u nedjelju... I kod nas je sunce doslo tek nedavno, a taman smo se s psom htjeli otici prosetati. Pricekat cemo malo, pa otici u setnju...
…u 6 mj trudnoce da je beba stala s razvojem jer protok pupcane nije bio dobar tako da su je tada porodili, bebac je imao oko 650g, na srecu orezivio je i maleni je sad super. Ali zelim reci, takve stvari se bez uzv ne mogu vidjeti.
Uf mene panika takvih stvari. Strahota…
Dobro pa su vidjeli na vrijeme da stignu poduzet nesto.
Ja bih isto privatno na svoju ruku radila uzv da mi ga gin nece radi….nema sanse da bih bila mirna da 2mj ne vidim sta se dogadja unutra. Ok znam zene su prije tako radjale bez da su ijednom imale priliku "provirit" kad nije bilo odgovarajuce tehnologije. Ali u govna pa u 3.mileniju smo!!
Potpis na sve!
Sortiraj odgovore
Najstariji