Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    15. Lipanj 2017. 12:47

Hello curkice, ja bila na pregledu u utorak sve u redu, bebica zivahna kao i obicno hahh sad moram ici na taj test opterecenja glukozom i jezim se od same pomisli inace padnem u nesvijest prilikom vađenja krvi i jos ne mogu izdrzat glad neznam kako cu uopce izdrzati toliko dugo bez jela, samo mi postane slabo.. uzas i ne kuzim zasto vade iz vene kad secer mogu izmjerit i sa krvlju iz prsta.. 😭😭😭😭

• sretna
    15. Lipanj 2017. 13:02

Hahaha, ja pak radije da mi vade iz vene nego iz prsta 😄

barbs
    15. Lipanj 2017. 13:17

Aurora, drago mi je što je sve u redu! 
    Ja iz prsta nisam vadila nikad.... Strah me  Na vađenje krvi sam se navikla nakon što sam često, radi anemije i štitnjače trebala vaditi, ali ne gledam...  Neke tete jako lijepo vade krv. Toliko lijepo da ni ne stignem primijetiti da je već izvadila, a neke su jaaaako grube 

• sretna
    15. Lipanj 2017. 13:20

Istina, mene je jednom nakon vadenja krvi ruka cijeli tjedan boljela kak me valjda zagrebla iglom i tko zna sta ne. Inace me nis ne boli, al taj put kod svakog pregibanja ruke, bol

dzenny
    15. Lipanj 2017. 13:30

Da vam se i mi javimo.. pregled je super prosao,sve jenu najboljem mogucem redu,cak za zeljezo doktorica mi ne vjeruje da nista ne pijem,jer toliko imam dobro zeljezo,hvala Bogu.. zatvorena sam,bebica napreduje dok joj je slusala otkucaje dva puta ju je cak i lupila 😂😂 (mamino dijete),rekla je da je zasad glavicom okrenut dole,ali da to jos nista ne znaci,jer je jos mala i dosta se okrece..
    Ii da,nismo saznali je li djecak ili curica,jer nam sad nije radila uzv,rekla je da nema potrebe.. 😍

Aurora1611
    15. Lipanj 2017. 13:45

Joj ja sam isto prije najnormalnije vadila krv ali sad od kad sam trudna događa mi se da mi bas bude slabost dok vuce krv s onom iglom hahah uzas samo mi se zacrni i mucnina fuj hahaha osjecam se kao da idem na streljanje xD

barbs
    15. Lipanj 2017. 13:53

Dzenny, drago mi je sto je sve u redu, ali kako to da te nije pogledala?
    Aurora, ja sam puno prije trudnoce padala u nesvijest...   I onda sam se naucila da ne gledam kad vade jer tek onda mi je znalo biti lose

treca_sreca
    15. Lipanj 2017. 13:58

Dzenny znači ništa od iznenađenja za taju?
    Ja bih ispalila da mi svaki put ne radi uzv...i ovih 4 tj izmedju mi je dugo za dočekat

žena-majka-carica:)

• sretna
    15. Lipanj 2017. 15:29

Dzenny, drago mi je da je sve ok! 

Ali, ja bi isto poludila da mi ne radi uzv svaki put. 
    Ne moze mi gin tvrdit da je sve super, ako bebu ne pogleda na uzv, nije vidovit.

dzenny
    15. Lipanj 2017. 15:36

Moja ginekologinja sad od 6 mjeseca pa naprijed skroz slabo radi izv,mozda jos koji put do kraja trudnoce.. jer je takav zakon,da u trudnoci imas pravo na odredjeni br uzv.. ona dosta paznje posvecuje vaginalnom pregledu i naravno svaki put poslusa bebi otkucaje.. rak da sam se donekle i nadala da ce sad biti bez uzv.. jedino mi zao sto nece biti iznenadjenja za taju.. 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.