Cure jel ima jos koja da ju bole noge?
Nisam imala s tim problema prve dvi trudnoce (ok pred kraj zadnjeg tromjesecja su mi malo naticale ali nisu bolile) al ovo sad - koma. Ne znam jel cirkulacija (osim malo setkanja vecinu dana ipak prosjedim, ne bavim se nikakvom aktivnoscu otkad sam trudna evo vec 5-6mj) ili celulit (nakupilo ga se!) ili grcevi (ne osjecam ih ali mozda fali mg a da tog nisam svjesna) ali neki vrag jest. I npr nakon odnosa (ne tokom ali neko vrijeme nakon, po par sati potraje) pogotovo osjetim.
Jel jos tko ima slicnih problema?

žena-majka-carica:)
Lolira dobrodošla.
Ovo za UZV od tri puta u trudnoći u 21. stoljeću mi skroz čudno.
Ja sam bas rekla MM kako idući mjesec idem kod svog privatnog 120km dalje jer mi ovaj nikako ne ulijeva povjerenje i budem ga preskočila taj mjesec. Imam osjećaj da me riješi samo da sto prije me obavi. Na pitanja odgovara nejasno i odma zaključi temu, a ja ostanem kao posrana. 🙄

Treca_sreca,meni znaju doci ti dani kad od nogu umirem.. nezz jesi probavala naizmjenicno ih sapirat sa sto vrucom vodom,pa odmah poslije sa sto hladnijom i tak par puta.. mn to bas pomogne i poslije ih dignem na visoko i to je to.. tako se borim sa tim bolovima..

Hvala na ideji, budem probala...to potice cirkulaciju a meni se cini da bi ona mogla bit uzrok (koliko god bilo cudno da od lose cirkulacije moze - boliti)
Pomogne mi masaza ali mm je lijen i misli da izvojevam i "koristim priliku"....pa onda dobijem par min masaze a to mi nije dosta kad me uhvati.

žena-majka-carica:)
Mn nije ni masaza toliko pomagala kao sto je toplo-hladna voda.. aa i ovak ne moras moloti mm da te masira.. ii osjetit ces promjene u nogama odmah dok si u vodi,mislim na kraju kao da ti struja prolazi kroz noge.. mn je to savjetovala patronozna..

Treca sreca, ne pijes magnezij? Ja da ga ne pijem bi poludila kolko su mi noge onda teske, zivcane, nemirne...pijem 400 mg na dan, citrat magnezija.
A jos mi pomaze i biobaza feet

Evo mene napokon.. 😊
Samo da vam javim ako se sijecate,bila sam na uvz-u u bolnici u Varazdinu i ipak je sve okej s mojom bebom..(napila se plodne vode pa je zeludac bilo povecan)
Pregledali su me doktor i jos je zvao jednu doktoricu i stvarno su bili ljubazni i sve su mi objasnili..
Pao mi ne kamen sa srca ☺
Rekli da je curica ali da nisu sigurni 😊
Iduci pregled nam je 5.7. Pa vemo vidjeti dali se sta promjenilo u vezi spola..
Termin mi je 5.11. ☺
Inace se nisam bas javljala ove dane jer imamo pripreme oko svadbe pa je malo guzva😛☺
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji