Vidis kako svaki ginekolog ima svoje 😂 Ja sam svoju jos pitala za kupanje i suncanje jer idemo na 2 tjedna u Vodice sad i ona kaze da se normalno kupam i suncam kao i inace (to podrazumijeva ne prehladnu vodu i obavezno mijenjanje badica kad izadjem al to sam radila i prije trudnoce)… Suncanje isto, kaze da sve normalno kao prije, znaci mazanje i izbjegavanje 12-16h…sve ono sto se preporuca i kad nisi trudan.
A jel ima u Vodicama negdje da nije voda hladna? Ja zbog toga vise necu ici.inace mi je jako lijepo dolje.Al voda grrrr..
Jutro cure! Drago mi je da sve dobro ide! ☺️ Cestitke na curicama, deckima, promocijama i preseljenjima 😊
Sanjchi bas si bila lijepa, drago mi je da je sve proslo dobro i da je tata bio ponosan 😊
Belle meni dovoljno, sad def vise necu jesti pastetu od tune (a imam jos jednu 😭). Ionako me pekla savjest jer znam sto upozoravaju al eto ulovila me bolesna zelja bas za tom pastetom pa sam isto pojela par... 😬
Za apartman mi je super, da bar ima i kod nas! Koliko cura bude u sobama na Sv. Duhu?
Mi isto danas planiramo negdje ici, samo cekam da mi se muz probudi pa sa se dogovorimo 😊
U nas okrenulo vrijeme....tak da se mislim ima li smisla ic na plazu. Sinoc padala neka jadna kisica a evo jos sunce nije se pokazalo. Bzvz.
A preko tjedna pici li ga pici, jedva odradim pazar ribarnicu spizu...bude nepodnosljivo.
Ali ajd bit ce u boga dana...strpit cemo se.
.
Malena zbilja lijepi razlozi za veselit se gustajte!
žena-majka-carica:)
Ma za more je rekao da nema problema, dapace!
Ali bazeni i stajace vode ne
Jutro cure!
Cestitke na curicama, deckima, promocijama i preseljenjima 😊
kod mene neko ludo vrijeme...sparina a oblacno... podavit cemo se danas..
Juuutrooo
Kod nas je toliko sparno i nepodnosljivo.... Uzas... Imam osjecaj da mi je cak i tlak malo pao... Prestrasnooooo.... Hoce-nece ta kisa... Bljak... Kod nas je isto sinoc/jutros nesto padalo al mislim jako slabo.... Uzas .. Mi smo htjeli danas na more, ali vidjet cemo..
Sretno sutra svima koji imaju pregled.
Ana, cestitam na curici!
Sanjchy, aaaah ti oceviiii Bas su slatki... I jako jako njezni, koliko god se trudili to ne pokazati.
Znam da se nekoliko od vas seli u novi stan... Jako lijepooooo... Uzivajte... I ja bih jako voljela imati NAS stan samo: papirologija, pravilnici... Uzas... Eto, 2 god vec ganjamo papire za NADOGRADNJU... Strasnoooo...
U Puli nema apartmana u rodilistu aliiii prosle godine je frendica bila u bolnici. 5 dana. Rosila na CR i po cijele dane je obitelj s njom bila...
meni je bila taman sezona gripa pa su zabranili bilo kakve posjete. Jednostavno nisu mogli doć (vidjeti mame i bebe) nego samo nam donijeti stvari koje bi nam med sestre proslijedile....sad mi ovak s udaljenosti izgleda to strašno - da tata tek nakon tri dana (na izlasku) vidi bebu, ali znam da mi u tom trenu nije bilo bed jer sam baš bila u nekom filmu oko dojenja, rane od epi, ono 100% koncentrirana na sebe&bebu...nisam stigla mislit kako bi bilo lijepo da je i mm tu da vidi bebača.
žena-majka-carica:)
Suncokretice, lijepe vijesti! Cestitke 😊!
Rekla si da je posteljica najprije bila sprijeda pa sad straga? Kako se uspjela premjestiti? Meni je cijelu prvu t bila straga, ovu sprijeda. 😊
Hvala svima na čestitkama!
Doktorica mi je rekao da se ona zna premještati kako beba i maternica rastu. Svejedno mi je gdje, nego je problem bio što je bila preko ušća jer je to indikacija za carski, ako tako ostane. Najbitnije da se odmakla od ušća i da je sada sve ok i s posteljicom i s bebom
Ana, čestitam na curici!!
Belle, ja ju ne jedem otkako sam trudna jer sam davno čitala da je štetna, paštete ionako ne jedem, svejedno hvala na obavijesti
Ja danas idem s društvom na vikendicu od prijateljice, roštiljat ćemo i baš se veselim opet prirodi i druženju, pa koliko izdržim
Sortiraj odgovore
Najstariji