Hvala cure, potrudili smo se da me dobro spremimo😊 ipak je to once in a lifetime...a moj tata je plakao danas....to me bas dirnulo💕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Evo jedna s tajom 💕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ana Ja tamo vodim trudnocu od pocetka…pa ak te jos nesto zanima mozemo se cuti na private nekako, da ne reklamiramo tu 😊
Moze,super😊narucena sam tek za tri tj pa ti se javim jos tu prije,pa cemo razmijeniti mailove ili sto vec😊
Curke i mi smo danas imali pregled,sve je super i izgleda da nam dolazi curica😍😍..za tri tj kad idem na anomaly cemo to i potvrditi,nadam se😊😊
Jutro, cure!
Ana, super za pregled i cestitke na maloj pisuljici! 😊
Mi evo pijemo kavicu i razmisljamo gdje bi mogli danas. 😊
Veselim se iz vise razloga: ujutro pregled u 7.30 😊 i idemo svi vidjeti sekicu, jos dva "skracena" tjedna do godisnjeg😊 i uskoro selidba u drugi, veci stan! 😊
Kako ste vi danas? 😊
Jutro, ja isto pijem kavu, muz spava... danas idemo malo u Ikeu namjestaj gledati pa se bas veselim.
Zaboravila sam vam reci da mi je doktorica jucer strogo zabranila jesti tunu jer su bas u Hrvatskoj radili istrazivanje ovaj mjesec o kolicini zive u tuni i kaze da su rezultati grozni. E sad, ja tu i tamo jedem pastetu od tune, al ona mi kaze niti slucajno. Cak nisam ja zapocela tu temu nego mi je sama pocela pricati o tome. Preporucila mi je lososa, srdele itd. Ali tuna, sabljarka, morski pas, sushi, skoljke ili bilo koja dimljena riba ne. Eto pa cisto da vam prenesem sta mi je rekla. Mozda je ona samo malo preoprezna a mozda stvarno ima istine u tome.
Cestitke na decku i curici 😍 (drzite palceve da i mi sutra saznamo 😯)
Sanchysuper izgledas.. 😍🎀
Danas smo imali ogled radjaone,tata je isto isao sa nama(i on se polako priprema).. zaista su sve lijepo i detaljno objasnili.. od prijema pa do zadnjeg dana u bolnici.. tatice imaju cak svoje sobe.. cak mozes platiti sobu da budes sama u sobi pa da i tata kod vas spava.. ovo rodiliste je zasada jedno od najbolje opremljenih u Slo.. tako da se uzdamo u dobro osoblje i lak i brz porod. 😍
Ajme, ovo mi je suoer. Meni je tako zao sto kod nas nema apartmana da budem sama u sobi i da mi dragi i mama i mali mogu doc u posjetu u sobu. Kad sam l rodila mogla sam biti najdulje 2 min s njima u sobi za posjete jer nisam mogla ni stajat ni sjedit. Bas mi je zao bilo :(
Jutro! Mi smo trebali na more do nedjelje, al nis od toga jer.mm mora raditi sutra, zato cemo ici iduci tjedan, nadam se!
Nemam pojma sta cemo danas.
Ja tunu jedem kad mi se jede i ti samo rio mare jer ostale mi uopce ne valjaju.
Meni je moj rekao da sve normalno jedem.
I bas sam ga pitala za bazen i rekao je da to ne nikako. Tako da ipam nista od cateza :(
Vidis kako svaki ginekolog ima svoje 😂 Ja sam svoju jos pitala za kupanje i suncanje jer idemo na 2 tjedna u Vodice sad i ona kaze da se normalno kupam i suncam kao i inace (to podrazumijeva ne prehladnu vodu i obavezno mijenjanje badica kad izadjem al to sam radila i prije trudnoce)... Suncanje isto, kaze da sve normalno kao prije, znaci mazanje i izbjegavanje 12-16h...sve ono sto se preporuca i kad nisi trudan.
Sortiraj odgovore
Najstariji