PREDIVNA SI, SANJCHY!!!
Suncokretice, cestitke na curici Drago mi je sto je sve dobro
Treca sreca, uzivajte sutra!! Nadam se da cemo i mi na moru
I me, drago mi je sto ti je pregled dobro prosao!!
PREDIVNA SI, SANJCHY!!!
Suncokretice, cestitke na curiciDrago mi je sto je sve dobro
Treca sreca, uzivajte sutra!!Nadam se da cemo i mi na moru
I me, drago mi je sto ti je pregled dobro prosao!!
Hvalaaa 😘
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretica cestitam! Ajde konacno da ste saznali spol, bas mi je drago.
Suncokretice, lijepe vijesti! Cestitke 😊!
Rekla si da je posteljica najprije bila sprijeda pa sad straga? Kako se uspjela premjestiti? Meni je cijelu prvu t bila straga, ovu sprijeda. 😊
Cestitke na decku i curici 😍 (drzite palceve da i mi sutra saznamo 😯)
Sanchy super izgledas.. 😍🎀
Danas smo imali ogled radjaone,tata je isto isao sa nama(i on se polako priprema).. zaista su sve lijepo i detaljno objasnili.. od prijema pa do zadnjeg dana u bolnici.. tatice imaju cak svoje sobe.. cak mozes platiti sobu da budes sama u sobi pa da i tata kod vas spava.. ovo rodiliste je zasada jedno od najbolje opremljenih u Slo.. tako da se uzdamo u dobro osoblje i lak i brz porod. 😍
tatice imaju cak svoje sobe.. cak mozes platiti sobu da budes sama u sobi pa da i tata kod vas spava.. ovo rodiliste je zasada jedno od najbolje opremljenih u Slo.. tako da se uzdamo u dobro osoblje i lak i brz porod. 😍
moj bi platio da NE mora s nama spavat već sad kuka da kako će on na posao nenaspavan (osztale mu traume od prvorođenca koji je po cijele noći vrištao) a ne da bi još i u rodilište došao
Sanjchi - baš si lijepo se sredila, superr! Ja smetnula s uma da ti je promocija i gledam što se ne javljaš....
Posteljica - ja opet nemam pojma di mi je. Ajd pitat ću u srijedu na pregledu, mada mi je bitnija količina plodne vode jer stalno mi mokar uložak ne znam brate više jel toliko iscijetka normalno ili šta je??
Suncokretice - baš mi je drago da vam se želja ispunila.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji