Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Lipanj 2017. 18:32

PREDIVNA SI, SANJCHY!!!
    Suncokretice, cestitke na curici  Drago mi je sto je sve dobro
    Treca sreca, uzivajte sutra!! Nadam se da cemo i mi na moru 
    I me, drago mi je sto ti je pregled dobro prosao!! 

barbs
    14. Lipanj 2017. 18:32

Kod nas pada kisa a ne pada... U biti, prducka, kako ja kazem 

14. Lipanj 2017. 18:33

barbs

PREDIVNA SI, SANJCHY!!!
    Suncokretice, cestitke na curiciDrago mi je sto je sve dobro
    Treca sreca, uzivajte sutra!! Nadam se da cemo i mi na moru
    I me, drago mi je sto ti je pregled dobro prosao!!

Hvalaaa 😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    14. Lipanj 2017. 18:39

Suncokretica, cestitke na curici!!

Belle84
    14. Lipanj 2017. 19:32

Suncokretica cestitam! Ajde konacno da ste saznali spol, bas mi je drago. 

• M@lena
    14. Lipanj 2017. 20:44

Suncokretice, lijepe vijesti! Cestitke 😊!
    Rekla si da je posteljica najprije bila sprijeda pa sad straga? Kako se uspjela premjestiti? Meni je cijelu prvu t bila straga, ovu sprijeda. 😊

14. Lipanj 2017. 20:57

Sanjchi, mrak izgledas!

Cure, cestitam :))

luce <3
    14. Lipanj 2017. 21:06

Same dobre vijesti!!! Bas super!!! Nek se tako i nastavi 

dzenny
    14. Lipanj 2017. 22:19

Cestitke na decku i curici 😍 (drzite palceve da i mi sutra saznamo 😯)
    Sanchy super izgledas.. 😍🎀
    Danas smo imali ogled radjaone,tata je isto isao sa nama(i on se polako priprema).. zaista su sve lijepo i detaljno objasnili.. od prijema pa do zadnjeg dana u bolnici.. tatice imaju cak svoje sobe.. cak mozes platiti sobu da budes sama u sobi pa da i tata kod vas spava.. ovo rodiliste je zasada jedno od najbolje opremljenih u Slo.. tako da se uzdamo u dobro osoblje i lak i brz porod. 😍

treca_sreca
    14. Lipanj 2017. 22:27

dzenny

tatice imaju cak svoje sobe.. cak mozes platiti sobu da budes sama u sobi pa da i tata kod vas spava.. ovo rodiliste je zasada jedno od najbolje opremljenih u Slo.. tako da se uzdamo u dobro osoblje i lak i brz porod. 😍

moj bi platio da NE mora s nama spavat   već sad kuka da kako će on na posao nenaspavan (osztale mu traume od prvorođenca koji je po cijele noći vrištao) a ne da bi još i u rodilište došao

Sanjchi - baš si lijepo se sredila, superr! Ja smetnula s uma da ti je promocija i gledam što se ne javljaš....

Posteljica - ja opet nemam pojma di mi je. Ajd pitat ću u srijedu na pregledu, mada mi je bitnija količina plodne vode jer stalno mi mokar uložak ne znam brate više jel toliko iscijetka normalno ili šta je??

Suncokretice - baš mi je drago da vam se želja ispunila.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.