Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Lipanj 2017. 20:36

Ja sam rodila sa 40+2, a bila sam otvorena od 35 tt

treca_sreca
    11. Lipanj 2017. 20:44

meni je u prvoj već oko 30tt bilo kritično zbog čestih&jakih bh kontrakcija plus prijevremeno otvaranje. Unatoč što sam od početka T sve laganini (nisam od onih sretnica koje đuskaju okolo kao da nisu trudne..)
    Jedva smo izgurali uz najštreberskije mirovanje do 38. tjedna, s tim da sam dio u blonici ležala i primala njihov koktel 24/7 protiv otvaranja/trudova
    U drugoj sam već bila pripremljena, kad znam kako mi tijelo nosi trudnoću, pa sam od samog početka mirovala full i izgurali smo skoro do kraja skroz
    U trećoj se opet čuvam, ali zasad je sve okej pa ne ležim/mirujem nego normalno se ponašam, samo malo sporije/opreznije nego većina trudnica....a sad vidit ćemo hoće li to bit dovoljno, ili ću opet pred kraj spast na krevet..

žena-majka-carica:)

barbs
    11. Lipanj 2017. 20:51

Treca sreca, želim ti da sve prođe kako treba 

barbs
    11. Lipanj 2017. 20:54

Meni po stikeru ispadne još 108 dana do kraja, a 24tj+6d, a po aplikaciji na mobu još 107 dana - 24tj+5d 

treca_sreca
    11. Lipanj 2017. 21:04

...i ja tebi.....i svima nama. Barem do 37-38 da izguramo jer je onda većina vitalnih funkcija uspostavljena
    mada može beba već od 25og tjedna, ovisi o bolnici i o opremljenosti, "preživjet"...ali bolje da neonatologiju nitko od nas ne vidi!

žena-majka-carica:)

11. Lipanj 2017. 21:59

Barbs 👍🏻🙏🏻

• Dena1009
    12. Lipanj 2017. 07:32

Ja sam spominjala te uloske za plodnu vodu. Procitala sam to na nekom hrvatskom forumu (izbacilo mi na trazilici), al u DE  mi je zena u ljekarni rekla da nije cula za to. A trakice sam kupila, al ne bih preporucila jer mjere ph, a ako izađe mokraca moze da ima ph 7 isto kao i plodna voda pa se uspanicite bezveze. Ja sam pitala doktoricu na zadnjem pregledu za plodnu vodu i rekla je da je sve u redu pa me prosla ona panika od prije. 

url=https://lilypie.com]

Belle84
    12. Lipanj 2017. 08:22

Ja ne znam kak vama al ja otkad mi se bas kuzi da sam trudna (trbuh se vec sad dosta vidi) stalno primjecujem poglede drugih muskaraca. Al bas one poglede kad netko bulji u tebe jer si mu privlacan. I pitam se 'kako'? Kako im trudna zena moze bit tak privlacna? Bili na svadbi u subotu i kaze mi muz od frenda da nikad nisam bila zgodnija nego sad. Ostala sam paf. Ne znam sta je to u njihovim mozgovima. Jer ja se ne osjecam ni zgodno ni seksi 😂 😂😂 samo da bujam. 

Belle84
    12. Lipanj 2017. 08:23

*ispravak: frend od muza, ne muz of frenda 😂 Sorry

Marijana12345
    12. Lipanj 2017. 08:34

Sasvim je normalno da malo "pobjegne" prilikom kasljanja ili kihanja... ja bih rekla da to prije ima veze s mokracnim mjehurom jer je izraziti pritisak na njega nego s curkanjem plodne vode. Ja imam stalno osjecaj, kad moram piskiti, da mi slon sjedi na mjehuru a onda popiskim ni 1/2dcl 😞😂. Ja isto imam taj onako pomalo bjelkasti iscjedak, ali sam primjetila da je puno gusci nakon sexa. Ginica mi nista nije rekla da je to neobicno... Cure, kako cesto vi imate spolne odnose? Ja sam primjetila da u trudnoci imam vecu zelju, ali mi u duze treba dok dodjem do orgazma nego inace... kak je kod vas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.